Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم؛ دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه امروز میزبان افرادی در بیمارستان‌ها هستیم که به هشدارهای بهداشتی روزهای آخر اسفند توجه نکردند، اظهار کرد: ممکن است مردم فکر کنند فردا با حضور در طبیعت و عدم توجه به توصیه‌های موکد بهداشتی داستان به پایان می‌رسد در حالی که حضور مردم، فردا در خارج از خانه‌هایشان، شروع یک سناریوی خطرناک است که تبعات تلخ آن دو هفته دیگر در محیط‌های بیمارستانی دیده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با حضور در بیرون از منزل به خصوص در تفرجگاه‌ها، از حداقل‌های بهداشتی برخوردار هستیم و تسهیلات بهداشتی در محیط بیرون خانه وجود ندارد و طبخ غذا، استفاده از مواد غذایی، تناول غذا و استفاده از سرویس بهداشتی با مشکلاتی روبه‌روست و به همین دلیل احتمال استفاده از ظروف مشترک، سرویس بهداشتی مشترک و نزدیکی افراد به یکدیگر افزایش می‌یابد و با بحران جدی‌تری روبه‌رو می‌شویم.

زالی سیزده بدر را یک بزنگاه مهم در شهر تهران تلقی و تصریح کرد: اگر مردم علی‌رغم توصیه‌های موکد ما فردا در شهر حضور پیدا کنند، اتفاقی تلخ رقم خواهد خورد و میزان ابتلا در شهر تهران به‌صورت جدی و تصاعدی افزایش خواهد یافت و با یک بار غیرمترقبه‌ی درمانی در بیمارستان‌ها روبه‌رو خواهیم شد. با افزایش بار بیمارستانی، تیم‌های درمانی که در کنار همه رشادت‌هایشان خسته شده‌اند، بسیاری از این افراد مدت طولانی خانواده‌‌ها و فرزندان خود را ندیده‌اند و حتی برخی پرستاران علی‌رغم پایان شیفت کاری خود برای حفظ سلامت خانواده، فرزند و پدرومادر سالمند خود به خانه نمی‌رود و در بیمارستان می‌ماند و این طولانی شدت ماندگاری در بیمارستان، می‌تواند باعث افسردگی او شود.

وی ادامه داد: نباید این خستگی را بر تن رنجور همکاران‌مان در خط مقدم نظام سلامت بگذاریم و افزودن هرگونه بار جدید درمانی به کادر حاضر در این مراکز، به دور از انصاف است.

زالی با بیان اینکه منظور از ماندن در خانه این است که حداقل تجمع فردی را داشته باشیم، متذکر شد: اینکه می‌گوییم در روز طبیعت بیرون نروید به این معنی نیست که می‌توان به خانه اقوام رفت و تجمع کرد. دیدوبازدیدها حتما باید متوقف شود و هر خانواده فردا باید با حداقل سکنه موجود در خانه این روز را به پایان برساند و از هرگونه رفت‌وآمد و حضور جمعی حتی در پشت بام خانه‌ها خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه هرگونه تجمعی حتی در پشت بام و داخل خانه‌ها نباید صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: هرگونه اشتباهی می‌تواند یک اشتباه راهبردی و خطرناک باشد و کسانی که فردا از منزل بیرون می‌روند خود را به امواج مرگ‌آفرین و سهمناک ویروس سپرده‌اند. 
وی افزود: راه فائق آمدن بر کروناویروس، شکستن چرخه استمرار بقای ویروس در طبیعت است. اگر این کار را نکنیم شاهد بروز امواج سینوسی در ابتلا به ویروس خواهیم بود و این اتفاق در روزهای اخیر در تهران اتفاق افتاده است.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در تهران ادامه داد: اصولاً باید طبق یک منحنی به پیک برسیم و سپس روند نزولی پیدا کنیم در حالیکه تجربه اپیدمیولوژیک ما در تهران این مسئله را نشان نمی‌دهد و شاهد ابتلای سینوسی بوده‌ایم.

زالی با بیان اینکه قبل از 20 اسفند برخی مناطق تهران کمتر آلوده بود و برخی مناطق دیگر آلوده‌تر بود، یادآور شد: در حال حاضر نقشه آلودگی با کرونا در شهر تهران نشان می‌دهد که آلودگی تهران در تمام مناطق آن همگن شده است یعنی افرادی که برای خرید و گردش و تردد به بیرون از خانه رفتند باعث انتشار و همگنی ابتلا در تمام نقاط شهر شدند در حالیکه اگر چندین نقطه آلوده مشخص وجود داشت، کنترل بیماری در شهر تهران بهتر صورت می‌گرفت و به دلیل رفتار غیرمدنی برخی افراد شاهد این مسئله بودیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال ۷۲ درصدی تهرانی‌ها از مرحله سوم طرح کالابرگ

دولت سیزدهم همزمان با آغاز فعالیت خود در جهت کاهش شکاف طبقاتی و افزایش قدرت خرید دهک‌های کم درآمد جامعه اقدامات متعددی را در دستور کار خود قرار داد که اجرای طرح «کالابرگ الکترونیکی» از جمله این اقدامات بود.

این طرح با هدف بهبود وضع معیشت و قدرت خرید خانوار و حفظ ثبات قیمت‌ها صورت گرفت و ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله شیر و پنیر، ماست، گوشت منجمد، مرغ، تخم مرغ، برنج، ماکارونی، قند و شکر و حبوبات در این طرح گنجانده شدند تا افراد با استفاده از اعتبار کالابرگ خود این اقلام را خریداری کنند.

با اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ضمن تامین نیاز‌های عمومی اقشار کم درآمد و افزایش قدرت معیشت خانوارها، بستر توزیع عادلانه یارانه‌ها و ثبات نسبی قیمت‌ها نیز به وجود آمد.

طرح کالابرگ الکترونیک که در گام نخست به شکل آزمایشی در چند شهر به مرحله اجرا درآمد و به تدریج با استقبال مردمی روبه رو شد، هم اکنون خانوار‌های دهک ۱ تا ۷ درآمدی را شامل می‌شود.

توزیع عادلانه یارانه‌ها و کاهش شکاف طبقاتی با اجرای طرح کالابرگ

کارشناسان بر این باورند که دولت با اقدامات پیشگیرانه در زمینه مقابله با فقر به سمت توزیع عادلانه منابع و یارانه‌ها گام برداشته و اقدامات حمایتی از دهک‌های ضعیف درآمدی را مدنظر قرار داده است.

ابن طرح در تهران و همزمان با سایر استان‌ها با جدیت به اجرا درآمد و با استقبال مردمی نیز مواجه شد. استان تهران دارنده مقام دوم اجرای طرح کالابرگ در میان استان‌های کشور است.

در همین راستا، محمد آذرپناه ـ سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران از استقبال ۷۲ درصدی مردم استان تهران از طرح کالابرگ الکترونیکی ظرف یک هفته از آغاز اجرای نوبت سوم طرح فجرانه خبر داد.

به گفته وی، طبق تمهیدات صورت گرفته طی دو مرحله، طرح کالابرگ الکترونیکی در راستای عدالت اجتماعی و بهره‌مندی مردم تهران به خصوص ساکنین مناطق کم برخوردار از کالا‌های اساسی با کمترین مشکل و با بالاترین آمار خرید و توزیع بسته معیشتی اجرایی شد و در این طرح سطح اعتراضات مردمی و تخلفات صورت گرفته نسبت به تراکنش‌های انجام شده کمتر از ۲ درصد بوده است.

اختصاص ۱.۷ همت اعتبار برای اجرای طرح فجرانه در تهران

آنطور که سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفته از ٢.۵ همت اعتبار حمایتی کالابرگ الکترونیکی مصرف شده در استان تهران از ابتدای طرح، مبلغ ١.۷ همت در دو ماه اخیر اجرای طرح فجرانه استفاده شده که بیانگر استقبال از طرح و تقویت سفره خانوار‌ها به ویژه دهک‌های پایین‌تر درآمدی بوده است.

آذرپناه با اشاره به کسب مقام دوم استان تهران در بین استان‌های کشور در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، آمار تازه‌ای از تعداد خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ و تراکنش‌های صورت گرفته ارائه کرد.

وی میزان کل خرید مردم در استان تهران از ابتدای طرح کالابرگ تاکنون را نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت:مبلغ اعتبار دولتی استفاده شده از ابتدای طرح کالابرگ تاکنون حدود ۲۶ هزار میلیارد ریال گزارش شده است.

ساکن بودن بیش از ۲ میلیون خانوار مشمول طرح در استان تهران

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با بیان اینکه تعداد ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۱۸۱ خانوار مشمول در دهک‌های ۱ تا ۷ در استان تهران ساکن هستند، تاکید کرد: ۲ میلیون و ۷۱ هزار و ۸۸۳ خانوار از ابتدای طرح تا کنون از اعتبار کالابرگی استفاده کرده‌اند.

به گفته آذرپناه در مرحله اول طرح کالابرگ فجرانه که از ۱۷ بهمن ماه اجرا شد، تعداد ۱ میلیون ۷۲۲ هزار و ۳۲۵ خانوار با انجام ۲ میلیون ۱۶۵ هزار و ۴۰۶ تراکنش و استفاده از ۹۳۱ میلیارد تومان اعتبار و در مرحله دوم طرح کالابرگ فجرانه که از ۱۸ اسفند ماه اجرا شد، تعداد ۱ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۸۸۶ خانوار با انجام ۱میلیون و ۹۳۷ هزار و ۱۴۹ تراکنش و استفاده از ۷۴۳ میلیارد تومان اعتبار از طرح استقبال داشتند.

اتصال بیش از ۱۶ هزار فروشگاه به سامانه کالابرگ

طرح کالابرگ الکترونیک از موفق‌ترین و بزرگترین طرح‌ها در حوزه امنیت غذایی است که استقبال مردمی را به دنبال داشته است. طبق گزارش‌ها در استان تهران ۱۶ هزار و ۳۹ فروشگاه خرد و زنجیره‌ای به سامانه کالابرگ متصل بوده و در حال ارائه خدمات به مشمولان طرح هستند.

این طرح از روز ۲۰ فروردین ماه در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار‌های دهک‌های اول تا هفتم درآمدی آغاز شد که تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد. در این طرح امکان خرید اقلام از طریق فروشگاه‌های مجازی فراهم شده و افراد هنگام خرید باید قیمت مبنای کالا‌های مشمول طرح یعنی قیمت سال ۱۴۰۱ را از کارت بانکی متعلق به سرپرست خانوار کسر و پرداخت کنند.۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج، گوشت قرمز، مرغ، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم مرغ و حبوبات برای تأمین حداقل کالری، پروتئین ویتامین‌های لازم برای هر فرد، منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا با قیمت روز در سال ۱۴۰۲ از محل یارانه جدید دولت (فجرانه) تأمین می‌شود.

در حال حاضر دریافت کمک معیشتی در قالب کالابرگ الکترونیک مشمول خانوار‌های دهک ۱ تا ۷ می‌شود. استفاده از یارانه کالابرگ کاملا اختیاری است و ماهانه در حساب سرپرست خانوار شارژ می‌شود، اما در صورت استفاده از آن، اعتبار مازاد تشویقی به یارانه افراد اضافه می‌شود.

همچنین صولت مرتضوی - وزیر کار و رفاه اجتماعی استقبال از کالابرگ الکترونیکی را خصوصاً در دهک‌های پایین، بالای ۹۰ درصد توصیف کرد و افزود: پیش بینی می‌شود در مرحله سوم این طرح به حدود ۹۵ درصد برسد. وی افزود: درباره تداوم طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیاز به تصمیم مجدد است و تاکنون تصمیم جدیدی وجود ندارد.

 تا پیش از دولت سیزدهم مبلغ یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان بود که حتی به دهک‌های درآمدی بالا اختصاص می‌یافت؛ اما در دولت سیزدهم ضمن اصلاح فرایند توزیع یارانه، این رقم بیش از ۱۰ برابر افزایش یافت و یارانه دهک‌های ضعیف در قالب پرداخت نقدی بیشتر شد. خوشبختانه با گذشت یکسال از اجرای طرح، کالابرگ جای خود را در میان یارانه‌بگیران و مردم باز کرده است و استقبال بیشتر از این طرح متولیان امر را در شناسایی نقاط قوت و ضعف و اجرای هرچه بهتر طرح یاری خواهد کرد.

منبع: ایسنا

tags # کالا برگ الکترونیک سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • استقبال ۷۲ درصدی تهرانی‌ها از مرحله سوم طرح کالابرگ
  • حمله بایرنی‌ها به یوفا: از استادیوم ما برو بیرون! (عکس)
  • چالش بزرگ سپاهان در شهرآورد اصفهان
  • خبر خوش زاکانی برای تهرانی ها | پله های برقی بالاخره نونوار می شوند
  • چالش بزرگ سپاهان در دربی اصفهان
  • آغاز ثبت‌نام ناشران دیجیتال برای نمایشگاه کتاب تهران از فردا
  • پرسپولیس از استقلال پیش افتاد/ ورزشگاه آزادی بهشت تیم اوسمار
  • مصائب سفیدرود؛ از صید غیر مجاز تا آلودگی +تصاویر
  • امکان ایجاد آلودگی بیولوژیکی در اثر استفاده از گوشی تلفن همراه در سرویس بهداشتی
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا