Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@00:45:28 GMT

نحسی ۱۳ گریبان تهرانی ها را نگرفت/تفرجگاه ها خالی است

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۵۰۶۳

نحسی ۱۳ گریبان تهرانی ها را نگرفت/تفرجگاه ها خالی است

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: از دیرباز یکی لذت‌های سال نو در ایران، برگزاری آئین سیزده به در است و ایرانیان معتقدند، که با رفتن به دل طبیعت در سیزدهمین روز از سال نو نحسی را از خود و خانواده‌هایشان دور می‌کنند.

اما امسال به دلیل حضور میهمانی ناخوانده و بدیُمن این آئین منع شده و طبق توصیه‌های اکید پزشکان، متخصصان و مسئولین، مردم از برگزاری این آئین و حضور در طبیعت، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها منع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال نحسی سیزده در طبیعت به در نخواهد شد و فقط نسخه معجزه گر رفع این نحسی ماندن در خانه است و خوشبختانه مردم استان تهران از دماوند و لواسان تا بهارستان و پیشوا همه در خانه مانده‌اند و تفرجگاه‌های خالی از گردشگر بیانگر این موضوع است.

طرح فاصله گذاری اجتماعی طی روز طبیعت در همه شهرستان‌های استان تهران اجرا شده است و پلیس راهور با حضور در همه ورودی و خروجی‌های استان و شهرها این طرح را با قوت اجرا می‌کند.

هیچ گردشگری در تفرجگاه‌های فیروزکوه حضور ندارد

حال امروز در سیزدهم فروردین و در روز طبیعت می‌بینیم که مردم فهیم استان تهران برای شکستن زنجیره شیوع کرونا در خانه مانده‌اند و پارک‌ها و بوستان‌های استان به خوبی مبین این موضوع است.

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران پیش از این در خصوص اعمال محدودیت‌های روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین هشدار داده بود و در این زمینه عنوان شده بود که اجازه ورود هیچکس در این روزها به بوستان‌ها و فضای سبز و محل‌های اجتماعی در استان تهران به ویژه لواسانات و یا شهرستان‌های گردشگری شرق استان داده نمی‌شود.

فرماندار فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت حضور مردم در تفرجگاه‌های این شهرستان اظهار داشت: به لطف خدا و با همکاری خوب مردم امروز شاهد هستیم در همه تفرجگاه‌های فیروزکوه هیچ گردشگری وجود ندارد و اعمال محدودیت‌ها به خوبی صورت گرفته است.

وی با قدردانی از همراهی قاطبه مردم با طرح فاصله گذاری اجتماعی، از همه مردم درخواست نمود تا با تمکین به توصیه‌های پزشکی و بهداشتی و نیز قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا همچنان از منازل به قصد تفریح خارج نشوند.

مهدی یوسفی جمارانی بیان داشت: تمام ورودی‌های منتهی به تفرجگاه‌های شهرستان در این روز مسدود شده‌اند و در صورت عدم رعایت دستورالعمل ابلاغ شده توسط عوامل انتظامی وسیله نقلیه جریمه و توقیف یک ماهه خودرو در انتظار خاطیان خواهد بود.

همبستگی مردم در مقابله با کرونا ستودنی است

فرمانده انتظامی دماوند نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، از همکاری بسیار خوب مردم برای روز طبیعت و ماندن در خانه با نیروی انتظامی خبر داد و اظهار داشت: این حجم از هم بستگی مردم ستودنی است و امروز شاهد این هستیم که مردم به خوبی به توصیه‌های بهداشتی و امنیتی گوش داده‌اند و در خانه‌ها مانده‌اند.

سرهنگ حسین فاضلی افزود: پیش از این اعلام شده بود که از ورود خودروها و افراد غیربومی به شهرستان که قصد گردشگری را دارند با قاطعیت جلوگیری شده و این افراد برگردانده خواهند شد و امروز خالی بودن تفرجگاه‌ها نشان می‌دهد که مردم ما عزمی جدی برای شکست کرونا داند و خوشبختانه امروز با مشکل خاصی روبرو نبوده‌ایم.

شهردار دماوند نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسیرهای دسترسی به تفرجگاه تیزآب و حاشیه رودخانه تاررود توسط شهرداری دماوند مسدود شده‌اند و امروز هیچ گردشگری برای روز طبیعت در این مکان‌های تفریحی حضور ندارند.

محسن خرمی شریف، شهردار قرچک نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۶ صبح شاهد حضور فعال عوامل فضای سبز شهرداری، راهور، نیروی انتظامی و شبکه بهداشت قرچک در روز طبیعت هستیم و تمام مشاهدات و گزارشات حاکی از آن است که مردم قرچک روز ۱۳ بدر در خانه مانده‌اند.

همکاری مناسب مردم در اسلامشهر، بهارستان، شهریار و جنوب تهران

مسعود مرسلپور، فرماندار اسلامشهر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، از خالی بودن بوستان‌ها و تفرجگاه‌های این شهرستان خبر داد و عنوان داشت: همکاری مناسبی از طرف شهروندان برای سپری کردن روز طبیعت در منزل صورت گرفت که بی‌تردید با همکاری هرچه بیشتر مردم کرونا را شکست خواهیم داد.

فرماندار اسلامشهر در ادامه از عدم حضور شهروندان در پارک‌ها تشکر کرد و اعلام داشت که شکست کرونا با همکاری مسئولان و شهروندان بزودی رقم خواهد خورد.

در بهارستان نیز متفاوت‌ترین سیزده بدر تاریخ ثبت شد و پارک جنگلی ریه شهر گلستان که امسال به دلیل جلوگیری از تجمعات و مقابله با شیوع کرونا به روی شهروندان بسته بود هیچ گردشگری را نپذیرفت و مردم در خانه ماندند.

در جنوب تهران نیز که همه ساله در روز طبیعت مردم در تفرجگاه‌ها به سر می‌بردند و نحسی‌ها را به دست طبیعت می‌سپردند امروز خبری از گردشگر نیست و بوستان‌های خالی بهخوبی این موضوع را حکایت می‌کند.

شهریار خوش آب و هوا با تفرجگاه‌های بسیار زیبا و دلنشین مخصوصاً در فصل بهار نیز از قاعده خالی بودن بوستان‌ها و مراتع از حضور گردشگران مستثنی نشده و در این شهرستان نیز مردم به توصیه‌ها گوش دادند و در خانه مانده‌اند، البته ناگفته نماند که برخی با همه توصیه‌ها اصرار به رفتن به طبیعت داشتند که با حضور نیروی انتظامی اعمال قانون شده به منازل خود برگشته‌اند.

کد خبر 4890289

منبع: مهر

کلیدواژه: سیزده به در روز طبیعت شهرستانهای استان تهران ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام سال جهش تولید گرگان سیلاب طرح غربالگری بارش باران فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد تردد وسایل نقلیه ضدعفونی خانه مانده اند هیچ گردشگری استان تهران بوستان ها تفرجگاه ها روز طبیعت توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!

بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ روز‌های گذشته منتشر شد و با وجود اینکه انتظار می‌رفت برای شیر مدارس که یکی از مهمترین اقدامات دولت برای دانش آموزان در سال گذشته بود ردیف اختصاصی در نظر گرفته شود، اما از ردیف مستقل در لایحه بودجه خبری نشد.

به گزارش ایسنا، طرح توزیع شیر رایگان در مدارس آذرماه سال گذشته پس از ۱۰ سال توقف با دستور رئیس جمهور در کشور آغاز شد.

این طرح ابتدا در مدارس ابتدایی مناطق محروم با هدف ترویج فرهنگ مصرف شیر بین دانش آموزان، افزایش سطح سلامت دانش آموزان، تامین میان وعده مناسب غذایی برای دانش آموزان، افزایش اشتغال، تشویق دانش آموزان به مصرف شیر، ارتقای آگاهی، کاهش هزینه‌های درمانی جامعه، تامین زیرساخت‌های لازم برای دوره جوانی و میانسالی آغاز به کرد و سپس به مدارس ابتدایی کل کشور تسری یافت.

بر اساس آخرین اظهارات آموزش و پرورش، سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۸ نوبت توزیع شیر در مدارس صورت گرفت و قرار است ۱۵ نوبت دیگر نیز توزیع شود. آموزش و پروش همچنین اعلام آمادگی کرده است که اگر اعتبارات طرح تامین شود توزیع شیر رایگان در مدارس راهنمایی نیز اجرایی خواهد شد و حال سوال اینجاست که اعتبارات این طرح ملی و حائز اهمیت باید چگونه و از کجا تامین شود؟

بنابر نظر کارشناسان جواب این سوال کاملا مشخص است. یعنی، چون طرح ملی و سراسری است دولت باید اعتبارات مورد نیاز آن را از منابع خود تامین و در اختیار بخش اجرایی قرار دهد. یعنی دولت باید برای چنین طرح‌هایی ردیف مستقل در بودجه اختصاص دهد تا دستگاه‌های مجری دغدغه‌ای از بابت تامین اعتبار نداشته باشند. موضوعی که نه تنها برای بودجه ۱۴۰۳ در نظر گرفته نشده بلکه در سنوات قبل هم ردپایی از آن در بودجه دیده نشده و کارشناسان می‌گویند دلیل اصلی توقف طرح و عدم موفقیت آن از ۱۰ سال پیش هم همین بحث تامین اعتبار بوده است.

علت توقف طرح در سال‌های گذشته

حسین چمنی - کارشناس صنعت لبنیات - معتقد است که علت موفق نبودن طرح شیر مدارس در سال‌های قبل عدم تخصیص به موقع و کافی منابع مالی بوده است. اگر چه وی معتقد است مواردی، چون توزیع نامنظم با عدم توزیع شیر در برخی مدارس، نبود پیوست فرهنگی، رعایت نکردن استاندارد‌ها در شیر‌های توزیعی، توزیع استانی شیر مدارس، مشکلات تامین زنجیره سود برای توزیع و نگهداری شیر نیز در عدم موفقیت طرح نقش مهمی داشته است.

به گفته این کارشناس اصرار بر مناقصه شیر مدارس منجر به کاهش کیفیت شیر مدارس شد و در عین حال اصرار بر استانی کردن بودجه این طرح منجر به تاخیر در توزیع شیر مدارس شد به نحوی که سال تحصیلی گا‌ها در حال اتمام بود، اما هنوز وعده شیر توزیع نشده بود. اما استانی کردن بودجه طرح یعنی چه؟

استانی شدن بودجه طرح یعنی بودجه شیر مدارس زیرمجموعه بودجه آموزش و پرورش در هر استان قرار می‌گیرد و هر استانی مسئول تامین شیر مورد نیاز مدارس خود از کارخانجات موجود در استان می‌شود. یعنی اگر در استانی کارخانه‌ای نباشد که شیر مورد نیاز مدارس را تامین کند امکان تامین شیر از استان دیگر وجود ندارد. حال اگر بودجه طرح شیر رایگان مدارس متمرکز شود و استانی نباشد هر استان می‌تواند استان‌های همجوار و معین خود را پوشش دهد که در نتیجه کل کشور از اثرات این طرح بهره‌مند خواهند شد.

برخی از کارشناسان معتقدند چنین طرح‌هایی به بودجه‌ای زیادی نیاز دارد که شاید برای دولت تامین آن مقدور نباشد و یا در اولویت قرار نگیرد، حال سوال اینجاست که دولت برای تامین این میزان اعتبار چه اقداماتی می‌تواند انجام دهد؟

میر اسلام تیموری_رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی می‌گوید پیشنهاد کردیم برای سال تحصیلی آینده از همان خرداد ماه برای اجرای شیر مدارس تمهیدات لازم آغاز شود و دیگر اینکه برای تداوم و تثبیت اجرای شیر مدارس و تامین به موقع اعتبار آن، در بودجه سال آتی محل تامین بودجه شیر مدارس از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌های لبنی به‌خصوص کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت می‌کنند، باشد.

تیموری توضیح داد که برآورد‌ها نشان می‌دهد مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌های لبنی چیزی بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان است که اگر این منابع به شیر مدارس اختصاص یابد، می‌تواند به جای ۳۵ نوبت در ۷۰ نوبت آن هم برای ۱۶ میلیون دانش آموز هم در مقطع ابتدایی و هم در مقطع متوسطه و هم در کلیه مدارس اعم از دولتی و غیر دولتی کافی باشد.

محمدرضا بنی طبا- سخنگوی این انجمن - نیز پیشنهاد کرد که اگر دولت با محدودیت منابع در این بخش مواجه است صنایع لبنی آمادگی دارند که از محل ارزش افزوده این شرکت‌ها شیر با کمترین حاشیه سود تولید در مدارس به صورت رایگان توزیع کنند.

دیگر خبرها

  • یک مصدوم تازه روی دست استقلال/ دست نکونام خالی‌تر شد
  • باران، هنرش را در طبیعت دره شهر به رُخ کشید
  • احمد محمدنژاد سهمیه المپیک نگرفت
  • یادی از سردار شهید تهرانی مقدم + فیلم
  • آقامیرزایی در کایاک ۲۰۰ متر برنز گرفت/ تیم دو نفره سهمیه نگرفت
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ !
  • شوک به گل‌گهر: وسط زمین سیرجانی‌ها خالی شد
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!
  • پرویز برومند: تلاش کردند تیم‌های تهرانی را تضعیف کنند؛ زمان ما اداهایی مثل کلین‌شیت نبود!
  • خبر خوش زاکانی برای تهرانی ها | پله های برقی بالاخره نونوار می شوند