Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر؛ «کارلوس سانتا ماریا» کارشناس اسپانیایی در خصوص منشأ ویروس کرونا و احتمال جنگ بیولوژیک بودن آن گفت: از زمانی که شیوع ویروس جدید کرونا در دسامبر سال گذشته در شهر ووهان چین اعلام شد زنگ های هشدار به صدا درآمد. تا به امروز کشورهای بسیار زیادی درگیر شیوع این ویروس شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله کشور ایران که همانطور که اعلام شده است چند هزار نفر به این بیماری مبتلا شده و جمعی از این افراد جان خود را از دست داده اند. از این ویروس به عنوان یک ابزار سیاسی استفاده  شده و از آن برای حمله به برخی از ملت های جهان بهره برداری شده است.  

این کارشناس رادیو اسپانیایی معاونت برون مرزی صداوسیما افزود: این ویروس از دستکاری ژن های انسانی به وجود آمده است. هیچ توضیحی در این رابطه وجود ندارد. معمولا این گونه فعالیت های تحقیقاتی را روی ژن خفاش ها و اورانگوتان ها انجام می دهند، چرا در این رابطه یک توضیح سیاسی وجود دارد، چون  این گونه فرآیندها روی حیواناتی نظیر خفاش ها و اورانگوتان ها هرگز جواب نمی دهد. گفته می شود که این ویروس منشا جنگلی دارد. حقیقت این است که نوعی اصلاحات مصنوعی روی آن صورت گرفته است و این ویروس در قاره امریکا مخفی شده بود.

کارلوس سانتا ماریا ادامه داد: چندی پیش در شهر «ووهان» کشورچین یک مانور نظامی برگزار شد. در آنجا تعدادی مامور اطلاعاتی امریکا حضور داشتند که دست به این اقدام زدند. واقعا جای سئوال است که درست از همان زمان این بیماری در چین شیوع پیدا کرد. در قالب یک جنگ بیولوژیک، در شرایطی که امریکا سردمدار به راه انداختن جنگ هایی از این دست است. برای مثال در جنگی بیولوژیک در کوبا محصولات کشاورزی در سه سال پیاپی نابود شد. کاملا روشن است که این ویروس زاییده طبیعت نیست که درهوا منتشر شده باشد، مادر طبیعت سر منشا آن نیست. بله، این ویروس مقاصد سیاسی داشته و بر اقتصاد جهان تاثیر گذاشته است به خصوص بر اقتصاد چین، و به طور کلی آرامش روانی سایر کشورهای جهان را نیز برهم زده است.

وی در خصوص شیوع این ویروس در ایران اظهار کرد: از همان آغاز شیوع این بیماری در ایران تمامی بخش های دولت متحده شده و برای کنترل شرایط تلاش کردند تا مردم را از علایم این بیماری آگاه کرده و بدین شکل از گسترش هر چه بیشتر آن جلوگیری کنند. حتی رسانه های سایر کشورهای این تلاش ها و اقدامات ایران را تایید کرده اند. این در حالی است که رسانه های غربی و وابسته به قدرت های امپریالیستی در حال متهم کردن ایران به انتشار آمارغیر واقعی در مورد تعداد افراد مبتلا و جان باختگان این بیماری هستند. می بینیم که این موضوع کاملا دستاویز تبلیغات سیاسی قرار گرفته است.

سانتا ماریا افزود: آمریکا و دولت های غربی ایران را به مخفی کردن اطلاعات شیوع بیماری کرونا متهم می کنند و ادعا دارند که بودجه درمانی ایران کاهش یافته و دولت وزارت بهداشت را مجبور به کتمان اطلاعات این بیماری کرده است. در مورد ایران باید بیان کنم  که ما می بینیم خرد رهبران این کشور، شفافیت و احترام به تمامی مردم جهان نشان از آن دارد که ارقام و اطلاعاتی که این کشور در این رابطه ارائه می دهد درست بوده است. البته لازم به تاکید است که آمار جان باختگان این ویروس از سایر ویروس های مشابه کمتر بوده  که برخی حتی منجر به مرگ سیصد تا چهارصد هزار نفر در سال می شوند. بله، همانطور که می بینیم این یک مسئله در واقع استفاده از یک موضوع پزشکی برای متهم کردن کشورها و ایجاد وحشت میان ملت هاست. قدرت های جهان از این ویروس برای نابود کردن و تضعیف کشورهایی که برای استقلال خود می جنگند بهره برداری می کنند. این رابطه مستقیم میان این دست حملات و هدف قرار دادن ملت های آزاده جهان را نشان می دهد.    

کارشناس امور بین الملل و رادیو اسپانیایی در پایان با اشاره به سخنان «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر رد پیشنهاد کمک امریکا برای مقابله با اثرات همه گیر ویروس کوید -19 توسط ایران افزود: درحالی که امریکا ایران را تحت تحریم های شدید قرار داده، شرایطی که به راستی یک تروریسم اقتصادی بوده و به طور مستقیم بر مردم ایران تاثیر گذار است. اما مسئله اعتماد در دنیای امروز مسئله ای بسیار اساسی و مهم است. چگونه می توان به دولتی اعتماد کرد که می خواهد با ما دست دوستی دهد در حالی که چاقویی در دست داشته و قصد حمله دارد؟ این مسئله فقط یک بازی رسانه ای است. آن ها سعی دارند خیرخواهی ترامپ را نشان دهند از طریق وزیر امور خارجه کشوری که در تمامی جنایت هایی که در جهان انجام می شود دست دارد، در جنگ هایی چون یمن، در سوریه و در عراق و حتی در ترور آن بزرگ مرد سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی. این ریاکاری است برای نشان دادن چیزی که اساسا وجود ندارد. تنها راه حلی که در این شرایط وجود دارد اعتماد به وزارت بهداشت خود، شفافیت و تعهد کادر پزشکی کشور و تلاش مردم برای مراقب از سلامتی شان بدون آنکه اجازه دهند تلاش رسانه ها برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه مثمرثمر باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین ویروس کرونا کرونا مأموران اطلاعاتی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • غافلگیری قاچاقچیان در محل دپوی ۴۳۵ کیلو مواد مخدر در ریگان
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • کشف ۱۱ کیلو حشیش دپو شده در منزل مسکونی در باقرشهر
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند