Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علم و صنعت اعلام کرد: کلاس های آموزشی این دانشگاه از ۱۶ فروردین کماکان به صورت الکترونیکی ادامه خواهد یافت.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه علم و صنعت، این دانشگاه اطلاعیه ای در خصوص نحوه حضور و فعالیت دانشگاه علم و صنعت ایران از روز شنبه ۱۶ فروردین ۹۹ صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح اطلاعیه به شرح ذیل  است:

« بسمه تعالی
معاونین، مدیران واحدها و رؤسای دانشکده ها
با سلام و آرزوی سلامتی برای کلیه همکاران عزیز، بدینوسیله به استحضار می ­رساند که بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و در راستای سیاست های کلی ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا، وضعیت فعالیت دانشگاه از روز شنبه شانزدهم فروردین ماه سال جاری تا اطلاع ثانوی به شرح زیر است:
۱- کلاس های آموزشی دانشگاه کماکان به صورت الکترونیکی و از روز شنبه ۹۹/۱/۱۶ مطابق فهرست کلاسی اعلام شده قبلی، ادامه خواهد یافت. معاونت آموزشی دانشگاه، مرکز آموزش الکترونیکی و مرکز فاوای دانشگاه ضمن اعلام آمادگی برای ارائه هر گونه راهنمائی برای برگزاری هر چه بهتر این کلاس ها، در اطلاعیه های جداگانه جزئیات مقررات مربوطه را اعلام نموده ­اند.
۲- فعالیت کارکنان دانشگاه از روز شنبه ۹۹/۱/۱۶ در قالب شیفتی و با حضور یک سوم همکاران در دانشگاه انجام خواهد شد که هر شیفت به صورت یک روز کار و دو روز استراحت در نظر گرفته شده است و تا اطلاع ثانوی به همین شکل ادامه خواهد یافت. آن گروه از کارکنانی که محل سکونت آنها خارج از شهر تهران است، حتی المقدور برای شیفت کاری خود از مرخصی استحقاقی استفاده کنند.
۳- ساعت کار در روزهای کاری به صورت یکسره از ۸ صبح الی ۱۳ است و جهت حفظ سلامت کارکنان، سالن غذاخوری نیز تعطیل خواهد بود.
۴- هر یک از همکاران که در دوره تعطیلات، خود یا دیگر نزدیکانشان به این بیماری مبتلا شده­ اند، قبل از حضور باید موضوع را به مدیر مستقیم خود اطلاع دهند.
۵- برای اطمینان از ارائه خدمات مناسب در روزهای کاری، لازم است معاونین دانشگاه، مدیران واحدها و رؤسای دانشکده ها فهرست افراد هر یک از شیفت های کاری را سریعاً تهیه و به امور اداری ارسال کنند.
بدیهی است که در صورت اتخاذ هر گونه تصمیمی توسط ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا که سبب تغییر در این برنامه شود، متعاقباً به اطلاع همکاران عزیز خواهد رسید.»
انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علم صنعت آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت روز شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۲۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،کلاس آموزشی بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوانات با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان میانجلگه در روستای حسین آباد جنگل از توابع شهرستاننیشابور همزمان با هفته سلامت برگزار شد.

دکتر غلامحسن کریمی معاون شبکه دامپزشکی و مدرس این کارگاه آموزشی گفت: این بیماری‌ها به جهت انتقال از حیوانات به انسان و خسارات اقتصادی فراوان برای دامداران و روستائیان دارای اهمیت ویژه‌ای هستند.

کریمی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و پرندگان برشمرد و پرورش طیور بومی در تراکم‌های بالا را باعث ابتلای پرندگان به بیماری‌های واگیر از جمله آنفلوانزا دانست و افزود: باید دستورالعمل‌های دامپزشکی برای بهره وری بهتر و افزایش ایمنی پرنده و در نتیجه سود اقتصادی بیشتر اجرا گردد.

وی همچنین بیماری‌های تب مالت و تب کریمه کنگو را از بیماری‌های شایع و خطرناک قابل انتقال از دام به انسان دانست وافزود: حتما دام‌های خود را علیه بیماری تب مالت واکسینه و از خوردن شیر خام و فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه جداً خودداری کنند همچنین برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز که گوشت حاصل از کشتار دام در کشتارگاه را عرضه می‌ کنندتهیه کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • سایه باران کماکان بر سر تهران
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • شماره تلفن بهترین معلم خصوصی اول دبستان