Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل تدینی اظهار کرد: علاوه بر اینکه در پنجشنبه آخر سال و لحظه تحویل سال نو برنامه‌ای برای پذیرش زائران نداشتیم، در روز طبیعت نیز درب بقاع متبرکه استان سمنان باز نخواهد شد.

 وی افزود: با توجه به انتقال سریع این ویروس و با توجه به تأکیدات جامعه پزشکی، بهترین راه مقابله با این ویروس قطع زنجیره انتقال است و این محدودیت‌ها و بستن درب بقاع متبرکه استان تا هر زمان که ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا صلاح بدانند ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان عنوان کرد: به‌منظور قطع زنجیره انتقال، بهترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم، در خانه ماندن است و باید تلاش کنیم، ‌جز در موارد ضروری از منزل خارج نشویم.

وی با اشاره به اینکه این اداره کل از ابتدا بر اساس تصمیمات ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا اقدام نموده و با این ستاد نهایت همکاری را داشته تصریح کرد: بلافاصله پس از اعلام این ستاد مبنی بر جلوگیری از اجتماع افراد به کلیه بقاع متبرکه ابلاغ شد تا کلیه برنامه‌ها و تجمعات را لغو کرده و نسبت به شستشو و ضدعفونی مستمر اماکن اقدام کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تدینی گفت: علاوه بر این امر و با توجه به نیاز مردم به مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک و دستکش، هیئت‌امنا و اعضای مراکز افق بقاع متبرکه و اماکن مذهبی استان نسبت به تهیه بسته‌های بهداشتی شامل مواد ضدعفونی‌کننده، دستکش و تولید ماسک اقدام کردند و این اقلام به‌صورت مستمر از ابتدای ورود این بیماری تهیه و بین اقشار نیازمند اطراف بقاع متبرکه توزیع می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام‌شده توسط برخی از هیئت‌امناها و پایگاه‌های بسیج بقاع متبرکه، اقدام در خصوص ضدعفونی معابر و اماکن در قالب گروه‌های جهادی است که به‌عنوان نمونه می‌توان از پایگاه بسیج حرم مطهر امامزاده یحیی(ع) سمنان در این زمینه نام برد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با تقدیر از راه‌اندازی قرارگاه مردمی مبارزه با کرونا اظهار کرد: «قرارگاه یحیی‌بن‌موسی‌الکاظم(ع)» ، حسب فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر مردمی کردن مبارزه با کرونا، برای تأمین برخی از اقلام بهداشتی موردنیاز مردم از قبیل ماسک و مواد شوینده و توزیع مطلوب این اقلام دار شده است.
وی گفت: در این ستاد تلاش می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های مردم و خیرین نسبت به تأمین اقلام بهداشتی و ارزاق و توزیع بین اقشار محروم اقدام گردد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تدینی به اعمال محدودیت بازگشایی درب حرم مطهر امامزادگان در مرحله بعدی اقدامات ستاد مبارزه با کرونای اداره کل اوقاف اشاره کرد و افزود: با توجه به تصمیمات اتخاذشده در ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا، در مرحله اول اعمال محدودیت در ساعت بازگشایی درب برخی از امامزادگان و در مرحله بعد ابلاغ جهت بسته شدن درب کلیه اماکن به ادارات تابعه و شهرستان‌ها ابلاغ شده است و همان‌گونه که اشاره شد این روند تا زمانی که ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا تشخیص بدهد، ادامه دارد.
وی گفت: به همین دلیل بستر زیارت مجازی در برخی از بقاع متبرکه فراهم‌شده و در تلاش هستیم در سایر بقاع شاخص نیز بستر زیارت مجازی را فراهم کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تدینی در پایان با اشاره به اینکه همه این اقدامات در راستای حفظ سلامتی هم استانی‌های عزیز و به‌منظور قطع زنجیره انتقال این ویروس منحوس انجام شده است و امیدواریم هر چه زودتر و با توکل به خدا و همت مردم شریف ایران اسلامی شر این بیماری از کشور ما کنده‌شده و در بقاع متبرکه و امامزادگان در خدمت مردم شریف استان و کشور باشیم.

48

کد خبر 1371585

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا حجت الاسلام والمسلمین قطع زنجیره انتقال بقاع متبرکه استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد

دبیر ستاد اربعین استان کردستان گفت: این استان امسال، برای سومین سال با افتخار میزبان زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمد رضایی ظهر امروز در جلسه ستاد اربعین استان کردستان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان برای سومین سال با افتخار میزبان زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است، خدمت در این راه برکات خود را خواهد داشت.

وی افزود: امسال با توجه به تجارب گذشته، باید خود را برای استقبال و میزبانی بهتر از زائران آماده و در بحث تهیه زیر ساخت و امکانات بیشتر تلاش کنیم، توقعات مردم و زائران بیشتر از سال‌های گذشته است.

دبیر ستاد اربعین استان کردستان به رویکرد این ستاد استان اشاره کرد و گفت: سال اول بیشترین اقدامات در بخش ستاد انجام شد اما از سال گذشته تمامی رویکردها به فعالیت کمیته‌ها بستگی داشته و تمام اقدامات انجام شده با هماهنگی و ملاحظات فرمانداری مریوان باید اجرا و پیگیری شود.

رضایی با ذکر اینکه برنامه‌ریزی به لحاظ ایجاد زیر ساخت، پشتیبانی و اقدامات حمل و نقل باید انجام شود، تصریح کرد: کارگروه و‌ کمیته‌های ستاد، جلسات خود را با دستگاه‌های مربوطه هر بیست روز یک بار انجام دهند، امسال از 16 مرداد زائران حرکت و با شروع اربعین از چهارم شهریور، یک هفته برگشت زائرین را خواهیم داشت.

وی اذعان داشت: سال گذشته بیشتر مشکل در بحت حمل و‌ نقل بود که نتایج مذاکره با طرف عراقی در راستای کرایه، محل تردد، امنیت و محل استقرار زائران باید مشخص و از اول مرداد آمادگی لازم برای تردد زائران را داشته باشیم.

دبیر ستاد اربعین استان کردستان تأکید کرد: دستگاه‌ها باید آمادگی لازم برای استقبال بهتر و بیشتر از زائران اربعین را داشته باشند و نواقص و مشکلات زیرساختی سال‌های قبل برطرف شود و کوتاهی در این زمینه قابل قبول نیست.

اعزام 255 کردستانی به حج عمره

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان نیز در این جلسه از اعزام 255 زائر کردستانی به حج عمره خبر داد و اظهار داشت: این تعداد زائر در قالب 3 کاروان 85 نفره از سقز، بانه و سنندج به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اعلام شرکت هواپیمایی ایران‌ایر مبنی بر موافقت با مجوز‌های پروازی گفت: بعد از 9 سال وقفه، پنج هزار نفر برای انجام حج عمره راهی سرزمین وحی می‌شوند که سهم کردستان 255 نفر است. اعزام زائران عمره در قالب سه کاروان از سوم اردیبهشت ماه از طریق فرودگاده امام خمینی(ره) تهران انجام می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان مدت اقامت زائران حج عمره را 10 روز عنوان کرد و افزود: این افراد 10 روز؛ 5 روز در مکه و 5 روز در مدینه حضور خواهند داشت. زائران این سه کاروان بر اساس اولویت‌بندی و فیش واریزی اعزام خواهند شد.

وی با اذعان به اینکه در سال گذشته 10 کاروان قرار بود از استان به عمره اعزام شوند که به دلایلی لغو شد، اظهار کرد: اعزام سایر متقاضیان بعد از برگزاری حج تمتع که خردادماه امسال بوده، اعزام خواهند شد. البته کردستان جزو استان‌هایی بوده که در بین استان‌های همجوار، بیشترین کاروان به آن اختصاص یافته و کرمانشاه و آذربایجان غربی هر کدام یک کاروان اعزام خواهند کرد.

شیرزادی درباره تعداد زائران حج تمتع توضیح داد: نیمه اول خردادماه یکهزار و 45 نفر زائر و 32 نفر عوامل از کردستان در قالب 10 کاروان ( سه کاروان از سنندج، دو کاروان مریوان، دو کاروان سقز، دو کاروان بانه و یک کاروان از قروه و بیجار ویژه اهل تشیع ) به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان بیان کرد: امسال برای نخستین بار پذیرایی و خدمت‌رسانی به 2545 نفر زائر از استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان به عوامل استان سپرده شده است.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور
  • محدودیت ترافیکی در راه‌های مازندران
  • اسکان ۳۵ هزار گردشگر در زائر سرا‌های بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • بقاع متبرکه همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • ۳۵۰۰۰زائردربقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد میهمان طرح آرامش بهاری
  • بقاع متبرکه انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند