Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل مظفری رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌های این دانشکده در حوزه مبارزه با کرونا اظهار کرد: از همان ابتدای اعلام شیوع کرونا در استان قم، ستادی را برای مبارزه با کرونا در دانشکده تشکیل دادیم؛ طبق برنامهرستاد استانی و مدیریت بحران استان، کلاس هایمان را تعطیل و شروع به کار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سپس جلسه‌ای را با حضور بنده، معاون علوم پزشکی، رئیس دانشکده پزشکی، معاون فرهنگی، معاون آموزشی، مدیرکل روابط عمومی و حراست دانشگاه برگزار کردیم. در این جلسه اجازه لازم برای جلوگیری از نشر و پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا را اتخاذ کردیم.

مظفری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه اجتماعی استان قم در این جلسه، برنامه خوبی تحت عنوان «مدیریت الگوی جهادی مبارزه با کرونا» ارائه کرد که در این الگوی مدیریتی، با توجه به نظام پزشکی استان و محدودیت‌های بیمارستانی و تجهیزات فنی، فرآیند پایش به صورت محله به محله انجام و افراد آلوده غربالگری می‌شوند؛ این افراد در خانه‌ خود قرنطینه می‌شوند در صورتی که وضعیتشان حاد شد، تخت های بیمارستانی را به آن‌ها اختصاص دهند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: بر اساس این طرح، حدود 200 پزشک‌شناسایی شد و علی رغم این که بسیاری از پزشکان مطب خود را بسته و به خانه هایشان رفته بودند، با تهیه اقلام مورد نیاز، آن‌ها را به کار دعوت کردیم. همچنین با اجازه سازمان مرکزی، 200دستگاه پالس اکسی متری برای اندازه گیری میزان اکسیژن بیماران مشکوک و دستگاه اندازه گیری تب بدن با فاصله که اصطلاحا به آن حرارتی می گویند، تهیه و در مطب پزشکان توزیع شد.

وی با اشاره به پشتیبانی نیروهای بسیجی و جهادی تصریح کرد: با همکاری حوزه علمیه،گروه‌های جهادی، طلاب، گروه‌های جهادی دانشجویی خودمان و معاونت فرهنگی دانشجویی، حدود200 نفر برای همکاری شناسایی شدند که با استقرار در مطب‌ها، بیماران را رصد و فرآیند درمان آن ها را پیگیری کنند.

مظفری درباره تهیه اقلام مورد نیاز بیان کرد: در روزهای ابتدایی شیوع کرونا اقلامی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده سطوح در بیمارستان ها و درمانگاه ها، بسیار محدود و کمیاب بود. با هماهنگی تهران و پدافند غیر عامل، حدودا 4 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده از اصفهان تهیه شد و در بیمارستان ها و درمانگاه ها پخش کردیم تا بتوانند از آن‌ها برای جلوگیری از آلودگی استفاده کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد قم اضافه کرد:درحال حاضر قرارگاه جهادی دانشگاه، گروه‌های دانشجویی و طلاب را به بیمارستان‌ها اعزام می‌کنند تا خدماتی از قبیل شست و شو و حمل و نقل بیماران را انجام دهند و پرستاران بتوانند به کارهای اصلی رسیدگی کنند.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشکده علوم پزشکی اکسیژن خون کرونا دانشگاه آزاد قم ابوالفضل مظفری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی اکسیژن خون کرونا دانشگاه آزاد قم دانشکده علوم پزشکی مبارزه با کرونا رئیس دانشکده دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت

به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی اظهار داشت: توسعه متوازن و متناسب با ظرفیت شهرستان‌ها در راستای افزایش دسترسی به خدمات درمانی از اولویت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: حضور پزشکان بومی در همدان و جذب نیروهای جدید متخصص و فوق‌تخصص بخش زیادی از کمبودها را رفع کرده و هم اینک همه مراکز درمانی استان همدان دارای متخصص رادیولوژی خانم است.

وی از افزایش بی‌سابقه نیروی متخصص در شهرستان بهار خبر داد و گفت: ۲۸ متخصص در رشته‌های ارتوپدی، قلب و عروق، زنان و زایمان، آسیب‌شناسی، داخلی، عفونی، بیهوشی، پوست، اورولوژی، رادیولوژی، روان‌پزشکی و کودکان در این شهرستان حضور دارند.

دکتر مجذوبی بیان کرد: برای نخستین بار در شهرستان بهار پزشک متخصص ارتوپد جذب شده و خدمات تخصصی ارتوپدی در این شهرستان به مردم ارائه می شود همچنین تعداد نیروهای متخصص در رشته‌های قلب و عروق، اورولوژی و آسیب‌شناسی افزایش چشمگیری داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با وجود فاصله کم شهرستان بهار تا همدان تمام متخصصین در این شهرستان حضور دارند و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی عنوان کرد: ۳۴ نیروی متخصص در شهرستان تویسرکان در رشته‌های مغز و اعصاب، روان شناسی، قلب و عروق، داخلی، عفونی، گوش ،حلق و بینی، کودکان، رادیولژی جراح عمومی به بیماران به صورت شبانه روزی خدمات ارائه می‌دهند.

دکتر مجذوبی ادامه داد: تا ۲ سال گذشته این شهرستان از متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی، جراح مغز و اعصاب بی بهره بود اما در حال حاضر ظرفیت نیروی متخصص در بیشتر رشته‌ها افزایش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: شهرستان نهاوند هم از پزشکان متخصص برای تمام رشته‌های تخصصی بهره می‌برد و تعداد نیروهای متخصص ارتوپدی از یک به سه نفر در ۲ سال اخیر افزایش داشته است.

وی افزود: هم اینک همه خدمات تخصصی طب فیزیکی و توان‌بخشی، روان‌شناسی، زنان و زایمان، بی‌هوشی، پوست و مسمومیت در ۲ بیمارستان نهاوند به مردم ارائه می‌شود.

مجدوبی بیان کرد: برای نخستین بار در ملایر علاوه بر حضور همه متخصصان در رشته‌های مختلف و ارائه خدمات فوق تخصصی، خدمات تخصصی دندان‌پزشکی دهان و دندان، درمان ریشه، جراح فک و صورت، رادیولوژی پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین از انجام خدمات تخصصی ناباروری در ملایر خبر داد و گفت: همه خدمات مربوط به ناباوری، زنان و زایمان و روان شناسی در این مرکز ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان‌های رزن، کبودرآهنگ، فامنین و سایر شهرستان‌های استان هم ظرفیت پزشکان متخصص به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

به گفته وی افزایش نیروهای متخصص و حضور متخصصان در شهرستان‌های استان همدان سبب کاهش هزینه درمان، کاهش اتلاف وقت بیماران و افزایش دسترس‌ بیماران به خدمات بهداشت و درمان شده است.

دیگر خبرها

  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • مشاهده سرو یک نوع قلیان کشنده در کافه‌های لاکچری شهرهای تهران، تبریز و شیراز | بعد از کشیدن این قلیان افراد از خود بی‌خود شده و بعد بیهوش می‌شوند
  • پدیده عجیب قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران؛ قلیان اکسیژن چیست؟
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • خدمت پزشکان قمی، به بیش از ۵ هزار نفر در اندیکا
  • پدیده عجیب قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران
  • "قلیان اکسیژن"؛ بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران
  • بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران با سرو قلیان اکسیژن