Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ این دختر پرستار، اولین بانوی تاریخ وزنه برداری ایران است که روی تخته جهانی وزنه زد. بله! خودش است. پوپک بسامی. دختری که از سوم اسفند ماه، هر روز شش ساعت این لباس را پوشید تا در سایت درمانی مجموعه ورزشی آزادی به ورزشکاران و افرادی که  مشکوک به کرونا هستند کمک کند. حتی در روزهای عید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوپک بسامی اینجا هم اولین بود. اولین بانوی پرستار وزنه برداری ایران. برای فداکاری، برای ایثار و برای از خودگذشتگی نیاز به هیاهو نیست. نیاز به بوق و کرنا هم نیست. فقط باید با خودت کناری بیایی و انجامش بدهی. "Just do it"
این همان کاریست که پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ها در ایران و دیگر نقاط جهان این روزا با سختکوشی، عشق و اراده در حال انجامش هستند. دور از خانه، دور از خانواده و عزیزان، همنشین با ویروس منحوس و کشنده کرونا. برای نجات ما. به سراغ پوپک بسامی رفتیم و با او که در این روزها به جامعه پزشکی ایران خدمت می کند گفتوگو کردیم که در ادامه می خوانید:

شنیدیم که در خظ مقدم مبارزه با کرونا هستید؟در این باره توضیح می دید؟

من کارشناس پرستاری دارم و هفت ساله که در این شغل کار میکنم و قبل وزنه برداری در بیمارستان ها کار می کردم و از زمانی که وزنه بردار شدم در خدمت فدراسیون پزشکی ورزشی هستم و به ورزشکاران خدمات می دهیم. از سوم اسفند که رسما اعلام شد کرونا وارد ایران شده، ما هم مثل بقیه مراکز درمانی درگیر این موضوع بودیم و به خصوص ما که ورزشکاران را پوشش می دادیم و مسئولیت سالم بودن ورزشکاران برعهده ما بود. طرح غربالگری و ضدعفونی کردن فدراسیون ها برعهده ما بود. در این غربال گری ها کیس های مشکوکی با علامت تب داشتیم که خدا را شکر ورزشکاری نبود که با کرونا درگیر باشد اما در بین همکاران بودند کسانی که مبتلا شدند. 

وزنه برداری کجا،پرستاری کجا؟

من از کودکی ورزش می کردم و علاقه مند بودم که رشته تربیت بدنی را انتخاب کنم اما مادرم این اجازه را به من نداد و وارد رشته تجربی شدم و در کنارش به وزنه برداری پرداخت و این دو مقوله کاملا جداست و هر کدام داستان خودش را دارد.

در کدوم بیمارستان هستید؟

من در ستاد پزشک ورزشی آزادی مشغول هستم و در بیمارستان تک شیفت کار میکنم.

اوضاع چطوره؟در بیمارستان ها؟

در بیمارستان ها می بینم و همینطور که می شنوم و اوضاع خیلی خوبی گفته نمی شود و مردم باید رعایت کنند.

خیلی از مردم رعایت نمی کنن،توصیه تون چیه برای مردم؟

این توصیه من یک توصیه تکراری است که در این مدت در تمام رسانه ها و فضای مجازی گفته شده است. توصیه من به همه این است که در خانه بمانند و بیرون نروند. من به دلیل شغلم چون کادر درمانی هستم مجبورم از خانه بیرون بیایم و در همین مسیرها می بینم که مردم رعایت نمی کنند و تنها با ماندن در خانه این زنجیره قطع می شود و امیدوارم این اتفاق به زودی رخ دهد.

پرستاری سخته یا وزنه برداری؟

هیچکدوم آن ها سخت نیستند. پرستاری و وزنه برداری هرکدام سختی و شیرینی های خودش را دارد. در پرستاری درگیری بیمار و جون بیمار هستی و این سختی آن محسوب می شود و وقتی بیمارت خوب می شود حس خوبی به من می دهد و در وزنه برداری هم خب به هرحال بالا و پایین دارد و یک روز رکوردهای خوبی می زنی و روز دیگر به حد نصابی که میخواهی نمی رسی و سخت می شود.

در این مدت اتفاقی افتاده که خوشحال یا ناراحت شوید سر این بیماری؟

بله. یک مریض داشتیم که ملی پوش به نام کشور بودند که حدودا 80 درصد علائم کرونا را داشتند و من کارهایش را پیگیری می کردم و مطمئن بودیم که کرونا دارد و این موضوع خیلی ناراحت کننده بود. وقتی از این ورزشکار آزمایش گرفتیم و تا زمانی که منتظر بودیم جواب آزمایش بیاید، نمی دانید چه بر من گذشت و خدا را شکر جواب منفی بود و خیلی خوشحال شدم. همچنین یکی از همکاران مجموعه که آقای مسنی هم بود جواب آزمایش ایشان مثبت شد و خیلی برای من سخت و ناراحت کننده بود.

برنامه‌تان برای وزنه برداری در سال ۹۹ چیست؟

من در سال جدید مطلقا تمرین نکردم. هم به خاطر کارم و هم اینکه هیچ سالنی برای تمرین باز نیست و وزنه برداری هم ورزشی نیست که بتوان در خانه انجام داد. امیدوارم هرچه زودتر این بیماری تمام شود و برنامه های خوبی دارم و در اسرع وقت تمریناتم را شروع می کنم و امیدوارم اتفاق های خوبی برای وزنه برداری زنان رخ بدهد.

سخن پایانی

خیلی خوشحالم به عنوان پرستار شغلم را با ورزش درگیر کردم و در حال حاضر شغلم خدمت رسانی به ورزشکاران است و این در روحیه من تاثیر می گذارد و همین موضوع تمرینات، شغل و ورزشم را به یکدیگر وصل کرده است.

256 43

کد خبر 1371279

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری ویروس کرونا بیمارستان ها وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند. 

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود. 

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند. 

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • بهره برداری از فاز نخست بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد
  • گفتگویی چالشی و بی واسطه با رئیس سازمان انرژی اتمی
  • سخت‌نگیر! بیا وسط