Web Analytics Made Easy - Statcounter

یورگن بورک، رئیس اینترپل می گوید گروه‌های جرایم سازمان یافته فعالیت‌های خود را برای بهره‌مندی از فضای پدید آمده در سایه بحران جهانی بهداشت تطبیق داده‌اند.

 

آقای بورک اعلام کرد نیروهای پلیس در سراسر جهان اقدام به دستگیری پزشکان تقلبی و همچنین توقیف وسایل بهداشتی قلابی مانند: ماسک‌ها، اسپری‌های ضد عفونی کننده، ژل‌های ضدعفونی‌کننده دست و همچنین داروی تقلبی کرونا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حال حاضر هیچ واکسنی علیه ویروس کرونا وجود ندارد و کارشناسان سازمان بهداشت جهانی پیش‌بینی می‌کنند ۱۲ تا ۱۸ ماه دیگر زمان لازم است تا چنین دست‌آورد علمی حاصل شود.

گزارش‌های اینترپل نشان می‌دهد کلاه‌برداران با تبلیغات دروغین اقدام به پخش و فروش داروهای تقلبی و همچنین ماسک و ژل‌های ضد عفونی در سراسر جهان کرده‌اند.

 

کلاهبرداری‌های تلفنی و اینترنتی کرونایی

 

آقای بورک همچنین اضافه کرد یکی دیگر از تاکتیک‌های مورد استفاده گروه‌های جرایم سازمان یافته، استفاده از مراکز تماس جنایی است. «این شکل جدیدی از کلاه‌برداری تلفنی است که در آن افراد با برقراری تماس‌های تلفنی با شهروندان خود را به عنوان مسئولان بیمارستان معرفی می‌کنند.»

 

رئیس اینترپل روند این کلاه‌برداری را اینگونه شرح می‌دهد: «پس از برقراری تماس تلفنی داستان اینگونه خواهد بود یک فرد به کرونا مبتلا شده و در بیمارستان به سر می‌برد و حالا برای معالجه‌اش پول نیاز دارد. در نتیجه آنها سعی می‌کنند مردم را برای تامین هزینه پزشکی این بیماران ترغیب کنند. در حالی که کل این ادعاها از پایه و اساس دروغ است.»

 

مجرمان سایبری همچنین با ارسال ایمیل‌هایی برای مردم و با طرح این ادعا که توصیه‌نامه‌هایی از مسئولان بهداشت و سلامت برای آنها ارسال کره‌اند، مردم را تشویق می‌کنند فایل‌های ضمیمه شده به ایمیل را باز کنند. بدیهی است که درون این ضمیمه‌ها بدافزارهایی تعبیه شده که می‌تواند به اطلاعات شخصی افراد دست یابد و از طریق سایبری به فرد صدمه بزند.

 

هفته گذشته ، اینترپل اعلام کرد که در عملیاتی گسترده علیه فروش غیرقانونی آنلاین داروها و محصولات پزشکی، ۱۲۱ پرونده دستگیری و بازداشت افراد انجام شده است.

مقامات پلیس، گمرگ و بهداشت از ۹۰ کشور در این عملیات شرکت کردند و داروهای تقلبی و خطرناک به ارزش ۱۲.۷ میلیون یورو را ضبط کردند.

 

رئیس اینترپل همچنین به یورونیوز گفت که تا امروز این سازمان بین‌المللی، حدود ۳۰ پرونده کلاهبرداری مربوط به ویروس کرونا را با پیوندهایی در آسیا و اروپا پیگیری کرده است و این اقدامات به مسدود شدن ۱۸ حساب بانکی و همچنین توقیف ۶۶۱ هزار یورو در معاملات مشکوک انجامیده است.

 

ویروس کرونا با سراعتی نگران کننده در جهان پیش شیوع پیدا می کند و تا آخرین روز ماه مارس، بیش از ۷۸۶ هزار نفر را در سراسر جهان به خود آلوده کرده است. علاوه بر این کووید ۱۹، جان حدود ۳۸ هزار انسان را در چهار گوشه جهان گرفته است.

 

 

 

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: رئیس اینترپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبان کنکور مراقب کلاهبرداران باشند

سرهنگ داوود معظمی گودرزی، در گفت وگو با خبرنگار مهر با توجه به نزدیک شدن به کنکور سراسری و کلاهبرداری از شرکت کنندگان گفت: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سوالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سوال، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: این نوع کلاهبرداری‌ها نزدیک به زمان کنکور اتفاق می‌افتاد و افراد زیادی هم درگیر این کلاهبرداری می‌شدند اما مجرمان سایبری پا را فراتر گذاشتند و در ماه‌های اخیر شاهد پیش فروش سوالات کنکور در فضای مجازی بوده‌ایم.

وی افزود: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سوالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سوال، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند.

سرهنگ‌معظمی گودرزی گفت: شرکت کنندگان به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورند و صرفاً با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند.

کد خبر 6085278

دیگر خبرها

  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید
  • معابر پایتخت لغزنده است،مراقب باشید/ معابر تهران پر تردد
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی و آموزشی باشید
  • داوطلبان کنکور مراقب کلاهبرداران باشند
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه املاک باشند
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در بوکان