Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس‌جمهور گفت: با وجود تحریم‌های سخت، حدود ۱۰ میلیارد دلار نیز برای رفع مشکلات کسب و کار‌ها در نظر گرفتیم که این کمک‌ها به صورت تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و بسته‌های معیشتی است. تاریخ انتشار: 12:33 - 13 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۲۹۰

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت، با اشاره به سیر نزولی ابتلا به بیماری کرونا در همه استان‌های کشور تصریح کرد: با وجود تحریم‌های سخت، حدود ۱۰ میلیارد دلار نیز برای رفع مشکلات کسب و کار‌ها در نظر گرفتیم که این کمک‌ها به صورت تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و بسته‌های معیشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل سخنان رئیس جمهور به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم همه ساله آخرین روز تعطیلات نوروز را جشن می‌گرفتند و امسال بخاطر سلامت و صحت خودشان و همچنین هموطنان عزیزشان، ماندن در خانه را برگزیدند و رفتن به طبیعت را به فرصت مناسب آینده گذاشتند.

باز هم باید از مردم خوب و عزیزمان سپاسگزاری و تشکر کنیم که هم در مراسم آغاز سال و تعطیلات نوروزی و هم در مراسم پایان تعطیلات نوروزی، همه دستور العمل‌های بهداشتی را مورد مراعات قرار دادند تا امروز در اکثر قاطع استان‌ها سیر نزولی این بیماری و ویروس خطرناک را مشاهده کنیم.

آمار همه استان‌ها را که دیشب می‌خواندم خوشبختانه دیروز بدون استثنا در همه استان‌ها سیر نزولی بوده است و این برای من بسیار خوشحال کننده بود که مسیری که پزشکان، متخصصان و مردم ما انتخاب کردند، یک مسیر درستی بوده است.

دولت و ستاد ملی کرونا از آغاز امر تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ کرد، اولین جلسه‌ای که به ریاست خود من در این روز‌ها تشکیل شد به ششم اسفند ماه مربوط می‌شود که اولین جلسه ستاد ملی کرونا را برگزار کردیم و در همان جلسه برای فاصله اجتماعی تصمیم گرفتیم و از مردم دعوت کردیم به سفر‌های نوروزی نروند و استاندار‌ها اعلام کنند که امکاناتی که سال‌های پیش در اختیار مسافرین قرار می‌دادند امسال قادر نیستند آن امکانات را در اختیار آنان قرار دهند.

بسیاری از مراکز دیدنی و تفریحی تعطیل اعلام شد. مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شد و این دعوت مسئولین از سوی مردم به خوبی اجابت شد. امروز دیدیم که وزیر راه اعلام کرد مسافرت مردم توسط قطار ۹۴ درصد، اتوبوس ۷۵ درصد و هواپیما ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است و اساساً به طور کلی در همان روز‌های اول فروردین هم مسافرت کاهش پیدا کرد.

به طور متوسط حدود ۸۰ درصدکاهش سفر نوروزی در روز‌های اول فروردین داشتیم. عبور از پیک بیماری هم در اکثر استان‌ها مربوط به روز‌های اول فروردین می‌شود. یعنی الان آمار را در استان‌های مختلف نگاه می‌کنیم، دوم و سوم فروردین از پیک عبور کردند و شرایط نزولی شروع شد و بعد از آن هم تصمیم‌گیری شد برای اماکن مقدسه که تعطیل شوند.

با اینکه کار بسیار سختی برای همه ما بود، ولی برای صحت و سلامت مردم این تصمیمات اتخاذ شد و وقتی دیدیم که لازم است سختگیری‌های بیشتری انجام شود، در تصمیماتی که در ششم فروردین اتخاذ کردیم کمیته اجتماعی، امنیتی را مأمور کردیم تا این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.

همان روز تصمیمات لازم اتخاذ و به مردم اعلام شد و مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی را شروع کردیم که مقررات سخت‌تری برای مردم بود، اما در عین حال مردم همکاری کردند و ما در مرحله دوم طرح فاصله‌گذاری ۳۰ درصد کاهش مجدد در مسافرت‌ها داشتیم و نظر همه متخصصین و پزشکان ما این است که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی هم مرحله اول و هم دوم آن، اقدامات لازم، مفید و ضروری برای کشور بوده است.

کشور‌های مختلف، شیوه‌های مختلفی در برابر این موضوع اتخاذ کردند. البته از تجربه همه کشور‌ها استفاده کردیم، ولی هیچ‌وقت خودمان را اسیر راه و مسیر آن‌ها نکردیم. از همان روز‌های اولیه‌ای که این ویروس شروع شد - قبل از فروردین در همان ماه اسفند-، بعضی‌ها پیشنهاد می‌کردند قرنطینه چینی را پیاده کنیم.

لازم است توضیحی برای مردم بدهم که قرنطینه چینی یعنی چه. قرنطینه چینی معنایش این بود که دستور دادند تمام مغازه‌ها بسته و تمام ماشین‌ها از حرکت متوقف و تمام درب خانه‌ها بسته شود و هیچ کس حق ندارد از خانه خارج شود و غذای ۲۴ ساعت توسط مأمورین به داخل خانه انداخته می‌شد. این مدل قرنطینه چینی در ووهان بود.

این مدل را هیچ کس در دنیا نپسندید و هیچ کس هم اجرا نکرد. در هیچ کشوری اجرا نشد و نمی‌شد که اجرا شود. این مدل مخصوص خودشان بود. با شیوه‌ها و سیاست‌هایی که دارند، شرایط اجتماعی که دارند می‌توانند به مردم بگویند درب خانه‌ها برای ۱۵ الی ۲۰ روز پلمپ. اما اجرای این طرح در ایران و در هیچ کشور دیگری امکان پذیر نیست؛ بنابراین از آن شیوه هیچ کس تبعیت نکرد و ما هم تبعیت نکردیم.

عده‌ای در داخل کشور فشار می‌آوردند به ما که مدل چینی را اجرا کنیم و ما اجرا نکردیم. یک مدلی هم بود که برخی از کشور‌های اروپایی روز‌های اول شروع و کم کم در این روز‌ها مقداری از آن عقب‌نشینی کردند و آن امنیت جمعی بود.

می‌گفتند ما کاری نداریم این ویروس منتشر می‌شود و یک عده مبتلا می‌شوند و یک عده می‌روند بیمارستان، یک عده خوب می‌شوند و بر یک عده‌ای اثر نمی‌کند و عبور می‌کند یک ماه، دو ماه، یک عده مریض می‌شوند، یک عده فوت می‌کنند و از این مرحله عبور می‌کنیم. این هم یک شیوه‌ای بود که ما از این شیوه تبعیت نکردیم آن‌ها مدتی این شیوه را ادامه دادند و خودشان هم در ادامه این شیوه دچار مشکل شدند.

اما در عین حال آنچه که متخصصین ما از ابتدا دنبال آن بودند و طرحی که برای ایران طراحی کرده بودند و وزارت بهداشت و درمان مسئولیت این طراحی را به عهده داشت، طبق آن طرح قدم به قدم طرح‌های مختلف را در مراحل مختلف اجرا و پیاده کردیم.

البته هر روز که می‌گذرد در این ۱۲ روز اخیر، قدم جدیدتری برداشتیم و کار را یک مقدار سخت‌تر کردیم. چاره‌ای نبوده مردم عزیز ما باید بدانند که تمام این اقدامات بخاطر حفظ صحت و سلامت آن‌ها بوده است و

اگر امروز هم برای سفر و حضور آن‌ها در طبیعت مشکلاتی ایجاد شده، باز هم بخاطر سلامت مردم بوده و دلیل دیگری در کار نبوده و بر این مبنا عمل شده است.

دیروز یک تصمیمی گرفتیم که شاید این تصمیم هم یک مقداری کار‌ها را سخت‌تر کند و آن این بود که تصمیم گرفتیم هرکس که مبتلا به این ویروس شد الزاماً باید به خود، خانواده و به محل کار او اطلاع داده شود؛ با اینکه ممکن بود با برخی از دستورالعمل‌ها منافات داشته باشد. برخی از اطلاعات، اطلاعات محرمانه بیمار است و نباید جای دیگر اعلام شود، اما بخاطر سلامت مردم این تصمیم را دیروز اتخاذ کردیم و ابلاغ شده و اگر کسی تخلف کند مشمول مجازات قانونی می‌شود.

این هم بخاطر این بود که بتوانیم از این مراحل به خوبی عبور کنیم و به یک نقطه‌ای برسیم که در آن نقطه مردم بتوانند زندگی کنند و کسب و کار‌ها و فعالیت‌ها و مدارس، به شرایط معمولی برگردد و بتوانیم به فعالیت اقتصادی خودمان برسیم.

در اینجا نکته مهمی را می‌خواهم به مردم عزیز کشورمان عرض کنم و آن اینکه در کنار پزشکان، پرستاران، کادر درمانی که از روز اول پای کار بودند و فداکاری، ایثار و جانبازی کردند و مردم عزیز ما را نجات دادند، پیش‌بینی‌های بدبینانه‌ای که روز‌های اول اسفند اتخاذ کردیم که همه امکانات نیرو‌های مسلح پای کار بیاید ۴ هزار تخت بیمارستانی آن‌ها پای کار آمد و الحمدالله همه‌اش خالی است. این یکی از جلوه‌های زیبای این کار است. هیچ کشوری به جای شرایط سخت معمولی برای شرایط بسیار سخت، پیش بینی نکرده است.

در تهران و شهر‌های بزرگ، نیرو‌های مسلح ما زحمت کشیدند و نقاهتگاه‌های وسیع و بزرگ با هزاران تخت آماده کردند، آنقدر تخت‌ها زیبا آنکارد شده است، البته معمولاً نیرو‌های مسلح با آن نظم و انضباط‌شان که می‌بینید صندلی و تخت سرجایش است و پتو و ملحفه آنکارد شده است و با همان زیبایی خالی مانده است.

یکی از جا‌هایی که خالی ماندنش قشنگ است همینجاست که تخت‌های ما خالی و بی‌مشتری است. تخت‌های بیمارستانی نیرو‌های مسلح ما هم خالی مانده است. تخت‌های بیمارستانی خود وزارت بهداشت و درمان هم خالی مانده است. آمار چند روز پیش وزیر این بود که ۱۳ هزار تخت ما خالی است و نه تنها تخت معمولی ما خالی است، تخت ویژه و مراقبت‌های ویژه و آی‌سی‌یوی ما در شهر‌ها هم خالی است.

در مجموع ۶ هزار و ۸۰۰ تخت آی سی یو داریم که ۴ هزار عدد آن الان مشغول است بقیه تخت‌ها در کشور خالی است.

فکر می‌کنم نمونه‌ای که طراحی ما داشت بخاطر اینکه روز‌های بحران را زیاد دیدیم و جنگ و همه مسایل را دیدیم، از ابتدا بر مبنای بدبینی شدید تصمیم‌گیری کردیم و بر همان مبناست که می‌بینید قفسه‌های فروشگاه‌های ما و انبار‌های ما پر است. چون بر همان مبنا تصمیم‌گیری کردیم.

با اینکه برخی از کشور‌های غربی از ما فرصت بیشتری داشتند یعنی وقتی ما مبتلا شدیم آن‌ها ۱۰، ۱۵ روز بعد از ما مبتلا شدند و فرصت بیشتری داشتند، ولی هم تخت، هم وسایل تنفسی و هم ونتیلاتور کم آوردند. کارخانه‌هایشان را وادار کردند همه کار‌ها را متوقف و ونتیلاتور تولید کنند.

هم مواد غذایی کم آوردند و هم برای تامین ماسک بیمارستان‌ها مشکل دارند. دیروز یک مقام آمریکایی گفته بود که این N۹۵ و ماسک‌هایی که پرستار‌ها و پزشک‌ها می‌زنند، در پایان کار ضدعفونی کنند و باز فردا هم استفاده کنند! مقام سیاسی بود و تخصص زیادی نداشت و می‌گفت تا ۲۰ روز استفاده کنند از یک ماسک، چون ماسک نداریم که تولید کنیم.

وقتی کشور‌های بزرگ صنعتی و پرمدعا در این آزمایش دچار مشکل شدند و ملت ما دچار این مشکل نشد، بخاطر انسجام، مدیریت خوب، کادر پزشکی ماهر، دقیق و پرکار بود و این‌ها همه دست به دست هم داده و این شرایط خوب را الحمدالله پیش روی ما قرار داده است.

در این روز‌ها بخش تولید ما هم برای نیازمندی‌ها چه در بخش بیمارستانی و چه نیاز‌های مردم تلاش بسیار خوبی را انجام دادند. در همین جلسه دولت، وزیر صمت اعلام کرد که در همین روز‌ها تولید مواد ضدعفونی ۸ برابر شده است و البته به این ۸ برابر در بخش‌های دولتی، بخش خصوصی هم اضافه می‌شود که چند برابر می‌شود.

تولید ماسک در بخش‌های دولتی ۴ برابر شده بسیاری از بخش‌های خصوصی هم خودشان ماسک تولید می‌کنند. ماسک مورد نیاز بیمارستانی یعنی N۹۵ به اندازه کافی تولید می‌شود هم در بخش خصوصی و هم بخش دولتی.

ونتیلاتور به اندازه کافی در کشور تولید و در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌گیرد و هیچ مشکلی نداریم و همچنین سایر نیازمندی‌ها چه گان و لباس حفاظتی که پرستار‌ها و پزشک‌های ما نیاز دارند و چه کیت تشخیصی برای آزمایشگاه امروز اعلام شد که هم بخش خصوصی و هم دولتی هر چه کیت بخواهند می‌توانند تولید کنند و در اختیار آزمایشگاه‌ها قرار دهند؛ بنابراین یک کار عظیم و بزرگی در سراسر کشور انجام گرفته. همه دست به دست هم دادیم و این کار را در این حادثه پیش بردیم.

چون امروز پایان تعطیلات عید است باید این نکته را تکرار کنم که از همان روز‌های اولیه برای رفع مشکلات ۱۰ رسته کاری که کسب و کار‌های آن‌ها دچار مشکل شده اند، تلاش کردیم.

این‌ها یا رسته‌هایی هستند که به سیر و سفر و تفریحات مردم مربوط می‌شوند، یا مربوط به بخش‌های دیگری از قبیل حمل و نقل و کلیه رسته‌هایی که در این ایام نتوانستند فعالیت کنند مانند رستوران‌ها و هتل‌ها است.

بیشتر بخوانید:
اختصاص ۱۰ میلیارد دلار به کسب و کار‌های زیان دیده از کرونا

تکمیل می‌شود...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حسن روحانی هیئت دولت ۱۰ میلیارد دلار برای رفع مشکلات نیرو های مسلح قرنطینه چینی کسب و کار ها روز های اول استان ها همان روز کشور ها کمک ها تخت ها روز ها یک عده هیچ کس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و افزایش سطح برداشت تا ۳۰۰ درصد بر واحد سطح به جریان افتاد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و افزایش سطح برداشت تا 300 درصد بر واحد سطح به جریان افتاد.

با همکاری شرکت نوین پرورش دهکده مروارید، مؤسسه جهاد توسعه وزارت جهاد کشاورزی، شرکت بین‌المللی‌نگار نصر بنیاد تعاون بسیج و مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و افزایش سطح برداشت تا 300 درصد بر واحد سطح، به جریان افتاد.

طی اجرای این طرح، عملیات بهسازی و نوسازی یک مزرعه نمونه در مدت دو سال در یک مزرعه 20 هکتاری انجام خواهد شد.

در این طرح علاوه بر سرمایه‌گذاری مؤسسه جهاد توسعه به مبلغ 13 میلیارد ریال، شرکت بین‌المللی‌نگار نصر به مبلغ 90 میلیارد ریال، شرکت نوین پرورش دهکده مروارید به مبلغ 153 میلیارد ریال، مرکز مدیریت طرح‌های کلان، 100 میلیارد ریال قرض الحسنه را در اختیار این شرکت قرار داد تا طی مدت دو سال، سطح پایدار برداشت بر واحد هکتار را به 10 تن و در پایان سال دوم به 15 تن ارتقا دهد و الگوی بهسازی و ارتقاء بهره‌وری در مزارع را تدوین، استاندارد و ترویج کند. این الگو در بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پس از اجرای موفق به مزارع میگو، به پرورش‌دهندگان در 7 استان ساحلی، با اجرای کارگاه‌های آموزشی ارائه و ترویج داده خواهد شد.

ایجاد زیرساخت برای مزارع پرورش میگو و ماهی در قفس هرمزگان

محمد ایزدی؛ رئیس هیئت مدیره شرکت نوین پرورش دهکده مروارید اظهار کرد: مسئله ما در ارائه این طرح، بازدهی و بهره وری پایین روش‌های قدیمی کشت میگو بود چرا که همین بهره وری پایین باعث می‌شود تا تولید پایداری هم نداشته باشیم.

به گفته وی، اگر مزارع موجود ما بهسازی و اصلاح شود، میزان تولید ما حتی در استخر‌های موجود چند برابر بیشتر خواهد شد.

وی، مقاومت جوامع محلی و پرورش‌دهنده‌ها با روش‌های نوین کشت میگو را از جمله چالش‌های این طرح برشمرد و گفت: پرورش‌دهندگان چون با سیستم‌های قدیمی کار کرده‌اند، در مقابل تغییرات، مقاومت نشان می‌دهند که البته امری طبیعی است و رد پای چنین واکنش‌هایی را در دیگر صنایع هم می‌توان ردگیری کرد؛ همانگونه که این مقاومت در برابر تکنولوژی مادامی که از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن شیفت پیدا کردیم هم در میان کشاورزان و مصرف‌کنندگان دیده شد.

ایزدی درباره برنامه‌ای که در این طرح کلان برای بهسازی مزارع کشت میگو در دست انجام دارند، توضیح داد: یک مزرعه را به عنوان پایلوت در نظر گرفته‌ایم و می‌کوشیم تا فرآیند‌های فنی را در آن مستندسازی کرده و نحوه کار با آن را به پرورش‌دهندگان آموزش دهیم تا خروجی را به صورت عینی ببینند.

وی ادامه داد: در این فرآیند چند مسئله را مدنظر داریم، اینکه به ساده‌ترین شکل ممکن این تکنیک‌ها و فرآیند‌ها را عملیاتی و دسترس‌پذیر کنیم و دوم اینکه از یکسری تکنیک‌های جزیره‌ای در آبزی پروری استفاده می‌کنیم که قابلیت اجرا در اکثر مزارع را داشته باشد و در این راستا اجرای این پایلوت را در استان هرمزگان و بعد قشم در دست انجام داریم.

رئیس هیئت مدیره شرکت نوین پرورش دهکده مروارید در تبیین این که پیاده‌سازی این جنس از طرح‌ها چه کمکی به اقتصاد کشور خواهد کرد، تصریح کرد: ما تقریباً سالانه چیزی حدود 50 هزار تن میگو برداشت می‌کنیم و میگو هم به صورت میانگین بین سه چهار دلار از مزرعه دلار خریداری می‌شود، قیمت جهانی میگو در چند سال اخیر متناسب با وزن میگو 5 تا 6 دلار بوده است. 50 هزار تن ما چیزی حدود 150 میلیون دلار برای ما ارز‌آوری دارد و اگر این عدد در یک برنامه چند ساله به 100 هزار تن برسانیم، ارزآوری کشور به 500 میلیون دلار خواهد رسید.

از این رو، به گفته وی، در یک برنامه چندساله مدون میزان تولید کشور می‌توان به بیش از 150هزار تن در سال و ارز‌آوری بیش از 500 میلیون دلاری در سال رساند. میزان تولید می‌گوی کشور در سال 1401 حدود 61 هزار تن بوده است. این میزان در سال 1402 به دلیل شیوع بیماری AHPND به حدود 50 هزار تن رسید.

هم اکنون سطح زیر کشت می‌گوی کشور حدود 20 هزار هکتار است که با توجه به پتانسیل سواحل کشور به‌ویژه سواحل جنوبی قابلیت افزایش سالانه حدود 30 درصد در افزایش سطح کشت وجود دارد. با توجه به سطح زیرکشت و میزان برداشت میگو، میانگین برداشت میگو در هر هکتار حدود 2.5 تن است. هم‌اکنون ارزش صادراتی میگوی پرورشی حدود 150میلیون دلار است که این میزان طی یک برنامه میان مدت 4 تا 5 ساله می‌تواند به حدود 700 تا 900 میلیون دلار برسد.

وی ادامه داد: کشور اکوادور در سال 2010 حدود 200 تن تولید میگو داشت اما بعد از عملیاتی‌سازی برنامه‌های بهسازی پرورش میگو، این میزان در سال 2021 به بیش از یک میلیون تن رسید و پیش‌بینی می‌شود در سال 2024 به بیش از یک میلیون و 400 هزارتن برسد؛ یعنی در یک برنامه 12، 13 ساله توانستند به بزرگترین تولید‌کننده میگو در دنیا بدل شوند.

به گفته وی، کشور اکوادور سالانه چیزی حدود چهار میلیارد دلار فقط ارزآوری در بخش میگو دارد و ارزش ارزش صادرات میگوی آن در سال 2022 حدود 7. 3 میلیارد دلار بوده است. از این رو، اگر فرآیند‌های بهسازی مزارع میگو بر مزارع کشور ما هم حاکم شود، به تولید پایدار در این بخش خواهیم رسید.

ایزدی با بیان اینکه مزارع پرورش میگو ما در حال حاضر، عملاً برای پرورش دهنده ضررده است، اظهار کرد: اگر پرورش‌دهندگان میگو در مزارع خاکی ضرر نمی‌کنند، صرفاً به خاطر یارانه پنهانی است که دولت در قالب یارانه برق به آن‌ها ارائه می‌کند.

از این رو، تأکید کرد: بهره وری پایین ادامه‌دار نیست و اگر ما یک برنامه مدون داشته باشیم، می‌توانیم ارزآوری را در برداشت میگو سه، چهار برابر کنیم.

رئیس هیئت مدیره شرکت نوین پرورش دهکده مروارید درباره اینکه طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو در چه مرحله‌ای قرار دارد، خاطرنشان کرد: کار‌های مطالعاتی و تحقیق و توسعه انجام شده است و در مسیر اجرا منتظر حمایت‌های مالی هستیم که اجرایی شدن آن را کلید بزنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب و راه مناسب؛ آرزوی مردم آقداش و روستاهای همجوارشان!
  • در تامین ارز بازرگانی محدودیتی نداریم/ دلار حواله‌ای حدود ۴۱ هزار تومان
  • حمله ایران چقدر هزینه روی دست ارتش اسرائیل گذاشت
  • هزینه‌ای که موشک‌ها و پهپاد‌های ایران روی دست ارتش اسرائیل گذاشتند
  • برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو افزایش یافت
  • طرح بهسازی و نوسازی مزارع پرورش میگو در کشور
  • چقدر باید پولدار باشید که جت شخصی بخرید؟
  • افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
  • بودجه ۳۰۰ همت کسری دارد/ واردات ۲ میلیارد دلار بنزین در سال۱۴۰۲
  • بودجه ۳۰۰ همت کسری دارد/ واردات ۲ میلیارد دلار بنزین در۱۴۰۲