Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان احمدعلی موهبتی در نشست با وزیر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد اظهارداشت: در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان، ۱۰۲ نقطه توسط یک هزار و ۲۵۸ نفر در سه شیفت کنترل می‌شود. 

وی افزود: از ابتدای اجرای این طرح در سیستان و بلوچستان تا روز دهم فروردین ۲۴۰ واحد صنفی متخلف پلمب و ۹۵ خودرو مورد جریمه نقدی قرار گرفتند و ۴۴ خودرو نیز توقیف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا روز دهم فروردین ۲ هزار و ۲۸۱ خودرو از مبادی ورود و خروج در استان برگشت داده شدند که بیانگر کاهش ۴۷ درصدی در ورود و کاهش ۵۰ درصدی در خروج خودروهاست.

وی با بیان اینکه در پی همراهی مردم با این طرح و کاهش تردد خودروها؛ ۴۲ درصد کاهش مصرف سوخت در روز نهم و ۶۳ درصد کاهش در روز دهم فروردین نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته ایم؛ افزود: نسبت مصرف سوخت روز دهم به نهم فروردین امسال ۲۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

موهبتی گفت: در راستای تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، جلساتی برای ساماندهی توسعه مشارکت‌های مردمی، تشکل‌ها و خیریه‌ها در استان تشکیل شده و تمامی شهرها، بخش‌ها و روستاها پهنه بندی شده و برای هر پهنه از مجموعه نیروهای بسیج، هلال احمر، سمن‌ها و گروه‌های جهادی مسوول و معین تعیین شده است.

وی گفت: برای تامین اعتبارات موردنیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی از محل کمک‌های خیران مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان و اعتبارات منطقه آزاد چابهار سه میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: توسط گروه‌های جهادی، خیران و سمن‌ها برای همه بیماران کرونایی و خانواده‌هایشان تا سلامتی و بهبودی کامل بسته‌های بهداشتی و حمایتی تهیه و به آنها تحویل شده است‌.

وی افزود: طرح غربالگری در سیستان و بلوچستان برای ۹۳ درصد از جمعیت این استان انجام شده است. 

موهبتی با بیان اینکه منحنی رشد بیماری در سیستان و بلوچستان نگران کننده است خواستار تامین اعتبارات موردنیاز برای استان شد.

وی با همراهی و مشارکت بیشتر مردم، میزان مبتلایان به ویروس کرونا در روزهای آینده کاهش یابد و در صورت عدم توجه و همکاری مردم با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، شرایط فوق بحرانی برای استان و کشور پیش رو خواهد بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت ویروس کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت سیستان و بلوچستان روز دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است.
 محمدهادی طهرانی‌مقدم افزود:در بارندگی‌های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بنا‌ها و آثار تاریخی استان خسارت‌هایی از ۱۵ تا ۹۰ درصد دیده‌اند.
وی افزود:  پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوار‌ها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود ۹۰ درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.
او ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوار‌ها ۵۰ درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوار‌ها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا ۴۵ درصد دچار تخریب شده‌اند.
طهرانی‌مقدم، افزود: برج‌ها و دیوار‌ها و فضا‌های داخلی قلعه‌هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا ۴۰ درصد به هر کدام از این بنا‌ها وارد شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد وارد کرده است.
وی تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بنا‌ها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روز‌های آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • ۳هزار ۳۳۷ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود
  • مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تجهیزات کافی ندارد
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است