Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، ۱۸۰ نفر از مدیران کانون های جنبش استادی دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور به سازمان های بین المللی خواستند که مقامات آمریکایی و اروپایی این فهرست را به خاطر جنایت علیه بشریت تحت تعقیب و محاکمه قراردهند.

در بخشی از این نامه آمده است: در شرایطی که جهان در آستانه ی یک فاجعه ی انسانی قرار گرفته و خطر اپیدمی ویروس مرگبار و فراگیر (COVID-19) حیات میلیون ها انسان را در معرض تهدید قرار داده-است، حکومت ظالم آمریکا با نقض قوانین مسلم حقوق بین الملل، حقوق بشر، اصول انسانی و اخلاقی، هم چنان بر تحریم یک جانبه و غیرقانونی علیه ملت ایران ادامه داده و بر مقاصد زیاده خواهانه، انحصار طلبانه و سلطه جویانه ی خویش اصرار می ورزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل این نامه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

- دبیرکل محترم سازمان ملل متحد

- رئیس محترم مجمع عمومی سازمان ملل متحد

- رئیس محترم شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

سلام علیکم 

مطلع هستید در شرایطی که جهان در آستانه ی یک فاجعه ی انسانی قرار گرفته و خطر اپیدمی ویروس مرگبار و فراگیر (COVID-19) حیات میلیون ها انسان را در معرض تهدید قرار داده-است، حکومت ظالم آمریکا با نقض قوانین مسلم حقوق بین الملل، حقوق بشر، اصول انسانی و اخلاقی، هم چنان بر تحریم یک جانبه و غیرقانونی علیه ملت ایران ادامه داده و بر مقاصد زیاده خواهانه، انحصار طلبانه و سلطه جویانه  خویش اصرار می ورزد.

شما به خوبی می دانید و پیش تر، ملت ها و دولت های حق جوی عالم می دانند که تحریم های اولیه و ثانویه ی آمریکا در تمامی حوزه ها نقض آشکار قوانین مسلم حقوق بین الملل است. این تحریم ها به ویژه در حوزه های دارو، غذا، حمل و نقل هوایی، فلزات، صنعت خودرو، بخش ساخت و ساز و عمران، امور مالی و بانکی و نیز عرصه ی دفاعی، اوج ضدانسانی بودن اقدام جنایت کارانه ی این حکومت ظالم علیه ملت های مستقل به ویژه ملت ایران را نمایان می سازد. از طرف دیگر فقدان واکنش مناسب و مؤثر نسبت به اقدام های ضدبشریِ آمریکا، چه از سوی سازمان های بین المللی مسئول و چه از سوی دیگر کشورها از جمله دولت های ریا کار اروپایی مدعی حقوق بشر و حاکمیت قانون، آنها را به شریک جرم جنایات آمریکا در ممانعت از سلب حقوق بنیادین ملت ایران و نیز در مقابله ی جدی با شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از ریشه کنی آن تبدیل نموده است.

این جنایت که با رضایت و حتی همراهی دولت های به اصطلاح مدعی حقوق بشر و با فشار صهیونیزم بین الملل و در پرتو برخی دولت های مرتجع منطقه صورت می پذیرد، همانا "جنایت علیه بشریت" و انسان متمدن ایرانی است؛ تأسف آور آن که این رضایت و همراهی حتی در شرایطی که برخی مقام های رسمی آمریکایی اشتیاق خود از ابتلای شهروندان کشورهای مختلف به ویروس کرونا و جان باختن تعدادی از آنها را آشکارا بیان کرده اند نیز ادامه دارد و لذا طرح این موضوع که کرونا سلاح بیولوژیک رژیم امریکا برای مقابله با ملت-های مستقل است، بیش از پیش آن را از یک فرضیه ی نظری به یک واقعیت عینی نزدیکتر کرده است.

سیاست "فشار حداکثری آمریکا" علیه آحاد ملت ایران از طریق اعمال تحریم های ظالمانه و غیرقانونی، بر بهره مندی بدون تبعیض و فارغ از رنگ، نژاد، دین، قومیت و گرایش سیاسی از حقوق بشر در کشورما، تأثیر منفی گذاشته است. جالب اینجا است که آمریکا و دیگر مدعیان حقوق بشر که همواره بر طبل حمایت از اقوام و اقلیت ها و گروه های آسیب پذیر می کوبند، خود مسبب نقض تمامیت حقوق بشر در جامعه ی هدف و افراد یادشده از طریق اعمال تحریم های غیرانسانی هستند. در کشور عزیزمان ایران علاوه بر شهروندانی که تاکنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند، بر اساس گزارش های پزشکی اما به دلیل نایابی داروی بیهوشی، کمیابی برخی داروها مانند «مپیلکس»؛ پانسمان مخصوص بیماران «ای بی»، جان شماری از شهروندان ایرانی را در معرض تهدید قرار داده است گو این که هزاران بیمار هموفیلی، ای بی (پروانه ای)، مولتیپل اسکلروز، تالاسمی، صرع و اختلالات ایمونولوژیک، همچنین بیماران پیوند کلیوی و دیالیزی و سرطانی به طور مستقیم و غیرمستقیم بر اثر تحریم های وضع شده توسط حکومت ظالم امریکا که با همراهی دولت های اروپایی در عرصه ی عمل دنبال شده، در معرض مخاطرات جدی قرار داشته و متأسفانه بسیاری از آنها جان خود را از دست داده اند.

عالیجنابان!

تحریم های ظالمانه ی چند سال گذشته ی حکومت جنایت کار امریکا، نقض مفاد منشور ملل متحد و از جمله ماده ی 25 آن است. فارغ از این که شورای امنیت تاکنون در نیل به مأموریت تعیین شده (حفظ و اعاده صلح و امنیت بین المللی) تا چه اندازه مؤثر و موفق عمل کرده است، جای بسی شگفتی است که مدعیان سااماندهی نظام جهانی، خود، آشکارا در مسیر نقض مفاد منشور ملل متحد و بی اعتبارسازی سازمان ملل گام بر می دارد.

سکوت دولت های اروپایی در برابر سیاست های تحریمی و ظالمانه آمریکا و اجرای عملی این تحریم های غیرقانونی و ضدانسانی، این سوال را به ذهن متبادر می کند که فارغ از موضوع ایران، چه تضمینی برای این کشورها در مواقع مخالفت با سیاست های آمریکا وجود خواهد داشت که با رفتار غیرقانونی و ظالمانه آمریکا مواجه نشوند. این روند قطعاً گریبان این کشورها را نیز در آینده خواهد گرفت؛ چه آن که سیاست ها و رفتارهای آمریکا آشکارا برخلاف قواعد و نظم بین المللی بوده و نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بین الملل به ویژه حقوق بین الملل و حقوق بشر محسوب می شود. به این ترتیب دولت های اروپایی با پیروی از سیاست های ضدانسانی امریکا، عملاً به نهادینه شدن آنارشیسم بین المللی که صرفاً تأمین کننده ی منافع لابی قدرت و ثروت در رژیم امریکا است، کمک می کنند.

تحریم دارویی ایران از سوی حکومت ظالم آمریکا مغایر بند  ۱ ماده ی 25 اعلامیه ی جهانی حقوق بشر، نقض بند الف ماده ی 55 منشور سازمان ملل متحد در رابطه با حق زندگی، اشتغال و پیشرفت اقتصادی و بند ب آن درباره ی حق سلامتی انسان ها و مخالف با مفاد مقدمه ی اساسنامه ی سازمان بهداشت جهانی راجع به حق بهره مندی از بالاترین استاندارد قابل حصول سلامتی است.

این تحریم ها هم چنین ناقض بخش ج بند 2 از ماده ی 12 میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی انسان ها که بر حق پیشگیری از شیوع بیماری های واگیر و فراگیر و بخش دال بند 2 آن راجع به حق دسترسی به دارو، تجهیزات پزشکی و درمانی است.

عالیجنابان! 

فلسفه ی ایجادی و هدف غایی نهادهای حقوقی بین المللی، چیزی جز نظارت بر اجرای قوانین حقوق بشری نیست که در این راستا خودداری از تخریب وضعیت حقوق بشر در کشورها تعهدی سلبی بر ذمه ی این نهادها بوده و سکوت و انفعال یا تأیید و کمک شما به حفظ این وضعیتِ آشکارا خلاف قواعد مسلم حقوقی، موضوع مسئولیت شما در جایگاه ریاست این نهادها است ، در این صورت، شما چگونه از خویش سلب مسئولیت می کنید در حالی که نقض آشکار قواعد آمره ی بین المللی از جمله حق دسترسی شهروندان به دارو، درمان، تجهیزات پزشکی و حق برخورداری از امنیت غذایی، امنیت شغلی، امنیت زندگی و امنیت ملی به خاطر تحریم های ظالمانه هیأت حاکمه ی آمریکا علیه کشورهای مستقل دنیا از جمله ملت آزادی¬خواه ایران نقض گردیده است؟!! حال اگر نظارت بر اجرای قواعد حقوق بین الملل بشر وظیفه ی ذاتی شما است، آیا یادآوری مسئولیت دولت ها نسبت به حقوق انسان ها را وظیفه خود نمی دانید؟

عالیجنابان! 

در همه ی جنایات بزرگ بشری که میلیون ها نفر جان خود را از دست داده اند، علاوه بر دو عامل ظالم و مظلوم، یک عامل اصلی دیگر نیز در آنها نقش دارد که شامل نهادها، سازمان ها و شخصیت های مسوولی است که نسبت به انجام وظیفه ی خودکوتاهی نموده اند. بدون تردید تاریخ علاوه بر دیکتاتورها و استبداد بین المللی، نسبت به عملکرد شما عالیجنابان نیز که در گرفتاری های ملل مظلوم تحت ستم دم فرو بستید قضاوت خواهد کرد. امروز همگان اذعان دارند که جرم مسئولان سازمان ها و نهادهای بین المللی که در برابر تهاجم گسترده ی شیمیایی رژیم صدام علیه سربازان و شهروندان ایرانی در طول 8 سال جنگ تحمیلی سکوت کرده بودند، کمتر از جنایت صدام نیست.

از این رو، ما جمعی از استادان دانشگاه های ایران در قالب ۱۵۰ مدیریت کانون های استادی به نیابت از از ملت بزرگ و کهن ایران و جامعه ی نخبگی این سرزمین، ضمن محکوم کردن رفتار ظالمانه، غیرقانونی و ضدانسانی حکومت آمریکا و همکاری برخی دولت های ریاکار اروپایی در اجرای جنایت ضدبشری سیاستمداران امریکایی، از شما می خواهیم تا در چارچوب مأموریت خود، ضمن شکستن فضای سکوت در قبال استمرار این جنایت علیه حق حیات همه ی مردم جهان و از جمله حق حیات و پیشرفت ملت ایران، به وظیفه ی ذاتی و انسانی خود در برابر ستمگری های گفته شده، جامه ی عمل پوشانده و اجازه ندهید تا تروریسم دولتی امریکا، انسان و انسانیت را بیش از این به سخره بگیرد. در این مسیر، پیگیری لغو کامل و بی قید و شرط همه ی تحریم های آمریکا علیه ملت ایران و احترام به قوانین بنیادین حقوق بشر از طریق صدور تضمینات لازم، اصلی ترین رسالت سازمانی و مهم ترین وظیفه ی انسانی و نیز محوری ترین مسئولیت تاریخی شما عالیجنابان است.

در همین راستا از شما عالیجنابان مصرانه و حق جویانه می خواهیم در عمل به رسالت تاریخی خود افراد ظالم زیر را به جرم جنایت در حق بشریت بخصوص جنایت علیه انسان شریف و جویای پیشرفت ایرانی، تحت تقیب، بازداشت و زمینه ی محاکمه ی آنها را فراهم کنید:

۱- دونالد ترامپ و باراک اوباما؛ روسای جمهور کنونی و سابق جمهور ایالات متحده ی آمریکا

۲- وزرای خارجه ی  ایالات متحده ی آمریکا در دولت های  ترامپ و اوباما

۳- روسای  آژانس امنیت ملی ایالات متحده ی آمریکا در دولت های  ترامپ واوباما

4- رییس  مجلس سنای ایالات متحده ی آمریکا

5- رییس  مجلس نمایندگان ایالات متحده ی آمریکا

6- وزرای خزانه داری ایالات متحده ی آمریکا در دولت های  ترامپ و اوباما 

7- مشاورین امنیت ملی ایالات متحده ی آمریکا  در دولت های  ترامپ و اوباما

 ۸- وزرای دفاع ، روسای  ستاد کل  ارتش و فرماندهی سنتکام ایالات متحده ی آمریکا  در دولت های ترامپ و اوباما

9- کاترین اشتون و فدریکا موگرینی؛  نمایندگان وقت اتحادیه ی اروپا در سیاست خارجی و امور امنیتی برای شراکت با آمریکا در ایجاد ظلم و تنگنا های ضد انسانی  علیه ایرانیان 

امید آن که این نامه ی حق جویانه دانشگاهیان ایران بتواند به کوشش شما رؤسای نهادهای سازمان ملل متحد و متولیان سازمان های حقوق بشری، به رفع رفتارهای ظالمانه ی هیأت حاکمه ی آمریکا ی ستمگر و دیگر دولت های اروپایی همراه آن به ویژه مجریان و شرکای تحریم های مرتبط با حقوق بنیادین بشر از جمله حق حیات، حق زندگی، حق رفاه، حق آسایش، حق اشتغال و حق امنیت ملی ملت بزرگ ایران و جلوگیری از نسل کشی میلیون ها انسان منجر شود.

البته شما دست اندر کاران سازمان های با اصطلاح جهانی بخواهید یا نخواهید ملت کهن و انقلابی ایران همانند روزهای سخت جنگ هشت ساله ی تحمیلی که در اوج مظلومیت و البته با سرزندگی و نشاط و پایداری، ائتلاف صدام، آمریکا، اروپا، شوروی، دولت های مرتجع منطقه و سازمان مزدور و آدمکش منافقین را به کرنش وادار و به شکستی تاریخی کشانید اکنون نیز در عالمی شدن ویروس منحوس کرونا، تحریم های مضاعف و ترکیبی؛ تحریم دارویی و سایر تحریم های ظالمانه و ثانویه علیه این مرز پرگهر را که به نوعی با این ویروس منحوس به ائتلاف رسیدند پشت سر خواهد گذاشت اما در حافظه ی تاریخی خود هرگز نقش دولت های ستمگر و سازمان های محافظه کار مدعی تامین حقوق بشر را در این بیدادها به فراموشی نخواهد سپرد؛ از این رو ایفای وظایف تان در عمل به رسالت تاریخی خویش برای اقامه ی دادخواست جهانی علیه جنایت کاران یاد شده نه صرفا اقدامی در دفاع از حقوق حقه ی ایرانیان بلکه دفاع از هویت انسانی خودتان نیز به شمار می آید.

والسلام علی من اتبع الهدی
نهم فروردین ۱۳۹۹ 
180 نفر از مدیران کانون های جنبش استادی دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور»

انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: ی ایالات متحده ی آمریکا تحریم های ظالمانه دولت های اروپایی سازمان ملل متحد حقوق بین الملل ترامپ و اوباما بین المللی ی بین المللی ی آمریکا جنایت علیه حکومت ظالم امنیت ملی ملت ایران میلیون ها سازمان ها مسلم حقوق سیاست ها علیه ملت ی سازمان حقوق بشر تحریم ها وظیفه ی ماده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریمها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود دولت بایدن تحریم‌های شدیدتری علیه صادرات نفت این کشور وضع کند و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

بلافاصله پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر حمله این رژیم به سفارتخانه ایران در دمشق، نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را متهم به شکست در اجرای تحریم‌های موجود علیه ایران کرده و اعلام کردند تحریم‌ها علیه این کشور باید تشدید شود.

استیو اسکالیس از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا گفت: دولت این کشور فروش نفت را برای ایران آسان‌تر کرده و باعث درآمدزایی ایران  جهت فعالیت‌های این کشور شده است.

فشار سیاسی برای تنبیه کردن ایران تبدیل به یک مشکل بزرگ برای دولت آمریکا شده است. آمریکا چطور می‌تواند مانع تشدید درگیری‌های در خاورمیانه بدون بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران شود؟

واشنگتن ماه‌هاست اعلام می‌کند اصلی‌ترین هدف آن ممانعت از تبدیل شدن جنگ بین رژیم صهیونیستی و غزه به یک جنگ منطقه‌ای و در حاشیه نگه داشتن تهران است.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوشنبه لایحه‌ای وضع کرد با عنوان قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین. طبق این لایحه تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد و گزارش‌های سالانه‌ای باید برای مشخص شدن مداخله موسسات مالی چین در نقل و انتقال نفت ایران ارائه شود. بدین ترتیب هیچ موسسه مالی در آمریکا نمی‌تواند برای هیچ نهاد چینی درگیر معامله نفت ایران حساب باز کند.

البته وضعیت این لایحه در سنا که تحت کنترل دموکرات‌های حامی بایدن قرار دارد مشخص نیست. دولت بایدن مخالف بالا رفتن قیمت نفت است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه‌ای عقیده دارند دولت بایدن اقدام قابل توجهی جهت تشدید تحریم‌های فعلی علیه صادرات نفت ایران انجام نمی‌دهد.

اسکات مدل، رئیس گروه راپیدان انرژی عقیده دارد حتی اگر این لایحه تصویب شود، دولت بایدن تلاش معناداری برای اجرای تحریم‌های فعلی یا اعمال تحریم‌های جدید جهت محدود کردن صادرات نفت ایران نخواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در 2018 پس از خارج شدن از قرارداد هسته ای ایران، تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت این کشور وضع کرد و دولت بایدن تلاش کرد با تحریم شرکت‌هایی در چین، امارات و مناطق دیگر مانع دور زدن این تحریم‌ها شود.

با وجود این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند صادرات نفت ایران بدون محاسبه میعانات گازی به 1.6 تا 1.8 میلیون بشکه در روز رسیده باشد که نزدیک به 2 میلیون بشکه صادر شده قبل از اعمال تحریم‌هاست.

یکی از دلایل مخالفت بایدن برای محدود کردن صادرات نفت ایران تاثیر احتمالی آن بر قیمت بنزین است. قیمت نفت و در نهایت قیمت بنزین یک عامل حیاتی در آستانه انتخابات آمریکاست. 

تشدید تحریم‌ها علیه ایران همچنین رابطه بین آمریکا و چین را خراب می‌کند. تقریبا تمام نفتی که از سوی ایران وارد چین می‌شود با مبدا مالزی یا سایر کشورهای خاورمیانه ثبت شده و توسط ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی‌تر که فرستنده‌های خود را هنگام بارگیری در بنادر ایران خاموش می‌کنند، منتقل می‌شود.

اطلاعات ردیابی نفتکش‌های شرکت ورتکسا نشان می‌دهد چین 55.6 میلیون تن معادل 1.11 میلیون بشکه در روز نفت ایران را در سال گذشته میلادی خریداری کرده است. این رقم معادل 90 درصد از صادرات نفت ایران و 10 درصد از واردات نفت چین است.

انتهای پیام/26

دیگر خبرها

  • تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: 1600 میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • ماجرای نامه عجیب خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها!
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • نامه عجیب خروج ایران از شورای بین المللی موزه ها / امضای مصوبه ‏ای با چشم‌‏های بسته
  • نامه عجیب خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها؛ اشتباه بزرگ؟
  • رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم