Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@21:10:31 GMT

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۱۱۷۱

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم

توصیه آیت‌الله وحید برای خواندن دعای فرج در نیمه شعبان

آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید، با توصیه ای معنوی به مردم برای رفع کرونا گفت: توصیه می‌شود همه راس ساعت ۱۱ شب نیمه‌۱ی شعبان، دعای «الهی عظم البلاء…» را بخوانند.

در این توصیه معنوی آمده است: ابواب رحمت خداوند متعال، در شب نیمه شعبان بر روی بندگان باز است؛ امیدواریم با توسّل به حضرت ولی‌عصر(عج) رحمت واسعه پروردگار، شامل حالمان شده و این بلا رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری جهانی برای رفع تحریم‌ها به منظور مبارزه با کرونا ضروری است

مدیر حوزه های علمیه، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در دنیا گفت: همکاری جهانی در مبارزه با این بلای جهان گیر و دست برداشتن از تبعیض و تحریم های ناعادلانه که مبارزه با این بیماری را در برخی از کشورها از جمله ایران عزیز با چالش مواجه کرده، مهم و راهبردی است.

آیت الله علیرضا اعرافی در نامه ای خطاب به «احمد الطیب» شیخ الازهر مصر، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در جهان و کشورهای گوناگون اسلامی آورده است: حادثه ناگوار انتشار ویروس کرونا مایه رنج و مصیبت کشورها و ملت ها و موجب غم و اندوه رهبران ادیان و شخصیت ها و عالمان اسلامی شده است.

بلاها را با گنجینه‌های اهل بیت(ع) دفع کنیم

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ضمن دعوت مردم به حضور در پویش مجازی زیارت عاشورا، گفت: ما در کنار گنجینه‌های گران‌بهایی هستیم که توسط اهل بیت(ع) همیشه به ما سفارش شده است تا در هنگام سختی‌ها و مشکلات از این گنجینه‌ها بهره ببریم.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با تجلیل از برگزاری پویش مجازی قرائت زیارت عاشورا به خبرنگار معارف ایرنا گفت: این اقدام پسندیده تحت عنوان پویش ملی برای در خانه ماندن و با توجه به ذکر و دعا و توسل کار بسیار ارزشمند و پسندیده ای است.

قم در اعلام و پیشگیری ویروس کرونا پیشتاز است

مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: قم پیشتاز در شناخت ویروس کرونا و اعلام و پیشگیری از آن بود و حوزه و روحانیت نیز در این قضیه پیشتاز بودند و در همه کارها و اقدامات خود نظریات کارشناسان را چه در بحث قرنطینه و چه در سایر تصمیمات اعلامی مدنظر داشته‌است.

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار محمد ترکمان مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، با بیان این‌که حوزه وقتی حوزه است که اجتماعی باشد و در داد و ستد فرهنگی و اجتماعی حضوری جدی و فعال داشته باشد، افزود: هویت روحانیت در کنار هویت فرهنگی و مشاوره ای و دینی یک هویت خدمتگزار و امداد رسان نیز بوده است.

موفقیت در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی

استاندار قم، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در قم را موفق خواند و گفت: مردم به خوبی با مسئولان در اجرای این طرح همکاری می‌کنند که کاهش بسیار زیاد تردد در معابر شهری و بین‌شهری از جمله دستاوردهای اجرای این طرح در قم است.

بهرام سرمست در جلسه ویدیوکنفرانسی با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، با ارائه گزارشی از آخرین اقدام‌ها و تمهیدات استان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا افزود: نحوه اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در این استان به دلیل همراهی مردم به خوبی اجرا شده است.

کنترل مبادی ورودی شهر

فرمانده انتظامی استان قم، با تاکید بر ضرورت استمرار قرنطینه خانگی برای قطع زنجیره شیوع کرونا گفت: نیروی انتظامی مبادی ورودی شهر را در روز طبیعت به‌شدت کنترل می‌کند.

عبدالرضا آقاخانی افزود: برای کنترل ورودی‌های قم، ۵۰ تیم عملیاتی به منظور جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی مستقر شدند و در درون استان نیز ۱۳ اکیپ سیار از سوی راهور به شناسایی خودروهای غیربومی پارک شده در قم و تماس با مالکان آنان اقدام کردند.

کاهش مصرف کاغذ و تردد در شهر از هدف‌های مدیریت سبز در دارایی

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی قم گفت: کاهش استفاده از کاغذ و تردد در سطح شهر از دستاوردهای اجرای خزانه‌داری الکترونیک در استان است که هر ۲ از مصادیق حمایت از محیط‌زیست و مدیریت سبز می‌باشد.

عادل علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به این‌که خزانه‌داری الکترونیک یکی از مصادیق مدیریت سبز است، افزود: با اجرای خزانه‌داری الکترونیک در استان، مراجعه رابطان دستگاه‌های اجرایی به بانک‌ها و خزانه معین استان برای وصول مطالبات و پیرو آن، استفاده از کاغذ در آن نزدیک به صفر رسیده است.

روز طبیعت در خانه بمانیم

استاندار قم،‌ با بیان این‌که همه تفرجگاه ها و بوستان های استان در روز ۱۳ فروردین (روز طبیعت) تعطیل است، گفت: امسال از همه شهروندان قم درخواست می کنیم، روز طبیعت را در خانه بمانند.

بهرام سرمست در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، از مشارکت بالای مردم قم در مبارزه با بیماری کرونا تقدیر کرد.

نگرانی از شیوع ویروس کرونا در ۱۳ فروردین

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان این‌که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در مرکزهای درمانی استان پذیرش شده اند، گفت: نگران افزایش شیوع کرونا به دلیل رعایت نشدن قرنطینه خانگی در روز طبیعت (۱۳ فروردین) هستیم.

محمدرضا قدیر روز سه‌شنبه در گفت وگویی، با تاکید بر لزوم توجه مردم به توصیه های پزشکی و قرنطینه خانگی افزود: مهم‌ترین دغدغه ما افزایش پیک مراجعات مردمی پس از ۱۳ فروردین ماه جاری است؛ از این رو از مردم می خواهیم در منزل‌های خود بمانند و بیرون نروند.

تعطیلی تمام بوستان‌ها تا اطلاع ثانوی

شهردار قم گفت: به منظور حفظ امنیت و سلامت شهروندان، امسال هیچ برنامه‌ای برای روز طبیعت و ۱۳ فروردین توسط شهرداری تدارک دیده نشده است و تمام بوستان ها تا اطلاغ ثانوی تعطیل هستند.

سید مرتضی سقاییان نژاد در گفت وگویی، با تأکید بر تعطیلی همه بوستان‌ها و مرکزهای تفریحی افزود: اولویت شهرداری حفظ سلامت مردم و رعایت توصیه‌ها و دستورهای ستاد مبارزه با کرونا است.

توزیع ۱۰ هزار بسته بهداشتی در مناطق کم‌برخوردار

مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام گفت: ۱۰ هزار بسته بهداشتی در مناطق کم‌برخوردار قم توزیع شد که با این اقدام پویش ملی «احسان سلامت» ستاد اجرایی فرمان به طور رسمی در کشور آغاز شد.

محمد ترکمان در گفت وگویی افزود: این پویش ملی به همت ستاد اجرایی فرمان امام و وزارت بهداشت، از قم شروع شده است و پس از آن، این طرح در پنج  استان دیگر از جمله مازندران و گیلان نیز اجرا می‌شود.

غربالگری سلامت ۸۷۵ هزار قمی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تاکنون ۸۷۵ هزار و ۸۲۹ تن از ساکنان شهر قم به صورت فعال توسط مراقبان سلامت غربالگری شده‌اند.

سیامک محبی در گفت وگویی، ضمن تاکید دوباره بر اهتمام مردم برای ثبت نام در سامانه سلامت افزود: با توجه به اهمیت ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir از همشهریان می خواهیم که در این سامانه ثبت نام کنند و در راستای مبارزه با این ویروس، کمک تیم های بهداشتی باشند.

هنرمندان قم به پویش «درخانه بمانیم» و «کتاب بخوانیم» پیوستند 

انجمن های هنری استان قم، با صدور اطلاعیه ای ضمن تاکید بر همراهی با مدافعان سلامت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از پیوستن جامعه هنری قم به پویش «در خانه بمانیم» خبر داد.

در این اطلاعیه آمده‌است: انجمن‌های هنری قم نیز همراه با سایر اقشار فهیم قم به پویش «درخانه بمانیم» و «کتاب بخوانیم» پیوسته و اقدامات و فعالیت های خود را از طریق فضای مجازی پی گرفته  ودربخش‌هایی نیز به یاری مدافعان سلامت پرداخته‌است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری ستاد اجرایی فرمان گفت وگویی خانه بمانیم ویروس کرونا ۱۳ فروردین روز طبیعت بوستان ها آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید

بیماری آبله مرغان، ماحصل ویروسی به نام واریسلا-زوستر است که از سرعت انتشار بالایی برخوردار است و در کودکان زیر ۱۰ سال شایع‌تر است، اما به طور کل این ویروس در هر سنی ممکن است افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین، با آغاز فصل بهار، ما میزبان ویروس‌های فصلی متنوعی خواهیم بود؛ که یکی از این ویروس‌ها «واریسلا-زوستر» یا همان آبله مرغان است که از ابتدای فروردین سر و کله این ویروس پیدا می‌شود و معمولاً تا اواسط تابستان ادامه می‌یابد. علت شیوع حداکثری این بیماری در اوایل سال این است که در این برهه زمانی، رطوبت هوا بسیار زیاد است و شرایط مساعدی را برای گسترش و انتشار ویروس ایجاد می‌کند.

علائم بیماری

آبله مرغان باعث ایجاد بثورات پوستی، لکه‌های قرمز و خارش‌دار می‌شود که به تاول‌های پر از مایع تبدیل می‌شوند و برای مدتی بیمار را اذیت می‌کنند. مرحله آخر این بیماری، خشک شدن مایع درون تاول و پوسته‌پوسته شدن بثورات و در نهایت بهبودی آنهاست. لکه‌ها معمولاً به صورت خوشه‌ای و در نواحی پشت گوش، روی صورت، روی پوست سر، روی سینه و شکم، روی بازو‌ها و پا‌ها ظاهر می‌شوند. در برخی موارد ممکن است لکه‌ها در دیگر نقاط بدن از جمله: داخل گوش و دهان، روی کف دست، کف پا و ... نیز ایجاد شوند.

در صورت ابتلا به ویروس، قبل از ظاهر شدن بثورات ممکن است علائم خفیفی شبیه آنفلوانزا داشته باشید، از جمله: احساس بیماری، تب بالا (۳۸ درجه سانتیگراد یا بیشتر)، بدن درد، سردرد، بی‌حالی، بی‌اشت‌هایی و ....

کودکان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آبله مرغان هستند

کودکان بیشتر در معرض ابتلا به این ویروس هستند و اگر با فرد آلوده در تماس باشند، به سرعت بیمار خواهند شد و حدود دو هفته بعد اولین علائم را نشان خواهند داد. از آنجایی که آبله مرغان بسیار مسری است، کودکی که به آن مبتلا است باید در خانه بماند و استراحت کند تا زمانی که بثورات از بین بروند و تمام تاول‌ها خشک شوند. این روند معمولاً یک الی دو هفته به طول می‌انجامد. تا زمانی که تمام لکه‌ها از بین نرفته، از فرستادن کودکان به مدرسه یا مهد کودک پرهیز کنید، چرا که حضور در اجتماعاتی مانند کلاس درس باعث انتشار حداکثری ویروس می‌شود.

در صورت یکبار ابتلا به آبله مرغان، در برابر ابتلای مجدد مصون خواهیم ماند؟

پس از ابتلا به آبله مرغان، معمولاً آنتی بادی‌هایی در برابر این عفونت در بدن تولید می‌شود و فرد را از ابتلای مجدد به این بیماری مصون نگه می‌دارد. اما ویروسی که باعث آبله مرغان می‌شود (واریسلا-زوستر) در بافت‌های عصبی بدن غیرفعال می‌ماند و می‌تواند بعداً در قالب یک بیماری دیگر به نام «زونا» ظاهر شود. کودکانی که در برابر آبله مرغان واکسینه می‌شوند، در سنین بالاتر احتمال ابتلا به زونا در آن‌ها بسیار کمتر است.

آبله مرغان چگونه درمان می‌شود؟

آبله مرغان یک «بیماری ویروسی» محسوب می‌شود، بنابراین آنتی بیوتیک‌ها نمی‌توانند آن را درمان کنند. اما اگر باکتری زخم‌ها را آلوده کند، پزشکان آنتی بیوتیک تجویز می‌کنند. این وضعیت ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که بچه‌ها تاول‌ها را خراش دهند و موجب ترکیدن آن شوند.

درمان بخصوصی برای آبله مرغان وجود ندارد، اما می‌توانید دارو‌هایی را از داروخانه خود دریافت کنید که سایر علائم بیماری را کنترل می‌کنند؛ مانند: استامینوفن برای کاهش تب، لوسیون کالامین و ژل خنک‌کننده برای کاهش و تسکین خارش.

در بیشتر کودکان، تاول‌ها پوسته پوسته می‌شوند و به طور طبیعی در عرض یک تا دو هفته می‌ریزند، بنابراین جای نگرانی نیست. تنها نکته قابل توجه این است که کودکان از دستکاری بثورات بپرهیزند تا از به جای ماندن اسکار (جای زخم) جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد