Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-29@10:08:19 GMT

صاحبان روزنامه‌های غیردولتی : اجازه چاپ بدهید

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۰۳۹۵

صاحبان روزنامه‌های غیردولتی : اجازه چاپ بدهید

ساعت 24 -انجمن صنفی مدیران مسئول روزنامه‌های غیر دولتی در نامه‌ای به رئیس جمهور، در واکنش به تعطیلی چاپ نشریات و روزنامه‌ها، نکاتی را مطرح کردند.با عنایت به مصوبه ستاد مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی برخی از صنوف از جمله چاپخانه ها که نتیجه آن تعطیلی چاپ نشریات و روزنامه ها میباشد، مواردی به شرح زیر به استحضار میرسانیم

1 -ایران یکی از کشورهایی است که همواره در معرض بحران‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر جا که بحران وجود دارد به ابزار مدیریت آن و رسانه نیاز است. بحران های سیاسی ـ اجتماعی، و یا بحران های ناشی از بلایای طبیعی از جمله لحظاتی است که رسانه های جمعی نقش های خود ، از جمله نقش های اطلاع رسانی و آموزشی را  جهت بیان خبر،تحلیل و.. نه تنها به خوبی ایفـــا می کنند، بلکه حتی باید بتواند ایفای این نقش را در لحظاتی از عمر این رسانه، تاریخی و به یادماندنی نمایند . مواردی مانند آشنایی با چیستی و نوع بحران و آثار و عوارض آن؛ ضرورت های جامعه و مخاطبان، قبل، حین و بعد از بحران، تنها بخشی از نقش رسانه ها در این شرایط بحرانی است.

۲-حضرتعالی  بر این امر واقفید که رسانه‌ها  می‌توانند در  زمینه اطلاع‌رسانی نحوه مقابله با کرونا به سیاست گذاران وهمچنین اطلاع رسانی صحیح به عموم مردم نقش تعیین کننده وکمک کننده ای ایفا نمایند بویژه در شرایطی که در فضای مجازی اطلاعات نادرستی در حال انتشار است ،  تعطیلی روز نامه های  چاپی قطعاً به امر خطیر آگاهی بخشی به جامعه ضربه جبران ناپذیری وارد مینماید.

۳- بر اساس همین منطق در اکثر کشورهایی که این ویروس شیوع پیدا کرده بویژه  کشورهای اروپایی از قبیل ایتالیا،انگلیس،فرانسه و..رسانه های چاپی تعطیل نشده وبا استفاده از دستورالعمل های  بهداشتی و فنی اجازه داده اند تا رسانه ها این نقش پل ارتباطی را به طور موثر ایفا کنند.

۴-روزنامه‌ها با دعوت از نخبگان سیاسی،علمی و فرهنگی وتولید محتوای آگاهی بخش می‌توانند راه را بر انتشار اطلاعات غلط در جامعه  ببندند و از طرفی سیاست گذاران را در  اعمال سیاست های درست ، پشتیبانی کنند ودر این شرایط حساس و خطیر، نقش پل ارتباطی قابل اعتمادی بین مردم و مسئولان باشند.

۵- به حاشیه رفتن روزنامه‌نگاران خدوم و دلسوز و کاردان  یکی دیگر از تبعات این تصمیم خواهد بود و در شرایطی که رسانه ها باید در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی ، تاریخ ساز باشند و در روزهایی که جامعه باید از حضور ایشان بهره‌مند شود متاسفانه تاثیرگذاری‌شان را از دست می‌دهند.

۶- فراموش نکنیم بار اصلی روشنگری و اصلاح و شفافیت همواره بر دوش مطبوعات بوده و در مواقع بحرانی این روزنامه‌نگاران بوده‌اند که اطلاع‌رسانی کرده  و علی‌رغم مشکلات و محدودیت‌ها انجام وظیفه کرده‌اند.در این روزهای حساس حضور روزنامه ها می‌تواند دولت و مردم را برای عبور هرچه سریع‌تر و البته کم‌هزینه‌تر از کرونا یاری کند. لذا با توجه موارد مطروحه از حضرتعالی استدعا داریم در این شرایط حساس که حضور پر رنگ رسانه ها میتواند نقش موثر،آگاهی بخش وکمک کننده داشته باشد ، دستور فرمایید ستاد مقابله با کرونا اجازه چاپ روزنامه ها را بصورت کاغذی ( با اتخاذ تدابیر بهداشتی وفنی ) صادر نماید تا جامعه رسانه‌ای کشور بتواند در این مقطع مهم نقش سازنده و تاریخی خود را برای عبور از بحران با همراه‌سازی عموم مردم ایفا کند.

۱-علیرضا بختیاری رییس هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه دنیای اقتصاد

2-محمد رضا سعدی نایب رییس هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه جهان صنعت»

3-الیاس حضرتی عضو هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه اعتماد

4-محمد علی وکیلی عضو هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه ابتکار

5-م صطفی کواکبیان عضو هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه مردم سالاری

6منصور مظفری عضو هیات مدیره انجمن ومدیر مسوول روزنامه آفتاب یزد

7-نعمت اله شهبازی عضو هیات مدیره و دبیر انجمن ومدیر مسوول روزنامه گل

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اطلاع رسانی روزنامه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور کوچک پدرخوانده هوش مصنوعی است

به گزارش خبرآنلاین، دولت تایوان جلسه‌ای با ۲۰ رهبر حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در یکی از پارک‌های فناوری شمال این کشور برگزار کرد. بر اساس اطلاعات منتشرشده در این جلسه، تایوان بازار سرورهای هوش مصنوعی را به تصرف خود درآورده است.

به نقل از زومیت، شرکت‌های تایوانی توانسته‌اند ۹۰ درصد از بازار جهانی سرورهای AI را در اختیار بگیرند. گفته می‌شود تقریباً همه‌ی سرورهای هوش مصنوعی که با برندهای آمریکایی عرضه می‌شوند، به تولیدکنندگان تایوانی وابسته هستند.

گزارش نشان می‌دهد که هدف از دیدار دولت‌مردان تایوان با نمایندگان و صاحبان صنایع الکترونیک و ICT، بررسی وضعیت فعلی و پتانسیل‌های رشد و گسترش صنعت بوده است. از دیدگاه شرکت‌کنندگان، هنوز فرصت‌های بزرگی در بازار سرورهای AI وجود دارد و تقاضا برای این محصولات رو به افزایش است.

طبق گزارش دیجی‌تایمز، اجزای کلیدی سرورهای AI نسبت‌به آنچه برای سرورهای عمومی خریداری می‌شود گران‌تر هستند؛ به‌عنوان مثال، گفته می‌شود که زیرلایه‌ی مورد استفاده در تراشه‌ی AI تقریباً ۱۰ برابر گران‌تر از زیرلایه‌ای است که برای ساخت تراشه‌ی سرور معمولی به‌کار می‌رود. ضرایب مشابهی نیز درباره‌ی قیمت پاور های متصل به سرورهای AI، تجهیزات خنک‌کننده و موارد دیگر مطرح شده است.

به‌نقل از وزارت اقتصاد تایوان، این کشور ۸۳ درصد از کل سرورهای جهان را تولید می‌کند. دررابطه‌با سرورهای AI، این میزان به ۹۰ درصد افزایش می‌یابد و زمانی که تأمین‌کنندگان با برند آمریکایی نیز در نظر گرفته شود، به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

اعداد یادشده برای دولت و صاحبان صنایع تایوانی بسیار خوشایند است، اما می‌تواند برای کشورهای دیگر نگران‌کننده باشد. به‌همین دلیل آمریکا و دولت‌های اروپایی شروع به سرمایه‌گذاری عظیمی برای توسعه‌ی صنعت نیمه‌هادی بومی خود کرده‌اند تا از هرگونه شوک اقتصادی ناشی از یک جنگ نظامی احتمالی در تنگه‌ی تایوان پیشگیری کنند.

تایوان در تلاش است تا تمرکز صنایع مختلف را از داخل خاک این کشور کاهش دهد، مانند آنچه اخیراً با سرمایه‌گذاری‌های TSMC در آمریکا، ژاپن و آلمان دیده‌ایم. علاوه‌بر این، در جلسه‌ی مذکور بر ورود شرکت‌های تایوانی به کشورهای مختلفی مانند آلمان، مجارستان، هند، تایلند، اندونزی، ویتنام، مالزی، آمریکا، مکزیک، و برزیل تأکید شد.

آمار جالب دیگری از وزارت اقتصاد تایوان این بود که تولیدکنندگان تایوانی ۷۸ درصد لپ‌تاپ‌ها و ۵۵ درصد کامپیوترهای جهان را تولید می‌کنند. دولت و صاحبان صنعت راجع‌به موضوعاتی مانند شبکه‌ی 6G، کاهش انتشار کربن در صنایع تولیدی، انرژی سبز و جذب استعدادهای برتر به تایوان بحث کردند.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889118

دیگر خبرها

  • این کشور کوچک پدرخوانده هوش مصنوعی است
  • معاریو: نتانیاهو همانند یک کودک پرخاشگر رفتار می‌کند
  • قیمت تخم مرغ ۹۱ هزار تومان شد
  • آنتونیو رودیگر: اجازه نمی‌دهم به خاطر مسلمان‌بودن، مورد توهین و تحقیر قرار بگیرم
  • جهش تولید در بخش ورزشی با مشارکت مردم انقلاب ایجاد می‌کند
  • رو به سوی بحران؛ چالش‌های بزرگ صداوسیما در جذب مخاطب
  • سانسور صدای فلسطین به روایت آمار و ارقام
  • شی ‌جین‌پینگ به روزنامه‌نگاران گفت: « داستان چین را خوب روایت کنید»
  • ارزیابی کالا‌های ورودی به کیش در انبار صاحبان کالا‌ها
  • محیا اسناوندی: تلاش کردم بی‌حاشیه باشم، رسانه اجازه نمی‌دهد