Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با رد برخی اظهارنظرها مبنی بر تعلل و تاخیر دولت در اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی، تاکید کرد مرحله اول این طرح با تعطیلی مدارس و دیگر مراکز و ترغیب مردم به ماندن در خانه و آغاز طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، از همان ابتدای ورود بیماری به کشور اجرایی شده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود واعظی روز سه شنبه در گفت‌وگویی با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت درخصوص مباحث شده در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت:‌ امروز در جلسه ستاد ملی کرونا گزارش‌ها و آمارهای امیدوارکننده‌ای از روند مدیریت اپیدمی کرونا ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحمدلله نظام بهداشت و درمان کشور با یاری همه‌جانبه سایر بخش‌های دولتی و حاکمیتی و همراهی بسیار خوب مردم، عملکرد بسیار خوبی را در مقابله با ویروس کرونا به ثبت رسانده و این مهم، علاوه بر تلاش شبانه‌روزی و فداکاری کادر درمانی و سایر دستگاههای دخیل در مدیریت بحران،‌ نتیجه سرمایه‌گذاری دولت در حوزه سلامت در سالهای گذشته بوده است. 

 رئیس دفتر رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه کرونا یک مسئله جهانی است و بهتر است قضاوتمان درباره عملکرد کشورمان در مقابله با آن را بر مبنای قیاس با کارنامه سایر کشورها استوار کنیم، افزود:‌ آنچه از آمارهای سازمان بهداشت جهانی از روند گسترش کرونا در کشورهای مختلف قابل فهم است، این است که بر خلاف کشورهای ایتالیا، اسپانیا و آمریکا که روند گسترش بیماری در آنها هنوز به شدت صعودی است ، در کشور ما روند ابتلا و شیوع به ثبات نسبی رسیده و این نشانه کارآمدی تصمیمات و سیاست‌های ایران در زمینه مقابله با کروناست.  

واعظی تشخیص زودهنگام ورود بیماری به کشور را یکی از عوامل توفیق سیستم بهداشت و درمان ایران در مقابل کرونا برشمرد و اذعان داشت:‌ ایران دومین کشوری بود که وجود بیماری را تشخیص داد و خوشبختانه بدون تعلل و از همان ابتدا تدابیر کنترلی و درمانی خود را تحت عنوان مرحله اول فاصله‌گذاری با تعطیلی مدارس، دانشگاهها و تجمعات مذهبی، فرهنگی و ورزشی و ترغیب مردم به مسافرت نرفتن و ماندن در خانه و طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا به اجرا گذاشتیم که به اذعان متخصصان بهداشت و درمان، مهم‌ترین نقش را در کنترل اپیدمی در کشور داشته است.  

وی افزود:‌ محصلان و دانشجویان و جوانان اگرچه مواجهه آسان‌تری با بیماری کووید 19 دارند اما جزء مهم‌ترین ناقل‌ها به شمار می‌روند و به همین دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاهها روند شیوع بیماری را به شکل قابل توجهی محدود کرد.  

رئیس دفتر رئیس‌جمهور ضمن رد برخی اظهارنظرها در خصوص تعلل دولت در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، گفت:‌ بر خلاف تصور برخی، مرحله اول طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، از همان ابتدای ورود بیماری به کشور آغاز و قدم به قدم با توجه به نظر متخصصان امر و مصوبات ستاد ملی کرونا، تکمیل یا تشدید شده است. در اقدامات کنترلی و مدیریتی،‌ دولت کاملا مطابق با نظرات متخصصان و مصوبات ستاد ملی عمل کرده و بر خلاف آنچه که عده‌ای سعی در القای آن دارند، هیچ تاخیر یا تعللی رخ نداده است. توفیق در کنترل بیماری نسبت به کشورهای دیگر،‌ نتیجه همین تدابیر و سیاست‌ها بوده و امیدواریم انشالله با ادامه این روند، هر چه زودتر به طور کامل بر بیماری فائق آئیم. 

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ امیدوارم گروههایی که در این شرایط بسیار سخت کمکی نمی‌کنند و به دنبال ایراد و انتقاد و مخالف‌خوانی هستند، حداقل برای این مدت که کشور با این ویروس منحوس مواجه است، به خاطر سلامت مردم تسویه حساب سیاسی را به تاخیر بیندازند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور ورزشی بیماری محمود واعظی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، یعقوب اندامی افزود: از سال۲۰۰۱ تا کنون با تلاش همکاران مراکز بهداشت و با وجود پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه، وضعیت عاری از فلج اطفال در کشور تداوم داشته است.

او تصریح کرد:، اما احتمال ورود و انتشار مجدد این بیماری با وجود دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن‌ها بومی می‌باشد در کشور وجود دارد که برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال گروه‌های هدف در استان همدان انجام می‌شود. 

مدیرگروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: امسال نیز در دو مرحله ۲ تا۴ اردیبهشت ماه و ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زیر ۵ سال در استان انجام می‌شود. 

یعقوب اندامی افزود: گروه‌های هدف این برنامه واکسیناسیون همه مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و همه کودکان زیر ۵ سال که احتمالا همراه مادران خود در زندان اقامت دارند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / روند صدور روادید زائران آغاز شد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • آغاز طرح بهسازی ابتدای بزرگراه قم- جعفرآباد
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز