Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آمریکایی با استناد به الگوهای آماری پیش‌بینی کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) در آمریکا ظرف ۲ هفته آینده از مرز یک میلیون نفر خواهد گذشت. ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه آمریکایی تایم با استناد به یک الگوی رگرسیونی با ضریب تعیین 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9976 پیش‌بینی کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا روز 14 آوریل (دو هفته آینده) به بیش از یک میلیون نفر خواهد رسید.

بر اساس این الگوی آماری، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا که از روز 20 مارس (اول فروردین) با یک شیب صعودی افزایش یافته است، در روز 8 آوریل (20 فروردین) به عدد 500 هزار نفر خواهد رسید و پس از آن 6 روز طول خواهد کشید که شمار مبتلایان از مرز یک میلیون نفر عبور کند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، تا ساعت 15:00 روز سه‌شنبه به وقت واشنگتن بیش از 180 هزار فرد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا شناسایی شده‌اند و از این تعداد حدود 3600 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با اختلاف بسیار زیادی نسبت به کشور دوم (ایتالیا) بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را دارد. تنها در ساعات سپری شده از روز سه‌شنبه (به وقت محلی حدود 15 ساعت) بیش از 17 هزار فرد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا شناسایی شده‌اند که این ارقام از رشد پرشتاب آمار مبتلایان به کرونا در آمریکا حکایت می‌کند.

"فاجعه انسانی" در انتظار زندانیان آمریکایی در پی شیوع کروناآمریکا در آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا از چین پیش افتادهشدار بیمارستان‌های آمریکا به کادر درمانی: از کمبود امکانات حرف بزنید اخراج می‌شویدنیویورک تایمز: تاخیر در انجام تست دامنه‌دار علت ناکامی دولت آمریکا در مهار کرونا استریچارد هاس: کشته‌های کرونا بیش از تلفات آمریکا در عراق، افغانستان و 11 سپتامبر می‌شود

انتهای پیام/.

 

R1535/P/S8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط بیماری کووید-19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کووید 19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار آمریکا بیماری کووید 19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار آمریکا ویروس کرونا شمار مبتلایان یک میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 

حمید چوبینه دبیر اجرایی بیست و سومین کنگره باروری و ناباروری ایران اظهار کرد: کنگره با این هدف که دستاورد‌های جدید علمی و مباحث روز دنیا را با محققان و پزشکان ایرنی به اشتراک بگذارد و برگزاری کنگره بهانه‌ای است که در یک زمان خاص و به صورت چند جانبه این اطلاعات به اشتراک گذاشته شود. در واقع هدف این است که تعاملات بین بخشی بین متخصصان و پزشکان را بیشتر گردد. همچنین این مباحث با مسولان حوزه بهداشت در میان گذاشته شده و موردبحث و تبادل نظر گذاشته شود.

او با اشاره به اینکه کنگره ناباروری با توجه به میانسالی جمعیت و آمار فرزندآوری بسیار اهمیت دارد ادامه می‌دهد: انجمن علمی و تخصصی ناباروری قدمت نزدیک به ۲۵ سال دارد و تلاش می‌کند که مشکلات در حوزه ناباروری را کاهش دهد و به همین منظور با انجمن‌های مختلف مانند جنین شناسی، اورولوژی و نازایی تعامل دارد.

چوبینه بر این باور است که خدمت به بیماران نابارور و جوان در شرایطی که با مشکل کاهش موالید روبرو هستیم بسیار اهمیت دارد چرا که بحران سالمندی موضوعی است که می‌تواند برای جامعه ما مشکل ساز باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مقالات زیادی برای این کنگره از سوی پزشکان و متخصصان ارسال شده ادامه می‌دهد: متاسفانه ناباروری در کشور ما عوامل متعددی دارد تغییر سبک زنگی، مشکلات ژنتیکی و زندگی‌های مجردی از مهمترین عوامل آمار کاهش موالید به شمار می‌رود که برخی از آنها حتی در آمار‌های ناباروری به شمار نمی‌روند.

با توجه به اینکه امروزه آمار ازدواج نیز به شدت کاهش داشته و این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش موالید به شمار می‌رود.

این متخصص بیولوژی تولید مثل با تاکید بر اینکه ژنتیک و عوامل محیطی هر دو در کاهش فرزند آوری تاثیر دارند ادامه می‌دهد: ما خانواده‌هایی را مشاهده می‌کنیم که در حسرت داشتن فرزند هستند، اما فرزند آوری برایشان مقدور نیست و ما هم در انجمن تلاشمان بر این است که مشکل این گروه از خانواده‌ها را با به روز کردن مباحث علمی و دانش درمان ناباروی برطرف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور