Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اینجا روایت دلدادگی مادری اصفهانی که بدون اطلاع فرزندان مشغول خدمت‌رسانی به کادر درمانی قم است را می‌بینیم که معتقد است: توکل به خدا  رمز پیروزی بر بیماری کرونا است. ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، این روزها که کشورمان به‌اجبار میزبان میهمانی ناخوانده به نام ویروس کرونا شده است، همه مردم و مسئولان برای مبارزه و مقابله با این بیماری پا به‌کارآمده‌اند و همچون همیشه درصحنه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان قم نیز که نخستین استانی بود که وجود بیماری کرونا را در کشور تشخیص داد و زنگ ‌خطر این بیماری را برای کل کشور به صدا درآورد، درگیر ویروس کرونا بوده و از همان روزهای نخست از مردم گرفته تا مسئولان در حال مقابله و مبارزه‌ای تمام‌عیار با این بیماری هستند.

اما در اینجا روایت دلدادگی مادری اصفهانی که بدون اطلاع فرزندان مشغول خدمت‌رسانی به کادر درمانی قم است خود حکایتی دیگر دارد که  معتقد است: خدا بالاترین قدرت است پس اگر متوسل به خدا شویم؛ حتماً بر بیماری کرونا فائق خواهیم آمد.

ده روزی است که از اصفهان به قم آمده و مشغول خدمت‌رسانی به کادر درمانی دریکی از بیمارستان‌های قم است، وقتی از او می‌پرسم اهل کجایی؟ در جواب می‌گوید: فرقی نمی‌کند از کجا آمده باشی، آن روزی که تصمیم به آمدن به قم را گرفتم، وضعیت اصفهان ازنظر شیوع این بیماری آرام‌تر بود؛ الآن شنیده‌ام که بیمارستان‌های اصفهان هم درگیر بیماری کرونا شده‌اند، اما چون قول داده‌ام که دو هفته در اینجا بمانم، می‌مانم و بعد به اصفهان برمی‌گردم که بتوانم به مردم آن استان هم خدمت کنم.

اخبار کرونایی مازندران| مازنی‌ها برای قطع انتقال ویروس کرونا هماهنگ و همدل عمل می‌کنند/ تمام تفرجگاه‌ها تعطیل استتعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در لرستان به 713 نفر افزایش یافتتعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جمهوری چک از مرز 3 هزار نفر گذشت

 این مادر اصفهانی در پاسخ به دلایل آمدنش به قم اظهار می‌دارد: کسی مشکلی پیدا کند، دلم کَنده می‌شود اصلاً فکر نمی‌کنم.همه ما فرزند یک پدرومادر هستیم و فرقی ندارد برای کجا باشیم؛ فهمیدم آسمان همه‌جا یکرنگ است.

او که دارای دو فرزند، یک پسر 15 و یک دختر 18 ساله است، از روزی که تصمیم به آمدن به قم گرفت سخن می‌گوید: در ابتدا بدون اطلاع به فرزندانم به قم آمدم و بعد از رسیدن به قم به آن‌ها اطلاع دادم، دو روز اول فرزندانم با من قهر بودند؛ چراکه آن‌ها ترسیده  بودند و بعد از گذشت چند روز، با این کارم کنار آمدند.

این مادر اصفهانی از مردم می‌خواهد: با ماندن در خانه خود را از مبتلا شدن به این بیماری دور نگه دارند و ایمنی و آرامش خود را حفظ کنند.

 

انتهای پیام/451/ ت

R7854/P1336/S6,62/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا بدون اطلاع مشغول خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند