Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر ایران به نقل از "بی‌بی‌سی"، کشورهای جهان برای مقابله با فشار کرونا بر سیستم بهداشت و درمان در حال ساخت بیمارستان‌های صحرایی یا موقت هستند که امکان پذیرش هزاران بیمار را دارند.

نیروهای نظامی و حتی کارگران بخش‌های هوایی برای حمایت از ساخت و ساز این بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کرده و وارد عمل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن‌های کنفرانس، استادیوم‌ها و نمایشگاه‌ها این روزها به بیمارستان‌های صحرایی تبدیل شده‌اند.

بیمارستان صحرایی "رفح" در نوار غزه/ عکس: GETTY IMAGES

 

 در لندن مرکز "کنفرانس اکسل بریتانیا" به یک بیمارستان  500 تختخوابی صحرایی و موقت تبدیل شده و ظرفیت پذیرش بیش از 4 هزار بیمار را دارد.

سازمان بهداشت و سلامت بریتانیا با ساخت بیمارستان صحرایی در تلاش است سختی‌های موجود را کاهش دهد/ عکس: PA MEDIA

 

شهر نیویورک آمریکا با بیشترین آمار مبتلا به عنوان مرکز شیوع ویروس تاج‌دار کرونا در این کشور شناخته شده و در رده بالای جدول مناطق ویروس زده جهان قرار گرفته است.

یک بیمارستان صحرایی در پارک مرکزی و یک سردخانه موقت در خارج از بیمارستان مرکزی این شهر در حال ساخت هستند.

بیمارستان 68 تختخوابی پارک مرکزی شهر نیویورک برای اسکان بیماران کووید19/ عکس: EPA

 

پزشکان در ایتالیا روزهای کرونایی را "بسیار سخت" توصیف کرده و شرایط را جنگی می‌دانند و در حال تلاش برای معالجه بیماران هستند. 

در "کرما" شمال ایتالیا ارتش چادر برپا کرده و 52 پزشک کوبایی برای کمک به این منطقه رفته‌اند.

بیمارستان صحرایی "کرما" در منطقه "لومباردی" شمال ایتالیا برای مقابله با شیوع بیماری کرونا/ عکس: EPA

 

ایران تلاش دارد تا از شیوع بیشتر کرونا بکاهد. جایی که بیش از 2700 نفر براساس این بیماری جان باخته‌اند.

یک بیمارستان موقت با کمک ارتش در شهر تهران ساخته شده که امکان پذیرش 2 هزار بیمار را دارد.

مرکز نمایشگاهی تهران به مرکز مراقبت از هزاران بیمار تبدیل شده است/ عکس: ALAMY

 

در برزیل بیش از 4250 نفر به ویروس آلوده شده و 136 نفر جان باخته‌اند.

باشگاه‌های ورزشی که پیشتر برای برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی مورد استفاده قرار می‌گرفت، اینک به محلی برای درمان بیماران تبدیل شده است.

 استادیوم فوتبال و سالن کنسرت "پاکائمیو" در شهر سائوپائولوی برزیل اینک بیمارستانی موقت با ظرفیت پذیرش 200 بیمار به شمار می‌آید.

استادیوم "پاکائمیو"ی سائوپائولو برزیل که هنرمندان بزرگی مانند گروه موسیقی "رولینگ استونز" در آن برنامه اجرا کرده‌اند اینک با تجهیزات پزشکی به بیمارستان صحرایی تبدیل شده است/ عکس: GETTY IMAGES

 

ساخت بیمارستانی موقت در شهر "رفح"  نوار غزه از اواسط ماه مارس آغاز شده است.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که سیستم بهداشت ضعیف و فقر بالای منطقه در مناطق فلسطینی می‌تواند فاجعه به بار آورد.

بیماران کرونایی فلسطینی در بیمارستان صحرایی "رفح" در نوار غزه مداوا خواهند شد/ عکس: AFP

 

 اسپانیا در چند روز گذشته به صورت متوالی از افزایش مرگ‌ومیر خبر داده و مجموع قربانیان کرونایی خود را بیش از 7300 نفر اعلام کرده است.

مادرید اسپانیا به وضوح در این میان آسیب دیده و برخی از مراکز نمایشگاهی خود را به جایی برای درمان بیماران کرونایی اختصاص داده است.

مرکز نمایشگاهی IFEMA در شهر مادرید اسپانیا به بیمارستان موقت برای کرونایی‌ها تبدیل شده است/ عکس: GETTY IMAGES

 

در فلوریدای آمریکا یک نمایشگاه به بیش از 250 تخت بیمارستانی مجهز شده و یک بیمارستان موقت بزرگ در ناحیه فرودگاهی "لادردیل" در حال ساخت است. 

برگزاری تمامی نمایشگاه‌ها در مارس ممنوع شده و تجمعات گسترده و بزرگ در این کشور ممنوع است. 

فلوریدا با ساخت بیمارستان صحرایی خود را برای افزایش شمار بیماران کرونایی آماده می‌کند/ عکس: GETTY IMAGES

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیمارستان صحرایی ساخت بیمارستان تبدیل شده یک بیمارستان بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص شناسایی و رسیدگی به تخلفات پزشکان اظهار داشت: در ۶ ماه اخیر حدود ۳۰ تخلف در رابطه با اخذ زیرمیزی توسط پزشکان به ما گزارش شد.

وی با بیان اینکه اثبات برخی از موارد اخذ زیرمیزی توسط پزشکان دشوار شده و لازم است افراد مستندات داشته باشند، افزود: علی رغم این شرایط طی ۶ ماه گذشته با ۶ پزشک که زیرمیزی می‌گرفتند برخورد شد؛ با چهار نفر از آنان برخورد اداری شده و قرارداد یکی از آنان لغو و پرونده دیگری به سازمان در تهران ارجاع شده تا درخصوص فعالیت وی تصمیم‌گیری شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه گزارش تخلفات را به دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌کنیم، تصریح کرد: مسؤول برخورد در این زمینه تعزیرات است و هر پزشکی را که احتمال می‌دهید از بیمار پول دریافت کرده با مستندات به دفتر بازرسی و حراست تأمین اجتماعی یا تعزیرات معرفی کنید.

اثبات زیرمیزی گرفتن دشوار است

رجالی با تاکید بر اینکه اثبات چنین تخلفاتی برای ما سخت شده است، اضافه کرد: با بخش رسیدگی به تخلفات اداری در تهران در تلاش هستیم که با تشکیل کمیته صیانت اداری درصورت نبود مستندات کافی به گونه‌ای دیگری برخورد کنیم و اگر مستندات داشته باشیم قرارداد پزشک لغو شود درحالی که در مواردی نیز پزشک متخلف نسبت به تصمیم سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

وی پدیده زیرمیزی گرفتن پزشکان در اصفهان را نوعی بیماری توصیف کرد و افزود: حتی در مواردی علی‌رغم تذکر ما، تخلف ادامه پیدا کرده و این درحالی است که در برخی حوزه‌ها به دلیل کمبود متخصص به سختی می‌توان قرارداد پزشکی را در برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی لغو کرد.

کاهش نیروی انسانی در مراکز و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌های ما بد شده است، ابراز داشت: با وجود حدود ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی در کشور، نیروی انسانی و تربیت نیروی انسانی خوبی داشتیم در حالی که از دو سه سال پیش این شرایط افت کرده است به طوری که شمار نیروهای علاقه مند به دوره تخصص کم شده و دوم اینکه نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کم شده است.

رجالی علل کم شدن نیروی انسانی را مهاجرت و دلایل سیاسی، اجتماعی و مالی برشمرد و گفت: باید توجه داشت که میانگین افزایش هزینه‌ای که به پزشکان پرداخت می‌شود ۲.۵ برابر شده در حالی که نتوانستیم با توجه به میزان تورم و ارزش پول ملی هزینه‌ها را در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه هم اینک با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، افزود: با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، خاطرنشان کرد: امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

نیمی از اتاق‌های زایمان LDR خالی ماند

رجالی در ادامه با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات عمرانی خوبی در حوزه درمان استان اتفاق افتاده است، گفت: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز (LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است.

وی افزود: زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

زایمان در بیمارستان‌های شریعتی و غرضی رایگان است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، ابراز داشت: به رغم آنکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است.

رجالی افزود: در اتاق‌های ال.دی‌.آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

جراحی رایگان قلب و مغز در بیمارستان شریعتی

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد و تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، گفت: همچنین بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: جراحی بیماری‌های مغزی از مواردی بود که پیش‌تر بیماران به تهران ارجاع می‌شدند در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز داشتیم.

رجالی در ادامه با بیان اینکه صفت برخوردار بودن برای اصفهان سبب شده که بسیاری از امکانات که حق این استان است به آن داده نشود، تصریح کرد: بر اساس شاخص تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد.

ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اصفهان نیازمند ۹ هزار میلیارد اعتبار است

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا چند سال آینده این شاخص را از ۱۵ به ۱۰ برسانیم، افزود: ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه پروژه ساخت این بیمارستان در مرحله طراحی و نقشه‌برداری است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی کشور ساخت این پروژه را به شرکت بزرگ خانه سازی تأمین اجتماعی واگذار کرده است.

رجالی با بیان اینکه امید است تا یکسال آینده مطالعات اولیه پروژه را تمام کنیم، تصریح کرد: برای تسریع در آغاز عملیات اجرایی آن تلاش می‌کنیم زیرا این پروژه اکنون درگیر مسائل غیرمالی و مطالعاتی شده که کند پیش می‌رود در حالی که با ساخت این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان حدود ۲۰ سال به دنبال اخذ مجوز این بیمارستان بود، خاطرنشان کرد: نقشه کامل و جامعی برای ساختمان ۸۴ هزار مترمربعی بیمارستان در حال طراحی است و اگر کلنگ زنی شود فکر نمی‌کنم ساخت آن بیش از چهار سال طول بکشد.

نوسازی درمانگاه‌های اصفهان در دستور کار است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در استان ۲۸ درمانگاه وجود دارد، ادامه داد: نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

رجالی با بیان اینکه درمانگاه فریدونشهر یک خانه بهداشت بود، اضافه کرد: ساخت درمانگاه در محل کنونی این خانه بهداشت با مساحت ۳۵۰۰ متر با اعتباری ۱۴۰ میلیارد تومانی اردیبهشت یا خرداد امسال شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، اظهار داشت: به دنبال نوسازی درمانگاه‌های قدیمی شهر هستیم.

شناسایی ۳۰۰ زن مبتلا به ایدز در اصفهان

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در این استان ۳۰۰ خانم مبتلا به ایدز وجود دارد که به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب زایمان ۵۰ درصد آنان سالم بوده است.

رجالی اضافه کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

کد خبر 6087337

دیگر خبرها

  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد