Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران امشب ۱۲ فروردین ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا در روز طبیعت پرداخت.

 فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران گفت: امروز میزبان افرادی بدحال‌تر از گذشته در بیمارستان‌ها هستیم که به هشدار‌های بهداشتی در روز‌های آخر اسفند توجه نکردند و در مکان‌ها شلوغ و تجمعات شهری حضور یافتند، مردم مراقب باشند تا فردا به سرنوشت آن‌ها دچار نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه فردا بزنگاه مهم در شهر تهران خواهد بود افزود: در محیط‌های تفرجگاهی از تسهیلات حداقلی بهداشتی برخوردار هستیم و استفاده از ظروف مشترک و سایر وسایل و نزدیکی افراد با یکدیگر، موجب افزایش بیماری می‌شود.

زالی تصریح کرد: مردم دقت کنند، همکاران ما توان افزوده شدن بار غیر مترقبه بیماری را ندارند و غیر منصفانه است که آن‌ها به مدت طولانی از خانواده به دور باشند.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران ادامه داد: مردم فردا در منزل با حداقل افراد خانواده دور هم باشند و دید وبازدید‌ها انجام نشود، حضور در پشت بام‌ها در روز سیزده بدر، موجب تراکم جمعیتی می‌شود که این کار خطرناک است.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران با بیان اینکه مردم باید فردا هم با حداقل جمعیت در خانه ها حضور پیدا کنند گفت: دید وبازدیدها انجام نشود و توصیه های بهداشتی را باید همچنان در پیش گرفت.

زالی با اشاره به اینکه حضور در پشت بام ها در روز سیزده بدر موجب تراکم جمعیت می شود که خطرناک است، بیان کرد: ویروس کرونا در کمین است، کسانی که فردا به طبیعت می روند، خود را در معرض خطر قرار می دهند.

او با اشاره به اینکه نباید خستگی را بر تن رنجور همکارانمان باقی بگذاریم، گفت: فردا بزنگاه مهم شهر تهران است لذا اگر مردم به توصیه های ما گوش ندهند این بزنگاه تلخ به صورت جدی بیشتر می‌شود ، همکارانمان قریب به چهل روز است که تن به آتش زده اند و در حال خدمت رسانی هستند لذا عدم توجه به توصیه‌ها می‌تواند اوضاع را وخیم کند .

زالی با اشاره به اینکه بیماری کرونا چهره ای فریبنده دارد لذا ساده‌انگاری نباید کرد، افزود: این ویروس مسئول و غیر مسئول، جوان و پیر نمی‌شناسد و تضمینی نیست که افراد را گریبانگیر خود نکند ، باید با متخلفان برخورد جدی صورت بگیرد ،کار از توصیه و مراعات گذشته است، برخوردها باید به صورت قهری باشد.

او بیان کرد: این بیماری فریبنده است و با یک اشتباه کوچک عواقب خطرناکی به وجود می‌آید لذا نباید به حقوق دیگران تجاوز کرد، ۹۰ درصد مردم سختی‌ها را تحمل کردند و نباید ۱۰ درصد باقیمانده سختی های دیگران را هدر بدهند.

زالی افزود: با حضور در خانه باید اقدام به قطع زنجیره انتقال بیماری کنیم، متاسفانه در تهران گاهی اوقات ابتلا به صورت سینوسی بوده است لذا شاهد اوج موج سینوسی مبتلایان در تهران هستیم.

سردار نوریان سخنگوی ناجا طی تماس تلفنی افزود: پلیس از مردم تقاضا دارد روز طبیعت در خانه بمانند و از حضور در پارک ها، بوستان ها و جنگل ها خودداری کنند، لذا پلیس با افرادی که به توصیه های بهداشتی توجه نکنند و سلامت دیگران را به خطر بیندازند، برخورد قانونی خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا در ایران توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در جلسه هم اندیشی شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

دکتر زالی برنامه تحول دانشگاه را یکی از برنامه‌های مترقی برشمرد که با مشارکت صاحبان فرایند در این دانشگاه مهندسی و طراحی شده است و یادآور شد که طراحی و اجرای برنامه‌ها بدون مشارکت صاحبان فرایند منجر به شکست می شود.

رییس دانشگاه با اشاره به تلاش و ممارست سازمانی و تیمی برای تدوین برنامه راهبردی دانشگاه خاطرنشان کرد که شعار امسال مقام معظم رهبری در قالب یک راهبرد جدید و مستقل به این برنامه راهبردی اضافه می‌شود زیرا نقشی موثر در برنامه های دانشگاه ایفا می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمت محور بودن دانشگاه و حوزه سلامت گفت: خدمت رسانی وجه غالب تولید در حوزه سلامت است. بنابراین جهش تولید برای ما جهش در حوزه ارایه خدمات است.

به گفته دکتر زالی تولید در حوزه سلامت ضرورتا تولید محصول و تولید صنعتی نیست بلکه خدمات وجه غالب در دانشگاه است که این خدمت رسانی در عرصه های مختلف آموزش، بهداشت، درمان و ... صورت می گیرد و در واقع تولید نرم‌ محسوب می‌شود.

وی عدم چالاکی لازم برای تجاری سازی را از جمله چالش‌های سال‌های اخیر دانشگاه‌ها و حلقه مفقوده برای رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم عنوان کرد.

زالی بازبینی چگونگی تبدیل دانش بومی با سایز کوچک دانشگاهی به سایزهای بزرگتر را لازم شمرد و آن را از طریق ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های آن امکان پذیر دانست.

وی شرکت‌های دانش بنیان را مهمترین موضوع در خصوص مردمی سازی عنوان کرد که دانشگاه می تواند نقش برجسته‌ای در این زمینه داشته باشد.

دکتر زالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران دولت در ماه مبارک رمضان و هدفگذاری بر توسعه بیشتر شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: توسعه شرکت‌های دانش بنیان یکی از مباحث اصلی است که امسال باید در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد و با مشارکت همه حوزه های دانشگاه انجام شود.

رییس دانشگاه با اشاره به ارتباط مستقیم با مردم در حوزه‌های بهداشت و درمان و دارو و غذا، خواستار تسهیل سازی فرایندها در این حوزه‌ها شد و تسهیل سازی فرایندها در این حوزه را بسیار مهم دانست.

زالی تاکید کرد: باید مجموعه فرایندهای خدماتی مبتنی بر محوریت ارباب رجوع در حوزه های مذکور ثبت و نقشه الگوریتمی فرایندها ترسیم شود، سپس به تسهیل سازی فرایندها بپردازیم.

به گفته وی توسعه، تلخیص، ساده سازی و تسهیل گری در فضای فعلی بدون توسعه دیجیتال امکان پذیر نیست و الکترونیک سازی برای تسهیل سازی فرایندهاست، بنابراین این توسعه باید با توسعه دیجیتال ممزوج باشد.

رییس دانشگاه HIM را یک سیستم نرم افزاری فعال، دینامیک، به هنگام و پرنشاط در دانشگاه عنوان کرد که حوزه‌های درمان، آموزش، بهداشت، تحقیقات و فناوری به آن پیوسته‌اند.

وی با اشاره به کاربردهای بسیار آن خاطرنشان کرد که هر سال نسل‌های جدید HIM مورد بازنگری قرار گرفته و با ویژگی های جدید ظهور می کند و امسال لازم است آیکون جدیدی برای تحقق، ارزیابی، رصد شعار سال در این نرم افزار ثبت شود.

زالی با تاکید بر ضرورت تعیین شاخص‌ها در برنامه راهبردی دانشگاه گفت: هیچ برنامه‌ای بدون ممیزی موفق نیست؛ بنابراین این برنامه راهبردی نیز باید با ممیزی و کمی سازی شاخص‌های کمی مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد و در نهایت به مقایسه وضعیت کنونی و گذشته حوزه های مربوطه پرداخت.

وی با اشاره به پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ارتباط با جامعه گفت: ارتباط با جامعه در تحقق شعار امسال و مردمی سازی بسیار مهم است. بنابراین باید زمینه های ارتباط فعال با جوامع و نهادهای مردمی را افزایش دهیم که به طور مثال این امر در حوزه بهداشت با توسعه خانه های مشارکت مردمی، برنامه داوطلبان سلامت و ارتباط با سمن‌های فعال در حوزه سلامت و... میسر می‌شود.

دکتر زالی با اشاره به نقش مهم خیرین در حوزه‌های توسعه و درمان بر تدوین یک برنامه جدید توسط مجمع خیرین سلامت دانشگاه برای سال جاری تاکید کرد.

وی خیرین را ناب ترین بخش سرمایه گذاری مبتنی بر مسئولیت پذیری اجتماعی برشمرد که از متن مردم هستند.

رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود به مواردی نظیر ارتباط با سمن ها و انجمن های علمی، واگذاری خدمات و کاهش تصدی گری، بازنگری در حوزه پژوهش و شناسایی نیازهای امروزی حوزه سلامت با نگاه مردمی سازی، برگزاری رویدادهای دانشگاه با توجه به شعار امسال، توسعه محصولات و خدمات طب ایرانی مبتنی برشواهد با استفاده از ظرفیتهای مردمی، استفاده از چت باتها در آزمون‌های مصاحبه و فرایندهای جذب نیروی انسانی در دانشگاه اشاره کرد.

استفاده از سکوهای نوآوری‌های باز، تاسیس و بهره گیری از آزمایشگاه‌های خط مشی، استفاده از تجربه پردازش ابری و ابر کلودها در دانشگاه، ایجاد سایت برای دریافت پیشنهادهای آحاد جامعه برای مردمی سازی، استفاه از فناوری های نوین با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، استفاده از شبیه‌سازها در حوزه های بهداشت و پژوهش و درمان و آموزش برای تسریع فرایندها از دیگر موضوعات مطرح شده توسط رییس دانشگاه در این نشست بود.

زالی در بخش دیگری از سخنان خود افسردگی سازمانی و اینرسی را از جمله چالش‌های خطرناکی برشمرد که باید مورد توجه قرار گیرد و به ارایه پیشنهادها و راهکارهایی در این راستا پرداخت و از اعضای حاضر خواست که برنامه های خود در راستای تحقق شعار امسال و نقشه راهبردی دانشگاه را ارایه دهند.

کد خبر 6084381

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • تهران تا فردا بارانی است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سیمونه اینزاگی: 5 برد متوالی مقابل میلان در دربی پیش‌رو اهمیت ندارد؛ از حضور در اینتر خوشحالم
  • آزمون، جانشین لوکاکو در خط حمله رُم؟
  • لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور چیست؟
  • چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور