Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افتتاح سومین مرکز تولید ماسک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز ظرفیت تولید ماسک در شهرداری شیراز مجموعا به روزانه ۲۵ هزار عدد رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، صبح سیزدهم فروردین‌ماه با حضور «حیدر اسکندپور»، شهردار شیراز؛ تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز «نوذر امامی»، «نواب قائدی» و «لیلا دودمان»، سردار «رهام‌بخش حبیبی»، فرمانده انتظامی استان فارس، «مرتضی جعفری»، معاون شهردار شیراز و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و تنی چند از مسئولان شهری سومین مرکز تولید ماسک شهرداری شیراز رسما‌ آغاز به کار کرد،  با افتتاح سومین مرکز تولید ماسک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز ظرفیت تولید ماسک در شهرداری شیراز مجموعا به روزانه ۲۵ هزار عدد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مرتضی جعفری» در حاشیه این مراسم با اشاره به اقدامات ستاد اجتماعی مبارزه با کرونا که در سازمان فرهنگی شهرداری شیراز، راه‌اندازی شده است، ابراز داشت: روند تولید ماسک از ۲۲ اسفندماه توسط این سازمان آغاز شد و هم‌اکنون قریب به ۱۵۰ نیروی داوطلب در مراکز سه‌گانه شهرداری به‌صورت جهادی فعالیت می‌کنند.
 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز عنوان کرد: در سه مرکز فرهنگسرای قرآن و عترت، سالن حضرت فاطمه زهرا (س) و نیز ورزشگاه شهید شیرعلی سلطانی مجموعا روزانه ۲۵هزار ماسک تولید می‌شود؛ همچنین آمادگی ایجاد مرکز چهارم نیز وجود دارد که بسته به نیاز‌ها در این حوزه، در آینده درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد. 
 

معاون فرهنگی شهردار شیراز ابراز داشت: مرکز شهید شیر علی سلطانی با همت ۵۰ نیروی داوطلب بسیج و نیرو‌های گمنام مردمی در دو شیفت روزانه قابلیت تولید حدود ۸ تا ۱۰ هزار ماسک را دارد. 
 

وی با اشاره به اینکه مرکز یادشده مجهز به دستگاه‌های برش لیزری است، از تولید گان، لباس مخصوص پزشکان و پرستاران، نیز در این مرکز خبر داد و افزود: این اقدام با توجه به کمبود گان و تجهیزات بهداشتی، صورت گرفته است و بخشی از نیاز‌های کادر درمان و نیز نیرو‌های خط مقدم مبارزه با کرونا را فراهم می‌کند.

 

جعفری ادامه داد: توزیع ماسک‌های تولیدی شهرداری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و نیز معاونت اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز است که آن‌ها را در بین نیرو‌های زحمت‌کشی که این روز‌ها همچنان در بدنه شهرداری مشغول به فعالیت هستند، تقسیم می‌کند. 

 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز عنوان کرد: جز این‌ها، بخشی از این تولیدات در اختیار اقشار خاص همچون خانواده‌های محلات حاشیه‌نشین، کودکان کار و مراکزی مانند خانه سالمندان و گروه‌های هدف اجتماعی قرار خواهد گرفت.

 

معاون شهردار شیراز با بیان اینکه نیروهای داوطلب مردمی به‌صورت شبانه‌روزی در تدارک تولید ماسک هستند، ابراز داشت: نیروهای داوطلب مردمی، جهادگران و گروه‌های مختلف بسیج به‌ویژه بسیج ناحیه دانشجویی فارس، سپاه پاسداران و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان فارس بنابر وظیفه انسان‌دوستانه خود در این مراکز فعالیت می‌کنند و بدون کمک آن‌ها راه‌اندازی این مراکز غیرممکن بود. 

 

وی همچنین به هم‌افزایی و تعامل بین سه بخش دولتی، خصوصی و خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد اشاره کرد و افزود: در حوزه دولتی همکاری ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز ستودنی است؛ همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای استان فارس با در اختیار گذاشتن امکانات و تسهیل شرایط تولید ماسک کمک شایانی به شهرداری شیراز کرده است. 

 

جعفری از خیران به‌مثابه نیروی محرکه تولید ماسک یاد کرد و گفت: فعالیت بخش مدنی از آغاز بحبوحه شیوع کرونا در شیراز در عرصه‌های مختلفی همچون تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و نیز تهیه ماسک آغاز شد و اقدامات داوطلبانه آنان چراغی روشن و گامی پیش‌برنده در مسیر توسعه فعالیت‌های مدنی است که سرمایه‌ای عظیم را برای این سازمان فراهم آورده است. 

 

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز با بیان اینکه شهرداری شیراز از اسفندماه ستاد اجتماعی مبارزه با کرونا را تشکیل داد و اقداماتی را در ابعاد مختلف آغاز کرده است، گفت: این اقدامات طیفی از فعالیت‌های تولیدی (راه اندازی سه مرکز تولید ماسک و گان)، توزیع اقلام بهداشتی و خوراکی بین گروه های هدف اجتماعی تا تولید محصولات اجتماعی آموزشی و راه‌اندازی پویش‌های مردمی مختلف را در بر می‌گیرد. 

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کارگاه تولید ماسک کرونا در فارس تولید ماسک فرمانده نیروی انتظامی فارس ماسک سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز نیروی انتظامی فارس شورای اسلامی شهر شیراز شهرداری شیراز کرونا شیراز اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز سازمان فرهنگی شهردار شیراز راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین همایش «روایت پیشرفت» در خرم‌آباد برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامان سپهوند رئیس حوزه هنری لرستان در همایش روایت پیشرفت معرفی افراد موفق، توانمند و مطرح به‌عنوان الگوهای تأثیرگذار در جامعه و شناخت بیشتر نسل‌های جوان و آگاهی بیشتر از روش دستیابی به پیشرفت و پرورش توانایی‌هایی این عزیزان را از جمله اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت معرفی و پاسداشت افراد توانمند و موفق به‌عنوان سرمایه‌های علمی و فرهنگی و هنری و اجتماعی در جامعه، تصریح کرد: متأسفانه در معرفی این قهرمانان و افراد تأثیرگذار دچار افراط و تفریط‌هایی هستیم گاهی در این زمینه غفلت و کوتاهی شده و گاهی آن‌قدر بزرگ و سرفراز معرفی شده‌اند که به‌نوعی دست‌نیافتنی شده‌اند.

رئیس حوزه هنری لرستان، اضافه کرد: در این برنامه که سومین همایش آن در حال برگزاری است تلاش شده افراد موفق و درعین‌حال گمنامی و در سکوت و آرامش توانسته‌اند پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته و قدم‌های بسیار ارزشمندی در راه پیشرفت علمی فرهنگی و هنری جامعه بردارند به جامعه معرفی شوند.

سپهوند در ادامه با اشاره به گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و پاسداشت شهید اهل‌قلم سید «مرتضی آوینی»، از دانش‌آموزان شرکت کنند در همایش خواست در خصوص این شهید گران‌قدر مطالعه کنند و بیشتر باشخصیت و زندگی و فعالیت‌ها و اندیشه‌های این شهید بزرگوار آشنا شوند.

کریم خورشیدوند مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان نیز در این همایش، اظهار داشت: رسالت اصلی و مهم هنرمندان این است که با خلق اثر هنر خود به اهداف والا و متعالی و متعهدانه برسند و آن را به مخاطبان ارائه دهند.

وی با اشاره به اهمیت هنر، افزود: هنرمند با خلق اثر هنری جهان‌بینی و فکر و اندیشه خود را به مخاطبان انتقال می‌دهد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه هنر برای بشر جلوه‌ای از ذات الهی است، تصریح کرد: زیباترین جلوه‌های هنری در قصص قرآنی روایت شده است.

خورشیدوند در ادامه از حوزه هنری لرستان در برگزاری این همایش و اقدامات صورت‌گرفته در این زمینه در معرفی الگوهای تأثیرگذار علمی و هنری به نسل‌های جوان و نوجوان تقدیر کرد.

بنابراین گزارش، سومین همایش روایت پیشرفت با حضور جمعی از مسئولان؛ فعالان و کنشگران فرهنگی اجتماعی و دانش‌آموزان هنرستان‌های ام‌البنین و حدیث شهرستان خرم‌آباد در تالار ماه این حوزه برگزار شد.

سید یعقوب کریمی عضو هیئت‌علمی دانشگاه و از مخترعین و پژوهشگران موفق و سیده معصومه سادات حسینی از هنرمندان مطرح نقاش و گرافیست در عرصه ملی و بین‌المللی جز مدعوینی بودند که در این همایش شرح‌حالی از زندگی خود، راه‌های رسیدن به موفقیت‌ها و مسائل و مشکلات در مسیر پیشرفت خود در را بیان داشتند.

کد خبر 6080455

دیگر خبرها

  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در جلسه دولت
  • سومین همایش «روایت پیشرفت» در خرم‌آباد برگزار شد
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است