Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شهرداران تهران و رم تجربیات خود در مقابله با کرونا را به صورت مجازی و ویدئوکنفرانس از طریق اسکایپ به اشتراک گذاشتند. تاریخ انتشار: 13:24 - 12 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۱۴۵

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، پیروز حناچی - شهردار تهران - در دیداری مجازی با ویرجینا راجی - شهردار رم - و با حضور جوزپه پرونه - سفیر ایتالیا در ایران - گفت: روز‌های سختی است که همه طی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران کرونا نشان داد که جهان محدود به مرز‌های جغرافیایی کشور‌ها نیست. ما در ایران از حدود بیش از یک ماه پیش درگیر ویروس کرونا شدیم و این بیماری در پایتخت و شهر‌های بزرگ کشور به وجود آمده است. خوشبختانه در خیلی از مناطق مثل قم، گیلان و مازندران این بیماری تحت کنترل در آمده، ولی هنوز در بعضی کلانشهر‌ها به اوج این بیماری نرسیده ایم و خوشحال می‌شوم از تجربیات ایتالیا در این زمینه مطلع شویم و بدانیم چه تجربه جدیدی در کنترل کرونا دارید.

حناچی افزود: در شهرداری تهران تلاش کردیم با کاهش جدی سفر‌های غیر ضروری و ارائه خدمات اینترنتی و ارسال پیام‌های خاص برای افرادی که در سطح شهر حضور دارند و برخی اقدامات اجرایی دیگر ایجاد فاصله اجتماعی بین شهروندان و قطع زنجیره انتقال بیماری را دنبال کنیم.

وی ادامه داد: همچنین در کشور ما این بحران همزمان با سال جدید و نوروز شد و به همین دلیل تلاش کردیم سفر‌های بین شهری کم شود و همان سیاست ایجاد فاصله بین شهروندان و قطع زنجیره انتقال دنبال شود.

در ادامه حناچی گفت: ما شاعری به نام سعدی داریم که شخصیتی جهانی است در قرن هفتم خورشیدی که گفته
بنی آدم اعضای یک پیکرند / که در آفرینش ز یک گوهرند /، چون عضوی به درد آورد روزگار / دگر عضو‌ها را نماند قرار / تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی.

وی گفت: ما در شرایطی وارد بحران کرونا شدیم که تحریم سنگینی را پشت سر می‌گذاریم و یکی از دلایلی که اساسا شاید قدری دیرتر کرونا در کشور ما شناسایی شد تحریم بود. کمبود کیت‌های آموزش و آزمایشگاه‌های تشخیص شرایط ما را سخت کرده بود. در ابتدا تنها دو آزمایشگاه داشتیم که می‌توانستند کرونا را تشخیص دهند، اما هم اکنون تعداد این آزمایشگاه‌ها به ۵۰ مورد رسیده است.

به همین خاطر سایتی را وزارت بهداشت ما برای کسانی که سالم بودند و یا علائم داشتند تشکیل داد و با شناسایی موارد ابتلا مشکوک و سالم و آن‌ها که در مجاورت افراد مبتلا بودند این کار را دنبال کردند. بیش از ۵۸ میلیون نفر در این سایت تا الان ثبت نام کرده اند و همکاران وزارت بهداشت ما افراد دارای علائم را بعد از ثبت نام راهنمایی می‌کنند و آن‌ها که لازم است را به بیمارستان‌ها هدایت می‌کنند. همچنین ما تلاش زیادی برای افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها در بخش آی سی یو انجام دادیم. مثلا در یکی از بیمارستان‌های اصلی تهران تنها در مدت کوتاهی ۳۵۰ تخت آی سی یو اضافه شد. لازم است بگویم ما هم اکنون با دو کرونا می‌جنگیم یکی با بیماری کرونا و یکی هم با کرونای تحریم.

حناچی به تعطیلی مراکز مذهبی در ایران اشاره کرد و گفت: اتفاق نادری در کشور ما افتاد و شاید در تاریخ معاصر تمامی مراکز مذهبی ما تعطیل شد. مثلا در مشهد، حرم امام رضا که در لحظات تحویل سال شاهد ۱.۵ میلیون نفر بود تعطیل شد همچنین در قم و شیراز هم این اتفاق افتاد افتاقی که در کشور ما ساده نبود و همچنین در مورد دفن اجساد با این نکته ما هم مواجه بودیم مشایعت حداقلی و یا دفن تنهایی متوفیان ناشی از کرونا ما بخش ایزوله‌ای برای دفن اجساد درست کردیم.

حناچی هم در ادامه گفت: ما هم برای این افراد گرمخانه‌هایی داریم که بیشتر در فصل‌های سرد سال آنجا زندگی می‌کنند این مکان‌ها به خصوص در این روز‌ها به شکل ویژه ضدعفونی می‌شود ما همین طور در تمامی ناوگان حمل و نقل عمومی و ایستگاه‌ها و معابر شهری را ضدعفونی می‌کنیم هر چند میزان استفاده شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی به شکل محسوسی کاهش یافته است.

شهردار تهران ابراز امیدواری کرد که با بهتر شدن شرایط تفاهمنامه خواهر خواندگی تهران و رم امضا شود.

روایت شهردار رم از نحوه شیوع کرونا در ایتالیا

در این دیدار ویرجینیا راجی، شهردار رم هم گفت: من هم خوشحالم که به لحاظ آرمانی همه باهم هستیم، چون شما به درستی اشاره کردید که مرز‌ها از بین رفته اند و همه در یک قایق هستیم. از یک ماه پیش توسط تدابیری که از سوی دولت اتخاذ شد مبارزه با این ویروس را شروع کردیم که اول از شمال ایتالیا شروع شد و بعد به جنوب سرایت کرد. وقتی شروع کردیم برخی مراکز تجمع و سواحل را بستیم آن زمان هیچ کس هنوز به وخامت اوضاع پی نبرده بود و این تراژدی از شهری به نام برشا شروع شد و ما در آنجا با جنازه‌های زیادی مواجه شدیم که ارتش آن‌ها را جمع می‌کرد. این یک تراژدی بسیار عظیم بود که می‌دیدیم مردم نمی‌توانند جنازه عزیزان خود را با احترام دفن کنند. آنجا بود که مردم رم به عمق فاجعه پی بردند.

راجی ادامه داد: دو دستورالعمل را دنبال کردیم یکی تعطیلی پارک‌ها و سواحل و دیگری تدبیر برای بهداشت و غذای مردم. هم اکنون مردم به هیچ نحو جز به دلیل کار ضروری و یا خرید مایحتاج بهداشتی حق خروج از خانه ندارند و پلیس آن‌ها را کنترل می‌کند.

وی افزود: ما همزمان با خدمات آنلاین و تفریحاتی مانند بازدید آنلاین از موزه‌ها و نیز آموزش دانش آموزان در شبکه‌های مجازی مردم را به ماندن در خانه تشویق می‌کردیم تا بتوانیم روند رشد بیماری را کنترل کنیم در این راه حتی به خانواده‌هایی که رایانه نداشتند رایانه دادیم تا بتوانند کارهایشان را اینترنتی انجام دهند.

به گفته ویرجینیا راجی شهردار رم: در ایتالیا برخی که تست کرونایشان مثبت شده است در خانه قرطنیه شده اند و فقط آن‌ها که مشکل تنفسی دارند به بیمارستان منتقل می‌شوند و دولت به افراد در قرنطینه مایحتاجشان را می‌دهد تا مجبور به خروج از خانه نشوند. همچنین دولت با استفاده از روانشناسان راه‌های تحمل تنهایی در خانه و زندگی در قرنطینه را آموزش می‌دهد تا بتوانند راحت‌تر با این شرایط کنار بیایند.

شهردار رم به ضدعفونی معابر شهری اشاره کرد و گفت: ما همین کار را در سطح شهر انجام دادیم و ضدعفونی هر روزه داریم همچنین سعی کردیم که این را در سطح بسیار وسیع کاهش دهیم میزان استفاده مردم از ناوگان حمل و نقل شهری در ایتالیا بسیار کاهش یافته است و با وجود این که همواره مردم را تشویق به استفاده از حمل و نقل عمومی می‌کردیم، اما هم اکنون به دلیل شیوع کرونا سعی کرده ایم با رویه‌های اشتراک ماشین و عدم دریافت پول از پارکینگ‌ها و حذف طرح‌های شهری این طوری به مردم کمک کردیم تا از ماشین‌های خودشان استفاده کنند.

راجی در ادامه با اشاره به افراد بی خانمان در شهر‌های این کشور گفت: در شهر برای افراد بی خانمان مکان‌هایی برای سکونت و حفظ سلامتی شان درست کرده ایم.

ستایش سفیر ایتالیا از سیستم بهداشت و درمان ایران

در ادامه جوزپه پرونه سفیر ایتالیا هم گفت: درست است که تهران یکی از بزرگترین شهر‌هایی است که تحت تاثیر کرونا ویروس بود، ولی از نزدیک شاهد که به کارگیری سیستم بهداشتی با کفایت و کارآمد ایران بودیم و در داخل خود سفارت مورد ابتلا داشتیم که از طریق تست شناسایی کردیم و از نزدیک کارآمد بودن سیستم بهداشت ایران را به رسمیت بشناسیم.

سفیر ایتالیا در پایان اعلام کرد که افتتاح باغ کامرانیه ایتالیا به دلیل بحران کرونا به روز‌های آینده موکول شده است و شهردار تهران هم با استقبال از افتتاح این باغ گفت: در اولین فرصت از این باغ بازدید خواهم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهردار تهران سفیر ایتالیا سفیر ایتالیا کشور ما شهردار رم حمل و نقل هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین هزینه‌های ساخت پارکینگ در منطقه ۶ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار منطقه ۶ شهر تهران گفت: یکی از مشکلاتی که سال گذشته به عنوان معضل در این منطقه شناسایی شد، مربوط به کسری پارکینگ‌های بیمارستانی بود. علیرضا صادقی‌بخش افزود: بر این اساس احداث ۲ پارکینگ برای بیمارستان‌های شریعتی و امام خمینی در دستور کار قرار گرفت که هزینه‌های آن از محل عوارض کسری پارکینگ تأمین می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۶ گفت: بر این اساس شهرداری منطقه ۶ حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان از عوارض کسری پارکینگ را در اعتبارات سازمان حمل و نقل و ترافیک بلوکه کرد تا صرف ساخت دو پارکینگ شود.

معاون شهردار منطقه ۶ همچنین گفت: برآورد‌ها حاکیست بیمارستان شریعتی حدود ۱۵۰۰ کسری پارکینگ دارد که با ایجاد پارکینگ در ساختمان قدیمی این بیمارستان حدود نیمی از نیاز آن تأمین خواهد شد؛ البته برنامه‌ای برای ایجاد پارکینگ زیرسطحی خیابان باقرخان در شمال بیمارستان شریعتی هم داریم که بخش دیگری از نیاز پارکینگ را پوشش می‌دهد.

علیرضا صادقی‌بخش افزود: پارکینگ بیمارستان امام خمینی نیز در جنوب محوطه بیمارستانی در خیابان میرخانی ساخته می‌شود که حدود ۶۵۰ واحد پارکینگ را تأمین خواهد کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار منطقه ۶ شهر تهران همچنین گفت: برای ایجاد پارکینگ بیمارستان ۵۰۱ ارتش نیز توافق‌نامه‌ای امضا شده تا در محدوده زمینی که متعلق به این بیمارستان است برای احداث پارکینگ اقدام و یک ورودی از بزرگراه شهید چمران برای آن ایجاد کنیم.

به گفته علیرضا صادقی‌بخش: پارکینگ بیمارستان امام خمینی، یکسال و پارکینگ بیمارستان شریعتی حدود ۲ سال دیگر بهره برداری خواهد شد، اما پارکینگ بیمارستان ۵۰۱ به علت اینکه قرار است به صورت مکانیزه احداث شود در ۲۷ خرداد راه‌اندازی می‌شود و ۳۰۰ واحد ظرفیت خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • کنایه سنگین به مسجدسازی جناب شهردار تهران: تا می‌توانی بساز!
  • ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران اجرا می‌شود
  • شهردار تهران در افطارخونه طهران
  • جمع آوری پسماند ۲ محور پرتردد رشت همزمان با ایام نوروز
  • افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در نوروز و ضرورت حفظ امنیت کودکان
  • تامین هزینه‌های ساخت پارکینگ در منطقه ۶ تهران
  • تبادل تجربیات بین شهردار بندرعباس با سرکنسول چین و کنسول قزاقستان
  • جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها از زبان شهردار تهران + فیلم
  • در سال ۱۴۰۲ رانندگان حامل سوخت قاچاق ۸۴ نفر کشته و مجروح برجای گذاشتند
  • اقدام آبروبَر صداوسیما در فضای مجازی وایرال شد