Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-16@10:32:27 GMT

بررسی شرایط بازفعالیت همه مشاغل و صنوف

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۱۳۶

بررسی شرایط بازفعالیت همه مشاغل و صنوف

به گزارش جماران؛ وزیر کشور به روند نزولی شیوع ویروس کرونا در بسیاری از استانها اشاره کرد و گفت: در حال بررسی شرایط بازفعالیت همه مشاغل و صنوف هستیم که چگونه این اتفاق بیافتد.

عبدالرضا رحمانی فضلی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار داشت: برای آموزش و پرورش و وزارت علوم هم با همکاری خود وزارتخانه ها بررسی می‌کنیم که این کار چگونه اتفاق بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق گزارشات وزارت بهداشت، هم در حوزه ابتلا، هم در حوزه بستری و هم در موضوع فوتی های ناشی از بیماری کرونا، خیلی از استان ها روند کاهشی را طی می کنند و خیلی استان ها هم روند ثابت را پیدا کردند و چند استان هم روند افزایشی دارند.

رحمانی فضلی اظهار امیدواری کرد که با ادامه این روند بتوانیم تا ۲۰ فرودین ما کشور را به فعالیت ها برگردانیم، البته این کار براساس پروتکل های وزارت بهداشت انجام می گیرد.

وی ادامه داد: مرحله دوم طرح محدود سازی به نحو احسن مورد استقبال مردم واقع شده و دستگاه های اجرایی مربوط به این طرح، خوب عمل کردند. نزدیک به هزار مورد خروجی و ورودی در استان ها داریم که این مبادی شامل شهرستان ها می شود.

وزیر کشور ادامه داد: براساس گزارشات واصله در مورد وضعیت جاده ها، به صورت متوسط ۳۰ درصد دیگر مسافرت ها کم شده و مصرف بنزین هم حدود ۵۵ درصد کاهش یافته است.

وی به اعمال محدودیت ها در روز ۱۳ فروردین اشاره کرد و گفت: برای امروز که روز طبیعت است تمهیدات خاصی در مراکز تجمع مردم اندیشیده شده و الحمدالله مردم تا الان خوب استقبال و همراهی کردند.

وی ادامه داد: از مردم، رسانه ها به خصوص صدا و سیما و نیروی انتظامی، بسیج و همچنین روسای مراکز درمانی، کارکنان و پزشکان و پرستاران در تمام استان که در کنار استانداران و فرمانداران ما تلاش کردند؛ تشکر می کنم و امیدوارم خداوند توفیق بدهد که این مرحله را هم با صحت و سلامت پشت سر بگذاریم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا وزارت کشور عبدالرضا رحمانی فضلی کرونا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ بهره بین بانکی در سال جدید + جدول

روند کاهشی نرخ بهره بین بانکی در هفته سوم فروردین ماه هم ادامه داشت و این نرخ با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روند کاهشی نرخ بین بانکی که از ابتدای فروردین ماه آغاز شده در سومین هفته از ماه نخست سال جاری نیز ادامه داشته تا جایی که این نرخ در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسیده است.

نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی روند خصوصی‌سازی سرخابی‌ها در مجله فوتبال
  • بررسی روند راه‌اندازی موزه ورزش در ارومیه
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی
  • وزارت کشور در بحث واگن‌های وارداتی جهادی عمل کند نه اداری
  • ادامه روند کاهشی نرخ بهره بین بانکی در سال جدید + جدول
  • بررسی روند اجرای عملیات ساخت بیمارستان جایگزین پورسینا در رشت
  • توضیحات قالیباف درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه در مجلس
  • مشارکت مردم در تولید تنها راه مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان
  • آغاز برخورد با صنوف مزاحم شهری در بجنورد با پلمب ۷ مغازه
  • روند مثبت تعامل دولت و قوه قضائیه در یزد