Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی باقرزاده (رئیس دفتر وزارتی آموزش و پرورش) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این پرسش که چرا معلمان و دانش‌آموزان برای آموزش مجازی باید از یک پیام‌رسان داخلی استفاده کنند، گفت: بر اساس راهکار ۴-۱۷ سند تحول که تصریح دارد «گسترش  آموزش‌های غیرحضوری و مجازی در برنامه‌‌های آموزشی و تربیتی ویژه معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌های ایرانی در خارج از کشور، براساس نظام معیار اسلامی و با رعایت اصول تربیتی از طریق شبکه ملی ارتباطات و اطلاعات » از وظایف مهم آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بنابراین، اگر مساله شیوع ویروس کرونا هم نبود، بنا بر وظیفه‌ای که سند تحول برای ما ایجاد کرده بود، باید از سال‌ها قبل این اقدام را پیگیری می‌کردیم. امروز به دلیل شرایط کرونا و با تعطیلی کلاس‌های درس و قطع ارتباط دانش‌اموز و معلمان ، لازم به ایجاد راهکار جایگزین بود. یک مسیر جایگزین آموزش‌های تلوزیونی بود. این اقدام، بصورت فراگیر و رایگان از طریق شبکه‌های صدا و سیما در حال اجر است و همچنان دنبال می‌شود، اما تعاملی نیست و رابطه عاطفی- تعاملی دانش‌اموز و معلم تقریبا قطع شده است. 

باقرزاده بیان کرد: وقتی با اهل فن‌‌ این حوزه گفتگو کردیم، پیشنهادشان در شرایط موجود استفاده از پیام‌رسان‌ها بود.چون محیط تعاملی، بود و برای کاربران آشنا بود لذا نیاز به آموزش نداشت و زیر ساخت پرهزینه‌ای هم نیاز نداشت. بنابراین آموزش و پرورش یک پلتفورم اختصاصی آموزشی به عنوان شبکه اجتماعی دانش‌آموزی( شاد) ایجاد کرده که سرویس‌ها را از طریق  پیام‌رسان‌‌های داوطلب همکاری ارائه می‌دهند. منتهی، نه دیتا بیس ما و نه اطلاعات مدارس و دانش‌آموزان ما در اختیار پیام رسانها قرار نمی‌گیرد. آنها تنها سرویسی ارائه می‌دهند که بتوانند تعاملات بین دانش‌آموز و معلم را ممکن کنند. 

رئیس مرکز وزارتی اموزش و پرورش، گفت: ما از تمام پیام‌رسان‌هایی که از شورای عالی فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران مجوز داشتند دعوت کردیم. گپ، آی‌گپ، بیسفون، روبیکا، سروش، بله و ایتا جزو این‌ پیام‌رسان‌ها بودند که برخی به خاطر نداشتن زیرساخت برای توسعه کاربران امتناع کردند و برخی اعلام کردند که ما تا حد این مقدار کاربر امکان پوشش دادن داریم. بنابراین لیست پنج پیام رسان که با ما همکاری کردند را به مدیران مدارس دادیم. یعنی گپ، آی‌گپ، بله، سروش و روبیکا. به مدیران اعلام کردیم که به هر کدام از این پیام‌رسان‌ها تمایل دارید انتخاب کنید. طی دو هفته فرجه، مدیران با مراجعه  به سامانه سناد آموزش و پرورش، پیام‌رسان مورد قبول خود را انتخاب کردند. 

وی افزود: معلمین مدرسه بر حسب انتخاب مدیر موظف هستند در آن پیام‌رسان‌ها حضور داشته باشند و از آن استفاده کنند، تا مدیر مدرسه امکان نظارت بر کلاس‌ها را داشته باشد. متعاقبا دانش‌آموزان همان پیام رسان را انتخاب می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش کرونا مدارس طرح فاصله گذاری اجتماعی آموزش و پرورش پیام رسان ها دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش را ایجاد امکانات ورزشی عادلانه عنوان و اظهار کرد: این زمین فوتسال سومین چمن مصنوعی (درون مدرسه‌ای) مدارس استثنایی استان است که تحول شگرفی را در فضای ورزشی این مدرسه به همراه خواهد داشت.

ناظمی جلال گفت: این طرح ورزشی با تخصیص ۳ میلیارد ریالی از محل فصل پنجم اعتبارات معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش پرورش استان در مساحت ۵۰۰ متر برای استفاده دانش آموزان با نیازهای ویژه به بهره برداری می‌رسد تا بتوانند در فضای ایمن تر به ورزش بپردازند.

وی عنوان کرد: ۵۷ دانش‌آموز دختر و پسر در دوره‌های مختلف تحصیلی آمادگی، ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه، پیش حرفه‌ای و کاردانش خاص در مدرسه احیا از آموزش و پرورش استثنایی خدمات آموزشی، پرورشی توانبخشی و حمایتی دریافت می‌کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه را ارزشمند و دارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: دانش آموزانی در گروه‌های معلولیت نیاز ویژه ذهنی، دارای آسیب شنوایی، چند معلولیتی، جسمی حرکتی و طیف اتیسم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

احداث زمین چمن مصنوعی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر است

ناظمی جلال یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه جاری این زمین فوتسال در قالب طرح شهید سلیمانی وبا هدف ترویج ورزش دانش‌آموزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت‌های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان تأکید کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه یاد می‌گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه و مؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر و خودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

ناظمی جلال با بیان اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه‌ها و ساحت‌های مختلفی به ویژه فعالیت‌های ورزشی تأکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره‌های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه است.

کد خبر 6085445

دیگر خبرها

  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور