Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@11:36:25 GMT

مصرف سوخت در استان قزوین کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۰۴۶

مصرف سوخت در استان قزوین کاهش یافت

منوچهر حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی شاهد همراهی مردم برای قطع زنجیره انتقال انسانی هستیم اما همچنان نیازمند همراهی همه شهروندان در اجرای طرح‌ها هستیم.

وی بیان کرد: با تعطیل شدن ۹۵ درصد واحدهای صنفی غیر ضروری در استان قزوین زمینه اجرای موفق طرح فاصله گذاری اجتماعی مهیا شده و برای کسانی که مصوبات طرح را اجرا نکنند جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و پلمب واحد متخلف پیش بینی شده است که آن را عملیاتی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۹ واحد صنفی متخلف در قزوین پلمب شدند

معاون سیاسی استانداری قزوین گفت: ۷۹ واحد صنفی در قزوین به دلیل رعایت نکردن مصوبات طرح فاصله اجتماعی و و تعطیل نکردن واحد خود پلمب شدند.

حبیبی اظهار داشت: ۷۹ واحد صنفی در قزوین به علت تخلف و بی‌توجهی در طرح فاصله گذاری اجتماعی که باهدف قطع زنجیره ویروس کرونا اجرایی شده بود، پلمب شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: در خصوص واحدهای توزیع کننده مواد غذایی و دارویی هیچ گونه تعطیلی صورت نگرفته و با ذخیره سازی مناسب جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

وی بیان کرد: از زمان شروع طرح فاصله گذاری اجتماعی در قزوین، ۱۷ خودرو توقیف و برای ۴۶ خودروی دیگر نیز جریمه قانونی اعمال شده است.

حبیبی در خصوص کنترل خودروهای ورودی و خروجی به استان نیز اظهار داشت: ۱۴ تیم ناظر و کنترل کننده در ورودی‌های اصلی شهر و ۲۴ تیم دیگر نیز در نقاط بین شهری مستقر شده و به صورت مستمر در خصوص کنترل تردد خودروها و تست طب سنجی سرنشینان خودروها از نظر ابتلاء به ویروس کرونا اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس اقدامات انجام شده از سوی تیم‌های کنترلی و مستقر در مبادی ورودی شهر تعداد ۲۵ هزار و ۶۰۰ نفر تحت پایش و غربالگری ویروس کرونا قرار گرفته‌اند و در صورت نیاز افراد مشکوک به مراکز درمانی هدایت شده‌اند.

کاهش مصرف سوخت در استان قزوین

حبیبی به کاهش ۸۲ درصدی مصرف سوخت در استان اشاره کرد و گفت: میزان مصرف سوخت روزانه در استان قزوین به ۵۴۵ هزار لیتر رسیده که دلیل آن کاهش تردد خودروها و همراهی مردم برای شکست ویروس کرونا است.

روز طبیعت در خانه بمانیم

حبیبی گفت: شهروندان قزوین به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و حفظ سلامت خود و دیگران لازم است از بیرون رفتن در روز طبیعت هم خودداری کرده و در خانه بمانند.

وی اظهار داشت: در سال‌های گذشته بر اساس یک رسم دیرین بیشتر مردم به دشت و صحرا و دامن طبیعت و بوستان‌ها می‌رفتند تا آخرین روز تعطیلات را سپری کنند اما امسال شرایط ویژه ای داریم و همه تعطیلات را در خانه گذرانده‌ایم و لازم است این روز را هم مدیریت کنیم و از خانه خارج نشویم.

سخنگوی ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان قزوین تصریح کرد: شهروندان متوجه باشند که مراسم سیزده بدر را می‌توان در خانه گذراند و در صورت ریشه کن شدن بیماری آن را در پنجاه بدر جبران کرد لذا از تمام شهروندان قزوین درخواست می‌شود از تردد در فضای باز خودداری کرده و برای حفاظ سلامت خود و خانواده و سایر شهروندان در خانه بمانند.

حبیبی تاکید کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در ستاد ملی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در کشور و استان در روز طبیعت تمام پارک‌ها، فضاهای سبز شهری، اماکن تفرجگاهی و مراکز تفریحی تعطیل هستند و اگر افرادی در این مناطق حضور پیدا کنند تخلف کرده‌اند و با آنها برخورد شده و جریمه نقدی می‌شوند و خودروهای آنها نیز توقیف خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین اضافه کرد: برای جلوگیری از توقف و اسکان افراد در اماکن تفریحی، اجازه برپایی چادر در روز طبیعت به مسافران داده نمی‌شود و خدمات سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی این امکان نیز قطع شده و شهروندان خدماتی نخواهند گرفت لذا بهتر است خود و خانواده را به زحمت و خطر نیندازند و برای مسئولان نیز مشکل ایجاد نکنند.

حبیبی اظهار داشت: همه اقدامات انجام شده، محدودیت‌ها و سخت گیری ها فقط برای حفظ سلامتی شهروندان در مقابل بیماری کرونا اتخاذ شده و از همه شهروندان انتظار داریم با ما همراهی کنند.

وی گفت: در استان همه امکانات پزشکی، درمانی، اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی را بسیج کرده‌ایم تا ضمن بهبود بیماران مبتلا شده به ویروس کرونا بتوانیم با کمترین آسیب از این شرایط عبور کنیم و منطقی نیست عده‌ای با بی احتیاطی و سهل انگار و به بهانه چند ساعت تفریح غیر ضروری جان خود و خانواده‌هایشان و نیز شهروندان را به خطر انداخته و هزینه‌های سنگینی را به کشور و استان تحمیل کنند.

حبیبی از شهروندان خواست با مأموران پلیس همکاری کرده و از تردد در جاده‌ها و مناطق طبیعی خارج از شهر خودداری کنند و با ماندن در منزل به سلامت خود و خانواده‌هایشان و شهروندان کمک کنند.

 

کد خبر 4890156

منبع: مهر

کلیدواژه: منوچهر حبیبی استانداری قزوین بنزین ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام سال جهش تولید گرگان سیلاب طرح غربالگری بارش باران شهرکرد فاصله گذاری اجتماعی تردد وسایل نقلیه ضدعفونی طرح فاصله گذاری اجتماعی استان قزوین خود و خانواده مصرف سوخت روز طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه تعداد تعطیلات در ایران با دیگر کشورها / در ساماندهی تعطیلات به افزایش مصرف سوخت و گردشگری خودرو محور توجه شود

گروه اقتصاد و درآمد : در تقویم همه کشورهای جهان، تعطیلات رسمی از مجموع تعطیلی آخر هفته و تعطیلی مناسبتی تشکیل می شود. تعداد تعطیلات آخر هفته و مناسبتی در اکثر کشورهای جهان بین 110 تا 129 روز است، اما این تعداد در ایران با احتساب 26 روز تعطیلی رسمی و 52 روز تعطیلی روز جمعه 78 روز می شود.

ایران از کمترین تعطیلات سالیانه برخوردار است

به گزارش جماران، حتی اگر پنجشنبه های نیمه تعطیل هم به این تعداد اضافه شود، کل تعطیلات ایران به 104 روز می رسد، بنابراین در صورت دو روزه شدن تعطیلی آخر هفته، مجموع تعطیلات در ایران به ۱۲۵ روز خواهد رسید که در این صورت باز هم از تعطیلات بسیاری از کشورها کمتر است. ایران یکی از کشورهایی است که از کمترین تعطیلات سالیانه برخوردار است. هر چند آنچه در تعطیلات در کشور نیازمند توجه است، نه صرفا تعداد تعطیلات بلکه توزیع، پراکندگی و توالی تعطیلات مذهبی، ملی و حکومتی در تقویم کشور است.

مرکز پژوهشهای مجلس، در گزارشی ذیل بررسی شاخصهای مرتبط با تفریح و سفر در میان ایرانیان، به وضعیت تعطیلات در  کشور پرداخته و آورده است: یکی از مبانی مهم برای دسترس پذیر کردن گردشگری، افزایش و توزیع تعطیلات در تقویم کشور است. باید به این نکته توجه داشت که بسیاری از خانواده ها براساس تعطیلات رسمی برای سفرها برنامه ریزی می کنند. درحالی که با تعطیلی یک روزه و توزیع محدود تعطیلات بلندمدت، امکان برنامه ریزی سفر به شکل محدودی فراهم است.

الگوی پراکنش تعطیلات در سال اصلاح شود

صلاح الگوی پراکنش تعطیلات براساس نیاز اوقات فراغت خانوار اثر معناداری بر سلامت فردی و اجتماعی و بهبود سبک زندگی خواهد داشت. افزون بر این تعطیلات کافی می تواند تغییری مهم برای کاهش مشکلات ناشی از سفر، آلودگی هوا و ترافیک باشد.

گردشگری خدمتی فصلی است و در دوره های اوج، به دلیل سربارهای زیادی که به عرضه کنندگان وارد می کند با کاهش کیفیت تجربه گردشگری همراه است. بنابراین توزیع تعطیلات می تواند فرصت افزایش صرفه اقتصادی برای ارائه دهندگان خدمت و همچنین افزایش افزایش کیفیت سفر برای گردشگران را فراهم می سازد. ساماندهی تعطیلات سبب انتخاب مقاصد متنوع تری توسط خانواده ها خواهد شد.

با تعطیلی دو روز پایان هفته، مقاصد روستایی بیشتر انتخاب می شوند

افزایش تعطیلات چند روزه علاوه بر تمرکز مکانی، تمرکز زمانی سفرها را نیز از بین می برد و ظرفیت بالقوه این بخش را فعال می کند. به عبارتی با تعطیلی دو روز در پایان هفته، مقاصد محلی و روستایی بیشتر انتخاب شده و حتی با وجود عدم اقامت در این مقاصد، درآمدهای جانبی دیگری برای آنها خواهد داشت.

ضرورت توجه به پیامدهای احتمالی اقتصادی، محیطی و اجتماعی افزایش سفرها

بررسی ها نشان داده که افزایش تعطیلات و فارغ شدن از کار، با افزایش تعداد سفر دارای تناسب است. لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری با رویکرد افزایش تعطیلی آخر هفته و کاهش ساعات فعالیت اداری در مجلس در حال رسیدگی است. با وجود این نیازمند پیگیری و ارائه برنامه توجیهی توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جهت اثرگذاری آن بر گردشگری داخلی است. این ایده می تواند با نگرش تجمیع تعطیلات و ساماندهی مکانی و زمانی آن تقویت شود. چراکه تعطیلات بیشتر و هدفمند شرط لازم توسعه گردشگری داخلی بوده، اما شرط کافی آن توجه به پیامدهای احتمالی اقتصادی، محیطی و اجتماعی است.

ساماندهی تعطیلات بدون توجه به مصرف سوخت و تقاضای پنهان گردشگری خودرو محور، علیه خود اقدام خواهد کرد

ساماندهی تعطیلات بدون توجه به ابعاد احتمالی ازدحام، مصرف سوخت و تقاضای پنهان گردشگری خودرو محور، در کوتاه مدت علیه خود اقدام خواهد کرد. این موضوع هم برای دولت و هم مردم ایجاد بار مالی و هزینه های جانبی خواهد کرد. چراکه عاملی برای ایجاد اوج تقاضا برای سوخت و حمل ونقل جاده ای است و موجب کاهش کیفیت سفرهای مبتنی بر خودرو خواهد شد. لذا لازم است تا توزیع آن با توجه به ظرفیتهای محیطی، توجه به بعد مسافت و توسعه زیرساختهای تکمیلی در شهرهای ظرفیت دار نزدیک به مراکز جمعیتی صورت گیرد.

           

دیگر خبرها

  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • سهم ۲۵ درصدی بخش کشاورزی از مصرف نفت‌گاز استان کردستان
  • در راستای تامین منافع شهروندان در کنار شهردار خواهیم بود
  • مقایسه تعداد تعطیلات در ایران با دیگر کشورها / در ساماندهی تعطیلات به افزایش مصرف سوخت و گردشگری خودرو محور توجه شود
  • مصرف زکات برای رفع مشکلات اجتماعی+ فیلم
  • افزایش ۳۴ درصدی مصرف سوخت جت در منطقه ارومیه
  • آغاز مطالعات طرح ترافیک شهر قزوین