Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسوول برگزاری مسابقات لیگ برتر به تازگی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که به دنبال کسب مجوز برگزاری ادامه بازی‌های لیگ نوزدهم از ستاد مبارزه با کرونا است و سوال اصلی از سهیل مهدی اینجا پیش می‌آید که به چه قیمتی می‌خواهد لیگ را به پایان برساند و مانع از زیان‌های مالی سازمان لیگ شود.

به گزارش ایسنا، شیوع ویروس کرونا و پراکندگی آن در سطح جهان باعث تعطیلی لیگ‌های مختلف از جمله لیگ‌های حرفه‌ای چون لالیگا، بوندسلیگا، سری‌آ و لیگ جزیره شده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین لیگ برتر ایران جزو نخستین لیگ‌هایی بود که به دلیل شیوع گسترده این ویروس در کشور و افزایش مبتلایان به آن تعطیل شد و بازیکنان و سایر اعضای باشگاه‌ها خانه‌نشین شدند؛ تصمیمی که به نفع سلامتی تماشاگران، بازیکنان و سایر فوتبالی‌ها بود.‌

با وجود این تصمیم و مبتلا شدن بسیاری از فوتبالی‌های سطح جهان، سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر در مصاحبه‌ای عجیب اعلام کرد که به دنبال گرفتن مجوز برگزاری‌های بازی‌های لیگ از ستاد مبارزه با ویروس کرونا است تا هر چه زودتر مسابقات لیگ نوزدهم را ادامه دهد. تصمیمی تعجب‌آور که سوال‌های مختلفی را از مهدی ایجاد می‌کند. سوال اصلی این است که آقای مهدی، به پایان رساندن لیگ نوزدهم مهم‌تر از جان فوتبالی‌ها و به خصوص بازیکنان است؟ برای پیگیری لیگ برتر، بازیکنان مجبور هستند دسته جمعی تمرین کنند و از این شهر به آن شهر بروند و با توجه به کمبود امکانات بهداشتی در برخی شهرها، امکان ابتلای آن‌ها به ویروس کرونا افزایش پیدا خواهد کرد.

سوال بعدی این است که آیا لیگ ایران حرفه‌ای‌تر و با برنامه‌تر از لیگ‌های سطح اول فوتبال دنیا مثل لیگ جزیره یا لالیگا است؟ مسابقات مهمی چون لیگ قهرمانان اروپا، المپیک توکیو و جام ملت‌های اروپا به خاطر این ویروس به تعویق افتاده‌اند که به خوبی خطرناک بودن کرونا را نشان می‌دهد؛ آن وقت مسوولان سازمان لیگ به فکر برگزاری ادامه لیگ هستند. البته بعید است ستاد مبارزه با کرونا با درخواست سازمان لیگ موافقت کند زیرا آن‌ها به تازگی مانع از آغاز دوباره تمرینات تراکتور شدند و بعید است به سازمان لیگی‌ها مجوز برگزاری ۹ هفته باقی مانده لیگ برتر را بدهند.

تنها دلیل سازمان لیگ برای برگزار کردن بازی‌ها که البته با توجه به خطرناک بودن ویروس کرونا، دلیلی غیرمنطقی است، وجود اسپانسرها و دریافت پول از آن‌ها است که تعطیلی و لغو ادامه لیگ نوزدهم، باعث بحران مالی در باشگاه‌ها و نهادهای مختلف فوتبال می‌شود. البته راه حل این در کشورهایی که حرف اول را در فوتبال جهان می‌زنند در حال اجرا است و سازمان لیگ می‌تواند به جای این که دنبال به خطر انداختن جان بازیکنان و سایر اعضای باشگاه‌ها باشد، از آن‌ها الگو برداری کند تا خسارت‌های مالی سازمان لیگ هم به نحوی جبران شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ليگ برتر فوتبال ایران سهیل مهدی سازمان ليگ فوتبال ویروس کرونا سازمان لیگ لیگ نوزدهم لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان ابراز نگرانی کرد موضوعی که باعث نگرانی متولیان بهداشت و درمان کشورها شده است که آیا پس از شیوع بیماری کرونا، اپیدمی دیگری در راه است و می‌تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود و افراد زیادی را درگیر کند؟

در ایران نیز پس از انتشار این خبر در فضای مجازی، بسیاری نگران شدند که شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان می‌تواند به ایران هم برسد و اپیدمی جدیدی را تجربه کنیم؟

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از اپیدمی جدید

ماجرا از این قرار است که یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری با توصیف وضعیت نگران کننده شیوع آنفلوانزای پرندگان به علت افزایش ابتلای پرندگان و پستانداران به این بیماری، اعلام کرد که این سازمان در حال ارزیابی خطر جهانی این بیماری است.

این درحالیست که آژانس بهداشت سازمان ملل آخرین بار در اوایل ماه جاری خطر آنفلوانزای مرغی برای انسان را پایین ارزیابی کرد.

در همین حال مقامات کامبوج روز پنجشنبه از مرگ یک دختر ۱۱ ساله به دلیل ابتلا به نوع H ۵ N ۱ از ویروس آنفلوانزای پرندگان خبر داده و بررسی‌ها برای تعیین ابتلا یا عدم ابتلای ۱۲ نفر از اطرافیان او را نیز آغاز کردند. تست آنفلوانزای مرغی پدر این دختر نیز که علائمی از خود نشان می‌داد، مثبت شده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: وضعیت شیوع H ۵ N ۱ در جهان با توجه به گسترش انتشار ویروس در بین پرندگان در سراسر جهان و گزارش‌های فزاینده از موارد ابتلا در پستانداران از جمله انسان، نگران‌کننده شده است؛ بنابراین سازمان جهانی بهداشت خطر این ویروس را جدی می‌گیرد و از همه کشور‌ها می‌خواهد که هوشیاری بیشتری نسبت به آن داشته باشند.

در این گزارش همچنین تاکید شده که تاکنون موردی از انتقال فرد به فردِ این ویروس گزارش نشده است.

احتمال آغاز یک اپیدمی دیگر

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد اپیدمی آنفلوانزای پرندگان اظهار کرد: این احتمال وجود دارد با توجه به تجربه‌های گذشته جهان پاندمی‌های جدیدی را تجربه کند، آنفلوانزای پرندگان نیز یکی از مواردی است که نسبت به این موضوع هشدار‌های لازم داده شده است.

وی افزود: اخیرا در یکی از موارد که زیر نظر سازمان بهداشت جهانی بوده است این موضوع کشف است، حالا صحبت بر این است پرندگان وحشی و مهاجر می‌توانند بیماری و ویروس را به پرندگان اهلی منتقل کنند و باعث انتقال ویروس از پرندگان اهلی به انسان شوند.

فعلا جای نگرانی نیست؟

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: با توجه به کشف موارد جدید فقط سازمان بهداشت جهانی هشدار‌های لازم را داده است، اما فعلا جای نگرانی نیست.

وی ادامه داد: با توجه به هشدار‌های اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی انتظار می‌رود مراکز درمانی و بهداشتی این موضوع را جدی گرفته و موارد ابتلا را بیشتر زیر نظر بگیرند، اما به طور کلی هنوز ما با پاندمی جدی رو به رو نیستیم، اما ممکن است با عدم توجه قرار دادن این موضوع مشکلات زیادی را شاهد باشیم.

آنفلوانزای فوق حاد طیور چیست؟

آنفلوانزای فوق حاد طیور یک بیماری ویروسی پرندگان به شمار می‌رود؛ ویروس‌های آنفلوانزا دارای سه نوع تیپ C,B,A است؛ در طیور فقط تیپ A می‌تواند ایجاد بیماری نماید.

این تیپ علاوه بر طیور، سایر حیوانات از جمله خوک، اسب و همچنین انسان را درگیر می‌کند، پرندگان وحشی و آبزی می‌توانند بدون اینکه خود مبتلا به بیماری شوند، ویروس‌های آنفلوانزای طیور را با خود جابجا کنند. خوک به عنوان میزبان واسط ویروس‌های آنفلوانزای طیور و پستانداران می‌باشد.

پرندگان وحشی آبزی به عنوان مهمترین ذخایر طبیعی ویروس آنفلوانزا محسوب می‌شوند و بوسیله آنها ویروس از یک نقطه به نقطه دیگری حمل و از طریق بزاق و فضله، بیماری به پرندگان اهلی و کسانی که با پرندگان تماس دارند، منتقل می‌شود، انسان در ارتباط مستقیم با پرندگان بیمار یا لاشه‌های پرندگان کشته شده نیز می‌تواند به این بیماری مبتلا شود، در نوع خفیف آنفلوانزای مرغی، ابتلا به بیماری با ریزش پر‌های پرندگان و کاهش تولید تخم مشخص می‌شود و در نوع دوم، بیماری به سرعت در میان پرندگان شایع و باعث اتلاف شمار زیادی از آنها می‌شود. این بیماری از طریق تجارت پرندگان زنده و پرندگان مهاجر مانند اردک‌ها و سایر پرندگان دریایی از کشوری به کشور دیگر منتقل می‌شود.

علائم بیماری چیست؟

مرغ و خروس، بوقلمون، مرغ شاخدار، پرندگان زینتی، پرندگان وحشی و شتر مرغ از پرندگان حساس به بیماری هستند. سرفه، گلودرد، تنگی نفس و سابقه تماس در یک هفته قبل از مرگ پرندگان آلوده یا در مرحله واگیری و سطوح آلوده به ویروس و تب بالای ‎ ۳۸درجه از علایم بیماری آنفلوانزای مرغی در انسان محسوب می‌شود. در ایران منشاء این بیماری پرندگان مهاجری عنوان می‌شود که در فصل سرد سال از مناطق سردسیر شمالی وارد مناطق گرم یا معتدل می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل فولاد شکایت مهدی رحمتی را تکذیب کرد
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • اوسمار ویرا: مسی یا رونالدو؟ مسی؛ رونالدوی اصلی، رونالدوی برزیلی است!
  • کمیاب: لبخند آقای مددی! (عکس)
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • مصدومیت شدید در لیگ برتر: مهاجم از هوش رفت
  • (عکس) دختر ۹ ساله‌ای که به لقب هرکول معروف شد
  • تصویر تکراری: آغوش امن بازیکنان استقلال!
  • یک رکورد خاص در اختیار ابوالفضل جلالی!
  • مهدی: دیدار‌های سه هفته پایانی همزمان برگزار می‌شود