Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا شب گذشته (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه «فاکس‌نیوز» با دیگر اتهاماتی را علیه ایران در مقابله با ویروس کرونا مطرح کرد.

اخبار سیاسی- وی با اشاره به به «آنتونی فوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا و «دیبورا برکس» هماهنگ‌کننده کارگروه ویژه کروناویروس در کاخ سفید گفت: «وقتی می‌شنوید پزشکانی چون فوچی و برکس درباره خطر حرف می‌زنند و درباره تلفات سخن به میان می‌آورند و تلاش می‌کنند درباره چگونگی مدلسازی فکر کنند، تمامی آنچه که نیاز دارند، اطلاعات است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: «آنها به داده‌های ایتالیا نیاز دارند، به داده‌های چین نیاز دارند، به داده‌های ایران نیاز دارند. ما نیاز داریم که تمامی‌ کشورها پاپیش بگذارند و اطلاعات دقیق و شفافی ارائه دهند و اگر ما این اطلاعات را نداشته باشیم و به جای آن اطلاعات نادرست داشته باشیم. نه تنها امروز بلکه در هفته‌های پیش رو در نبرد با این چالش عظیم، جان افراد بیشتری در معرض خطر قرار می‌گیرد».

وزیر خارجه آمریکا در حالی از ایران در مقابله با کرونا انتقاد کرده است که ایالات متحده در هفته‌های گذشته از زمان شیوع ویروس کرونا، عملکرد ضعیفی در مقابله با این ویروس ناشناخته داشته است و رسانه‌های آمریکایی گزارش‌هایی را از بحران کمبود تجهیزات پزشکی و دارو در آمریکا برای مقابله با کرونا منتشر کرده‌اند.

پمپئو ادامه داد که آمریکا از تمامی کشورها درخواست می‌کند تا آنچه را که می‌دانند به اشتراک بگذارند و به جهان اجازه دهند تا بهترین شیوه رویارویی با این بیماری همه‌گیر را بدانند.

وزیر خارجه آمریکا سپس ادامه داد: «آمریکا سپس تکانی می‌خورد و ما اطلاعات دریافتی را به اشتراک می‌گذاریم و نه تنها افراد را در اینجا در ایالات متحده آمریکا بلکه در سراسر دنیا ایمن نگه می‌داریم».

پمپئو و دیگر مقام‌های آمریکایی، حزب کمونیست چین (CCP) را متهم کرده‌اند که به عمد اطلاعات نادرست و اشتباه درباره شیوع کرونا در چین منتشر کرده است.

به دنبال اتهام‌زنی آمریکا، مقام‌های چینی از «دونالد ترامپ»، پمپئو و دیگر مقام‌های آمریکایی که کرونا را بعنوان ویروس ووهان و ویروس چینی نامگذاری کرده‌اند به شدت انتقاد کرده‌اند.

پمپئو بار دیگر در مصاحبه خود در این خصوص گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ به صراحت بیان کرد. فکر می‌کنم حتی امروز صبح نیز این مسئله را بیان کرد. وی از این مسئله بعنوان کروناویروس «چینی» یاد کرد».

وی ادامه داد: «اما آنچه که ما به دنبال آن هستیم این است که اطمینان حاصل کنیم آنچه را که (دقیقاً) رخ می‌دهد، بفهمیم تا بتوانیم در روزهای پیش رو از فوت افراد جلوگیری کنیم».

این دیپلمات آمریکایی تصریح کرد که به دنبال همکاری با کشورهای جهان در مقابله با کرونا است و گفت: «ما به دنبال همکاری با تمامی کشورها هستیم. ما علامندیم که با چینی ها نیز همکاری کنیم تا به اطلاعات درست برسیم تا بتوانیم هرآنچه که لازم است را برای درمان و واکسن پیدا کنیم و هر آنچه را که می‌توانیم برای کاهش خطر از دست دادن تعداد بیشتری از افراد جهان طی روزهای پیش‌رو انجام دهیم».

این اولین بار نیست که مقام‌های آمریکایی در پی شیوع ویروس کرونا علیه ایران اتهام‌زنی کرده‌اند، روز یکشنبه هفته جاری، «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه ایران برای توجیه تحریم‌های غیرمنصفانه واشنگتن علیه ایران مدعی شد که جمهوری اسلامی به بهانه مقابله با ویروس کرونا به دنبال لغو تحریم و آزادسازی دارایی‌های نقدی خود است.

وزیر خارجه آمریکا در حالی سخن از کمک به کشورهای دیگر برای مقابله با کرونا آورده که در هفته‌های اخیر، علیرغم فشارهای جامعه بین‌الملل برای لغو و یا کاهش تحریم‌های یکجانبه ایران به منظور کمک به مقابله ایران با ویروس کرونا، حاضر به کاهش تحریم‌های این کشور نشده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا وزیر خارجه آمریکا ایتالیا ایران چین وزیر خارجه آمریکا ویروس کرونا پامپئو مقابله با کرونا خارجه آمریکا ویروس کرونا نیاز دارند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاید مهندس امنیت اطلاعات  

خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم ملی؛ چند سال پیش تنها دارایی‌های ارزشمندی که ممکن بود در اثر سرقت از دستمان برود پول و طلا و اشیای گرانبها بود اما امروز علاوه بر این موارد نگرانی تازه‌ای را هم تجربه می‌کنیم، نگرانی برای به خطر افتادن امنیت اطلاعات‌مان. از رمزهای بانکی بگیرید تا اطلاعات و عکس‌های توی گوشی تلفن همراه و داده‌هایی که در سیستم محل کارمان ذخیره کرده‌ایم همه این موارد می‌تواند به طور غیر مستقیم به لو رفتن دارایی‌های دیگرمان بینجامد. همین موضوع هم باعث شکل‌گیری و البته پر طرفدار شدن گرایش امنیت اطلاعات در رشته مهندسی کامپیوتر شده است. امنیتی که به راحتی به دست نمی‌آید و در بسیاری از مواقع نیازمند کدنویسی‌های تخصصی است. در این مطلب می‌خواهیم بیشتر با این رشته آشنا شویم و ببینیم چه‌طور می‌توان به این حوزه وارد شد.    

چرا امنیت اطلاعات؟

 هدف از امنیت اطلاعات این است که ذخیره، تبدیل، پردازش، انتقال و بازیابی اطلاعات به شکلی مطمئن و امن انجام پذیرد و از انجام فعالیت‌های غیر مجاز جلوگیری شود. فعالیت‌های غیر مجاز یعنی چه؟ دسترسی، استفاده، افشاء، خواندن، نسخه برداری یا ضبط، خراب کردن، تغییر و دستکاری اطلاعات همه و همه غیر مجاز محسوب می‌شوند.  از آنجایی که بسیاری از کسب‌و‌کارهای نوین در بستر فضای مجازی و وب فعالیت می‎کنند برای حفاظت از داده‌ها و اطلاعاتشان به مهندس امنیت اطلاعات نیاز دارند. غیر از این مورد همه ما که کاربران ساده اینترنت هستیم و در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های مختلف فعالیت داریم باید درباره مراقبت از اطلاعات شخصی‌مان آموزش ببینیم. خیلی‌وقت‌ها بدون این که بدانیم امکان نفوذ به اطلاعات شخصی‌مان را برای دیگران فراهم می‌کنیم و آموزش دقیق می تواند از لو رفتن اطلاعاتمان جلوگیری کند.

چه مهارت‌هایی نیاز داریم؟

گفتیم امنیت اطلاعات از گرایش‌های مهندسی کامپیوتر است بنابراین مشخص است که یکی از مهارت‌های مورد نیاز در این حوزه کسب دانش کد‌نویسی است. کد نویسی گرچه از مهارت‌هایی است که در دانشگاه هم آموزش داده می‌شود اما یادگیری ان در سطحی که مورد نیاز کسب‌و‌کارهاست بیشتر به همت خودتان بستگی دارد. اگر حوصله نشستن زیاد پشت لپ‌تاپ و سر و کله زدن با الگوریتم‌ها و دستورهای برنامه‌نویسی را ندارد احتمالا شما برای شغل امنیت اطلاعات مناسب نیستید. در کنار کد نویسی تقویت مهارت در خواندن و نوشتن به زبان انگلیسی هم بسیار به کارتان می‌آید.

چه رشته‌ای در دانشگاه بخوانیم؟

رایانش امن یا امنیت اطلاعات هردو نام یکی از گرایش‌های مهندسی کامپویتر در مقطع ارشد و دکتراست. بنابراین اگر به این رشته علاقه‌مند هستید بدانید که تنها در مقطع ارشد و دکترا می‌توانید به این رشته وارد شوید. دانشگاه‌های تهران، اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، شیراز، اصفهان، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، دانشگاه شاهد از دانشگاه‌‍‌های دولتی هستند که این رشته را در مقطع ارشد ارائه می‌کنند.

چه‌طور وارد بازار کار بشویم؟

از فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر انتظار می‌رود بتوانند در طراحی، تحقیق، به روزسازی، بهینه‌سازی، امنیت و نوآوری پیوسته با تأمین قابلیت رقابت‌پذیری بین‌المللی در سیستم‌های کامپیوتری، شبکه‌ای و هوشمند سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فعالیت کنند. همه صنایع و کارخانه‌ها، سازمان‌های دولتی و خصوصی، زیر ساخت‌های محاسباتی و ارتباطی در کشور نیاز به امنیت اطلاعات دارند. بنابراین کسانی که در این رشته تحصیل کرده‌اند و مهارت‌های لازم و کافی را دارند می‌توانند در عناوین شغلی مرتبط با امنیت اطلاعات مشغول به کار شوند. بانک‌ها و موسسات مالی اعتباری و ارائه‌دهندگان خدمات بورسی و ارزی هم به دلیل حساسیت بالای کارشان به امنیت قدرتمند در شبکه و زیرساخت خود نیاز دارند. بنابراین طیف گسترده‌ای کسب‌و‌کارها هستند که می‌توانند گزینه‌های شغلی خوبی برای فارغ‌التحصیلان این گرایش باشند.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • شاید مهندس امنیت اطلاعات  
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • توصیف دقیق عملیات وعده صادق از زبان رهبر انقلاب