Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبتلایان به ویروس کرونا در سطح جهان از مرز 735 هزار نفر گذشته و حداقل 34 هزار نفر جان‌باخته‌اند.

به گزارش عصر ایران به نقل از "بی‌بی‌سی"، کشورهای جهان برای مقابله با فشار کرونا بر سیستم بهداشت و درمان در حال ساخت بیمارستان‌های صحرایی یا موقت هستند که امکان پذیرش هزاران بیمار را دارند.

نیروهای نظامی و حتی کارگران بخش‌های هوایی برای حمایت از ساخت و ساز این بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کرده و وارد عمل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن‌های کنفرانس، استادیوم‌ها و نمایشگاه‌ها این روزها به بیمارستان‌های صحرایی تبدیل شده‌اند.

بیمارستان صحرایی "رفح" در نوار غزه/ عکس: GETTY IMAGES

 

 در لندن مرکز "کنفرانس اکسل بریتانیا" به یک بیمارستان  500 تختخوابی صحرایی و موقت تبدیل شده و ظرفیت پذیرش بیش از 4 هزار بیمار را دارد.

سازمان بهداشت و سلامت بریتانیا با ساخت بیمارستان صحرایی در تلاش است سختی‌های موجود را کاهش دهد/ عکس: PA MEDIA

 

شهر نیویورک آمریکا با بیشترین آمار مبتلا به عنوان مرکز شیوع ویروس تاج‌دار کرونا در این کشور شناخته شده و در رده بالای جدول مناطق ویروس زده جهان قرار گرفته است.

یک بیمارستان صحرایی در پارک مرکزی و یک سردخانه موقت در خارج از بیمارستان مرکزی این شهر در حال ساخت هستند.

بیمارستان 68 تختخوابی پارک مرکزی شهر نیویورک برای اسکان بیماران کووید19/ عکس: EPA

 

پزشکان در ایتالیا روزهای کرونایی را "بسیار سخت" توصیف کرده و شرایط را جنگی می‌دانند و در حال تلاش برای معالجه بیماران هستند. 

در "کرما" شمال ایتالیا ارتش چادر برپا کرده و 52 پزشک کوبایی برای کمک به این منطقه رفته‌اند.

بیمارستان صحرایی "کرما" در منطقه "لومباردی" شمال ایتالیا برای مقابله با شیوع بیماری کرونا/ عکس: EPA

 

ایران تلاش دارد تا از شیوع بیشتر کرونا بکاهد. جایی که بیش از 2700 نفر براساس این بیماری جان باخته‌اند.

یک بیمارستان موقت با کمک ارتش در شهر تهران ساخته شده که امکان پذیرش 2 هزار بیمار را دارد.

مرکز نمایشگاهی تهران به مرکز مراقبت از هزاران بیمار تبدیل شده است/ عکس: ALAMY

 

در برزیل بیش از 4250 نفر به ویروس آلوده شده و 136 نفر جان باخته‌اند.

باشگاه‌های ورزشی که پیشتر برای برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی مورد استفاده قرار می‌گرفت، اینک به محلی برای درمان بیماران تبدیل شده است.

 استادیوم فوتبال و سالن کنسرت "پاکائمیو" در شهر سائوپائولوی برزیل اینک بیمارستانی موقت با ظرفیت پذیرش 200 بیمار به شمار می‌آید.

استادیوم "پاکائمیو"ی سائوپائولو برزیل که هنرمندان بزرگی مانند گروه موسیقی "رولینگ استونز" در آن برنامه اجرا کرده‌اند اینک با تجهیزات پزشکی به بیمارستان صحرایی تبدیل شده است/ عکس: GETTY IMAGES

 

ساخت بیمارستانی موقت در شهر "رفح"  نوار غزه از اواسط ماه مارس آغاز شده است.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که سیستم بهداشت ضعیف و فقر بالای منطقه در مناطق فلسطینی می‌تواند فاجعه به بار آورد.

بیماران کرونایی فلسطینی در بیمارستان صحرایی "رفح" در نوار غزه مداوا خواهند شد/ عکس: AFP

 

 اسپانیا در چند روز گذشته به صورت متوالی از افزایش مرگ‌ومیر خبر داده و مجموع قربانیان کرونایی خود را بیش از 7300 نفر اعلام کرده است.

مادرید اسپانیا به وضوح در این میان آسیب دیده و برخی از مراکز نمایشگاهی خود را به جایی برای درمان بیماران کرونایی اختصاص داده است.

مرکز نمایشگاهی IFEMA در شهر مادرید اسپانیا به بیمارستان موقت برای کرونایی‌ها تبدیل شده است/ عکس: GETTY IMAGES

 

در فلوریدای آمریکا یک نمایشگاه به بیش از 250 تخت بیمارستانی مجهز شده و یک بیمارستان موقت بزرگ در ناحیه فرودگاهی "لادردیل" در حال ساخت است. 

برگزاری تمامی نمایشگاه‌ها در مارس ممنوع شده و تجمعات گسترده و بزرگ در این کشور ممنوع است. 

فلوریدا با ساخت بیمارستان صحرایی خود را برای افزایش شمار بیماران کرونایی آماده می‌کند/ عکس: GETTY IMAGES

____________________________________________________

بیشتر بخوانید:

چین رسما بزرگترین بیمارستان موقت پذیرش مبتلایان به کرونا در ووهان را بست تجهیز سریع اماکن عمومی به بیمارستان در شهر ووهان چین (+عکس) نیاز فوری استان مازندران به بیمارستان صحرایی

____________________________________________________

 

لینک کوتاه: asriran.com/0031dw

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمارستان صحرایی ویروس کرونا هزاره سوم جهان تصویر بیمارستان صحرایی بیمارستان موقت ساخت بیمارستان تبدیل شده بیمارستان ها یک بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری خود را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در دنیا/ استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟
  • حقانی: دنیا باید بپذیرد که افغانستان کشور مستقل است
  • بیمارستان‌ های صحرایی نیاز فوری غزه است
  • بیمارستان‌های صحرایی نیاز فوری غزه است/ قتل‌عام هدفمند کودکان
  • تجهیز بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • خبر تاج در مورد مراسم برترین‌های لیگ