Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@10:25:32 GMT

51 درصد تهرانی ها اعتقادی به کرونا ندارند

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۲۲۴۷

علیرضا زالی،فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران امروز در جلسه ای با حضور جمعی از مدیر عاملان و اعضای هیأت مدیره بانک های کشور برگزار شد، به بیان پیشنهادها و توصیه هایی برای کاهش گسترش ویروس کرونا در فضای بانک ها پرداخت.

اخبار اجتماعی- وی با اشاره به اهمیت بانک ها به عنوان کانون های پرخطر انتقال ویروس، خواستار افزایش خدمات الکترونیکی به منظور کاهش حضور مراجعه فیزیکی به بانک ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا زالی با اشاره به ضرورت تامین وسایل حفاظتی در بانک ها با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مورد مشاوره از سوی ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران برای تشخیص اصالت و کیفیت این تجهیزات برای بانک ها اعلام آمادگی کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران همچنین بر ضرورت آموزش نکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا به کارکنان بانک تاکید کرد.

وی  ایجاد شرایط تهویه مناسب از طریق باز گذاشتن درها و پنجره های بانکها و تمهیدات لازم برای ضدعفونی کردن لباس و وسایل مراجعان در بدو ورود را ضروری عنوان کرد.

 زالی حفظ فاصله حداقل ۱.۵ متری مشتریان با کارکنان بانک، به حداقل رساندن زمان استقرار مشتریان در بانکها و محدود کردن تعداد کارمندان در فضای بانکها را تا حد امکان خواستار شد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ایجاد ساز و کاری در ساعت کاری بانک ها برای به حداقل رساندن صرف غذا در بانک توسط پرسنل، آموزش مسائل بهداشتی به نیروهای خدماتی به ویژه در آبدارخانه ها، ممنوعیت آوردن وسایل اضافی توسط کارکنان و حذف خودکار مشترک در پیشخوان ها را توصیه کرد.

وی بر ضرورت ضدعفونی کردن سطوح بانک از جمله زمین، پیشخوان ها، کانترهای دریافت شماره و درهای ورود و خروج بعد از پایان ساعت کاری بانک ها تاکید کرد.

 زالی در ادامه خواستار ممانعت از حضور کارکنان بانک ها با حداقل علائم سرماخوردگی، تب، سرفه، تنگی نفس، سردرد، علائم گوارشی، قرمزی چشم و کاهش بویایی در بانک ها شد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران افزود: کارمندانی که فردی از اعضای خانواده شان به کرونا مبتلا شده و یا فوت کرده است باید دو هفته در خانه بمانند، همچنین باید حضور کارکنان بالای ۵۰ سال، زنان باردار و سرپرست خانواده، افراد مبتلا به دیابت، بیماری های قلبی، تنفسی و کسانی که سابقه سرطان و یا پیوند عضو دارند و یا داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند به عنوان افراد آسیب پذیر در بانک به حداقل برسد.

 زالی  خواستار استفاده از ظرفیت بانکها برای آموزش همگانی نکات بهداشتی شد و گفت: علاوه بر اینها باید استفاده از پول نقد را در بانک ها به حداقل رساند و در موارد ضروری نیز از کاورهای پلاستیکی برای ارائه پول نقد استفاده کرد.

وی همچنین خواستار تسریع توزیع دستگاه های کارتخوان به اصنافی همچون نانوایی ها که در حال حاضر فعالیت آنها ضروری است، شد.

 زالی با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی استان تهران، کنترل اپیدمی تحت تاثیر دو عامل مداخلات مدیریتی و رفتار مردم است، گفت: در حال حاضر کلان شهر تهران از نظر شیوع، میزان ابتلا، میزان بیماران بستری و مراجعات بیمارستانی یکی از کانون های کووید ۱۹ در کشور است.

وی تراکم جمعیت، چگالی بالای حضور، جمعیت شناور و همچنین فرهنگ مردم را از جمله عوامل شیوع بیماری در کلان شهر تهران عنوان کرد و افزود: طبق آخرین نظرسنجی ستاد، ۵۱ درصد مردم تهران فکر می کنند به کرونا مبتلا نمی شوند و ۴۰ درصد نیز اعتقادی به لزوم ماندن در منزل ندارند و با توجه به گذشت حدود ۴۰ روز از آغاز شیوع بیماری، این آمارها نگران کننده است.

 زالی با اشاره به اینکه بانکها از کانون های شغلی پر مخاطره از نظر ابتلا به کرونا محسوب می شوند، یادآور شد: با توجه به اینکه تعدادی از پرسنل بانک های کشور به علت کرونا در راه خدمت شهید شدند، باید نسبت به حفاظت از نیروهای بانکی و همچنین مشتریان توجه ویژه داشت.

در ادامه این جلسه مدیر عاملان و اعضای هیأت مدیره بانک هایی از جمله تجارت، صادرات، ملت و رفاه درباره ظرفیت ها، چالشها و مسائل مربوط به ارائه خدمات بانکی در دوران شیوع کرونا با فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران به بحث و گفت وگو پرداختند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیماری کرونا علیرضا زالی علیرضا زالی وزارت بهداشت بیماری کرونا بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح رصد نشان داد برآوردن یک نیاز کوچک محله‌ای با هزینه‌ای اندک و متناسب با خواست شهروندان می‌تواند به اندازه یک کلان پروژه که هزینه‌های هزار میلیاردی در بر دارد تاثیر گذار باشد و رضایتمندی ایجاد کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد صادقی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و نهمین جلسه شورا و پس از ارایه گزارش تجمیعی پروژه‌های توسعه محله‌ای سال ۱۴۰۲ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران توسط کمیسیون برنامه و بودجه گفت: در ادوار مختلف مدیریت شهری اجرای کلان پروژه‌های شهری در شهرداری تهران بر توسعه محلات شهر تهران سایه می‌انداخت و این امر سبب ساز غفلت مدیران شهری از نیاز‌های کوچک که بر طرف ساختن آن‌ها رضایتمندی خیلی زیادی در بین مردم می‌توانست ایجاد کند، شده بود.

صادقی در ادامه افزود: طرح رصد این نقیصه را پر کرد. یعنی نشان داد انجام یک نیاز کوچک از یک محله با هزینه بسیار اندک به اندازه رضایتمندی شهروندان از یک کلان پروژه با هزینه‌های هزار میلیاردی تاثیر گذار است.

ویی خاطر نشان ساخت: البته این موضوع باید آسیب شناسی شود و نقاط ضعف و قدرت طرح رصد شناسایی گردد، اما نهادینه شدن و استمرار این موضوع خواست اعضای شورای شهر و خواست شهروندان بوده و امیدواریم در وقت باقی مانده از شورای ششم این خدمت تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود. شهروندان عزیز بدانند که این طرح در سال جاری با شیوه‌های متفاوت از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مجدانه دنبال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است
  • ۴۸ درصد دانش آموزان تهرانی اضافه وزن دارند | برپایی جشن بزرگ سلامت شهر در بوستان لاله
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور چیست؟
  • چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور
  • آمار عجیب درباره چاقی بین دانش‌آموزان تهرانی؛ ۴۸ درصد آنها چاقند
  • شیوع بی‌رویه چاقی بین دانش‌آموزان تهرانی ؛ ۴۸ درصد آنها چاقند | برگزاری مسابقه کاهش وزن در مدارس