Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مطالب در پرونده‌ خبری به نام «آنها که از دست دادیم»، ضمن اعلام خبر درگذشت افراد نامدار در شاخه‌های مختلف هنری، ورزش، رسانه یا علمی و اساتید دانشگاه و نویسندگان سوگنامه کوتاهی از اقدامات آنها طی زندگی همچنین زندگینامه مختصری در مورد آنها را دربر می گیرد؛ هر چند این پرونده خبری بیشتر در مورد افراد مشهور است گاه می‌توان اسامی افراد نه چندان شهره اما فداکار را نیز در میان این اسامی دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانند دز ان رومین Dez-Ann Romain معلم یکی از مدارس دولتی نیویورک که در سن سی‌و شش سالگی و اولین معلمی است که به دلیلکرونا درگذشته است.

 در حالیکه اولین مورد ابتلا به کرونا در آمریکا در یک فرد تازه‌برگشته از سفر در شهر واشنگتن ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰ (۳۰ دی ۱۳۹۸) و اولین فرد مبتلا داخل آمریکا در شهر نیویورک اول ماه مارس (۱۱ اسفند ۱۳۹۸) گزارش شد، پس از آن آمار ابتلا در این کشور به سرعت افزایش یافت؛ اولین سوگنامه در این پرونده خبری به ۱۶ ماه مارس (28 اسفند) مربوط است.

میان نام‌های مشهوری که بر اثر این بیماری درگذشته اند ترنس مک‌نلی Terrence McNally نمایشنامه نویس آمریکایی و برنده چهار جایزه تونی در تئاتر در سن هشتادویک سالگی، آلن مریل Alan Merrill نوازنده گیتار و ترانه‌سرا در سن هفتادویک سالگی، ویلیام هرمریچ William Helmreich جامعه‌شناس، استاد دانشگاه و نویسنده در سن هفتادوچهار سالگی، مایک لانگو Mike Longo نوازنده پیانو، موسیقیدان و مدرس موسیقی در سن هشتادوسه سالگی، آلن فایندر Alan Finder روزنامه‌نگار و نویسنده در سن هفتادو دوسالگی و مارک بلوم Mark Blum هنرپیشه تئاتر در سن شصت‌ونه سالگی و جنی پولانکو Jenny Polanco طراح لباس و مد را می توان دید.

ویروس کرونا موسوم به کوید ۱۹  اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.  

تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت استفاده شود ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

بر اساس آخرین داده ها تاکنون ۱۶۴ هزار و ۳۵۹ نفر در آمریکا به این بیماری مبتلا شده اند که از این تعداد ۵ هزار و ۵۰۷ نفر بهبود یافته اند و سه هزار و ۱۷۳ نفر درگذشته اند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد

مجلس سنای آمریکا با ۷۹ رای موافق در برابر ۱۸ رای مخالف، قانونی را تصویب کرد که شرکت مالک برنامه «تیک‌تاک» را مجبور می‌کند آن را تا ۹ ماه آینده واگذار به غیر کند، در غیر این صورت استفاده از این برنامه در آمریکا ممنوع خواهد شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، انتظار می‌رود این اقدام بحث برانگیز قانون‌گذاران آمریکایی با چالش‌های قانونی روبرو شود.

مارکو روبیو، سناتور جمهوری‌خواه در خصوص ممنوع کردن این برنامه اشتراک‌گذاری ویدئو که مالک آن در چین مستقر است، می‌گوید: «سال‌ها به پکن اجازه دادیم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند. این کار به طرز خطرناکی کوته‌بینانه بود. اکنون قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد. این اقدام خوبی برای آمریکا است». 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قرار است فردا (پنجشنبه) این لایحه را امضا کند.

تیک‌تاک یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در آمریکا است که به خصوص میان جوانان و نوجوانان این کشور طرفداران زیادی پیدا کرده است. این برنامه که متعلق به شرکت چینی «بایت دنس» است تا به حال با ادعاهای متعددی در خصوص امنیت داده‌ها از سوی مقامات آمریکایی روبرو شده است. مقامات این شرکت بارها اعلام کرده‌اند که داده‌های کاربران آمریکایی را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارند.

در حال حاضر، بایت دنس اظهار نظر رسمی نکرده، اما به کارمندان تیک تاک اعلام کرده که شکایتی تنظیم می‌کند و قصد دارد این قانون را مسدود کند. 

نبرد ۴ ساله بر سر برنامه تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، فقط یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته نیز شرکت اپل اعلام کرد به درخواست دولت چین، برنامه‌های «واتس اپ» و «تردز» را که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» هستند، از فروشگاه اپل در چین حذف کرده است. این اقدام سبب ممانعت از نصب جدید پیام رسان واتس اپ و شبکه اجتماعی تردز در چین خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آن چه از تهاجم ناکام آمریکایی‌ها بر پهنه کویر طبس باقی ماند
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • برای اولین‌بار ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟
  • بخش زنده| نشست خبری علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۴ اردیبهشت
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد