Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، محمد علی الحکیم وزیر خارجه عراق با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه ای خود به صورت تلفنی در خصوص راههای تقویت همکاری‌های دوجانبه و هماهنگی های استراتژیک میان دو کشور در قبال مسائل منطقه‌ای و بین المللی رایزنی کرد.

دو طرف در خصوص آخرین تحولات امنیتی در منطقه و همچنین اقدامات عراق و ترکیه در قبال مبارزه با گسترش ویروس کرونا بحث و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الحکیم بر ضرورت اجرای رایزنی‌ها میان دو کشور در خصوص مسائل مورد توجه آنها تاکید کرد.

چاووش اوغلو با صبری بوقادوم همتای الجزایری خود نیز صحبت کرد.

کد خبر 4889483 فاطمه صالحی

منبع: مهر

کلیدواژه: چاوش اوغلو عراق محمد علی الحکیم ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا عراق شیوع کرونا رژیم صهیونیستی ایران عربستان سعودی دونالد ترامپ تحریم اقتصادی ایران روسیه افغانستان سوریه فلسطین انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی است

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولت سیزدهم در زمینه دیپلماسی فعال حوزه انرژی مؤثر عمل کرده است، گفت: تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی به‌ویژه با همسایگان است.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم در زمینه دیپلماسی انرژی فعال عمل کرده است، اظهار کرد: این دولت خوشبختانه هم با کشورهای همسایه و هم با دیگر کشورها از جمله اعضای گروه بریکس و سازمان همکاری‌های شانگهای ارتباط مطلوبی برقرار کرد که این سبب شد دیپلماسی انرژی فعالی نیز ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در پس تحریم‌های دشمن شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند به‌ویژه در حوزه نفت و گاز ایجاد شد، افزود: این شرکت‌ها امروز بسیاری از کالاها و مواد اولیه مورد نیاز صنعت نفت را تولید می‌کنند، از این رو این شرکت‌ها کمک بزرگی به رشد بخش انرژی کردند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق، همچنین صادرات برق به این کشور، فعال شدن بحث پالایشگاه‌های فراسرزمینی و... نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی در این دولت به‌ویژه با همسایگان است.

محمد باقری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همز با بیان اینکه دولت سیزدهم به لحاظ شرایط حاکم بر کشور ناشی از تحریم و ناکارآمدی دولت گذشته، در صادرات نفتی و غیرنفتی در عمل با مشکل روبه‌رو شد، اظهار کرد: در این مدت که از دولت سیزدهم گذشته است تلاش شد وضع اقتصادی کشور سر و سامان یابد.

وی با اشاره به عملکرد دولت در زمینه دیپلماسی اقتصادی افزود: دولت با پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی و فرامنطقه‌ای، هم‌افزایی منطقه‌ای و بین‌المللی خود را گسترش داد که مردم باید نتایج این پیمان‌ها را احساس کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدیران قوی فعال در دیپلماسی اقتصادی کشور و بدنه اقتصادی دولت باید تلاش کنند این پیمان‌ها به نتیجه برسد و در کشور سرمایه‌گذاری انجام شود.

دیگر خبرها

  • بایدن: به امنیت اسرائیل متعهد هستیم
  • بیانیه مشترک عراق و آمریکا پس از دیدار السوانی با بایدن
  • تاکید وزیران خارجه ایران و مالزی درمورد تقویت همکاری دو کشور در عرصه‌های مختلف
  • تاکید وزیران خارجه ایران و مالزی بر تقویت همکاری‌ دو کشور در عرصه‌های مختلف
  • بایدن : به امنیت اسرائیل متعهد هستیم
  • امیرعبداللهیان خطاب به همتای اتریشی: اسرائیل از خویشتن‌داری ایران پیام اشتباه دریافت کرده بود
  • عملیات وعده صادق و انتقال از صبر استراتژیک به راهبرد عملیاتی
  • ۱۵ نکته داوود اوغلو درباره پاسخ نظامی ایران به رژیم اسراییل
  • نشست شورای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش هرمزگان
  • تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی است