Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@12:38:05 GMT

شرایط ⁣اتاق فرد مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۱۴۰۸

 به دلیل آنکه کرونا  از خانواده بیماری‌های ویروسی است همواره استراحت و قرنطینه خانگی یکی از روش‌های طی کردن دوره این نوع بیماری‌ها محسوب می‌شود؛ اما با توجه به خاص بودن ویروس کرونا در مقایسه با دیگر ویروس‌های این‌خانواده باید به نکات مهمی در قرنطینه خانگی توجه کرد.

علائم کرونا در مراحل اولیه اغلب به صورت سرفه و گلودرد مشاهده می‌شود که در ادامه ممکن است فرد مبتلا تب هم داشته باشد بنابراین بهتر است در این دوره اپیدمی در منزل بماند و استراحت کند تا بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه باید گفت که کرونا می‌تواند خفیف، متوسط و شدید باشد؛ فرم خفیف بودن این بیماری را پزشک تشخیص داده و در صورت تشخیص خفیف بودن کرونا و با نظر پزشک، فرد مبتلا به کرونا در خانه استراحت می‌کند.

باید به این نکته توجه داشت که بیمار مبتلا به کرونا در خانه، اتاق مجزا داشته باشد که این اتاق باید شرایط خاصی مانند موارد زیر را دارا باشد:

در اولین مرحله باید بدانیم اتاق مورد نظر حتماً تهویه مناسب داشته و پنجره‌ای به بیرون داشته باشد تا هوای داخل اتاق به طور مرتب عوض شود.

طبق توصیه‌های متعدد متخصصان عفونی با توجه به ماندگاری ویروس کرونا بر سطوح مختلف، اگر فرد مبتلا به کرونا نیاز به سرویس‌های بهداشتی و حمام داشت، باید برای خارج شدن از اتاق خود ماسک معمولی بزند و از تماس با وسایل منزل تا حد امکان خود داری کند همچنین متخصصان توصیه می‌کنند بعد از حمام و سرویس بهداشتی این مکان‌ها حتما ضدعفونی شوند.

⁣فردی که از بیمار مراقبت می‌کند باید از ماسک استفاده کند تا خود او مبتلا به ویروس کرونا نشود همچنین در ارتباط با بیمار باید و غذای او را در اتاق مورد نظر تحویل دهد تا مصرف کند و به طور تدریجی علائم این بیماری برطرف شود.

باید به این نکته توجه داشت علی رغم اینکه این ویروس قدرت شیوع زیادی دارد، بسیاری از افرادی که به آن مبتلا می‌شوند، بهبود می‌یابند؛ بنابراین از افزایش نگرانی و استرس خودداری کنید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خانواده ویروس پزشک ماسک استرس استرس پزشک خانواده ماسک ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معجونی برای کنترل ویروس در بدن (فیلم) راهکار‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن (موشن‌گرافی) آیا واکسن برای کرونا و ویروس های تنفسی کافی است؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری