Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤول کانون فرهنگی قمر بنی هاشم(ع) روستای کاغذی، فعالیت های این کانون را در مقابله با ویروس کرونا تشریح کرد.

«اسلام کریمیان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل با تبریک سال نو و نامکذاری این سال به نام جهش تولید گفت: با توجه به شیوع  ویروس کرونا  در سراسر کشور از جمله در بخش کویرات شهر ابوزیدآباد و روستای کاغذی، کانون قمر بنی هاشم (ع) با هماهنگی مسؤولان و اعضای شورا، دهیاری  و خانه بهداشت روستا تمهیداتی برای مقابله با این ویروس اندیشید که یکی از مهم ترین آن ها ضدعفونی مساجد و حسینیه قمر بنی هاشم(ع) و تعطیلی تجمعات دینی و فرهنگی در راستای حفظ سلامت مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسؤول کانون فرهنگی قمر بنی هاشم(ع) روستای کاغذی افزود: این کانون نخستین اقدامی که انجام داد تعطیلی محافل و جلسات بود که با هماهنگی هیات امنا انجام شد. تهیه و دوخت بیش از ۴۰۰ عدد ماسک پارچه ای قابل شست و شو با تایید دهیاری و خانه بهداشت توسط  واحد فرهنگی خواهران کانون و تهیه بسته های مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده دست و سطوح و اهدا به خانواده  های روستا از دیگر اقدامات این کانون فرهنگی در جبهه سلامت است.

 

کریمیان در ادامه بیان داشت: ضدعفونی معابر و خانه های سالمندان با همکاری  واحد برادران کانون و توزیع مستمر برشورها و توصیه های معنوی دعای صحیفه سجادیه و توصیه های بهداشتی به خانواده ها از دیگر فعالیت های کانون قمر بنی هاشم(ع) در این ایام است.

 

مسؤول کانون فرهنگی قمر بنی هاشم(ع) روستای کاغذی اظهار داشت: همچنین اعضای کانون قمربنی هاشم(ع) در اقدامی جهادی در قالب طرح همیار سلامت با جمعیت هلال احمر شهرستان آران و بیدگل در ضدعفونی کردن معابر و خانه ها توزیع بسته بندی ها و ملزومات بهداشتی به خانواده های روستا همکاری می کنند.

 

به گفته کریمیان، پخش صوت مناجات و دعاهای وارده و پخش  اذان بدون مستمع  از بلندگوی مسجد و حسینیه قمربنی هاشم(ع) از دیگر اقداماتی است که در راستای حفظ فضای معنوی جامعه از سوی این کانون انجام می شود.

 

این فعال فرهنگی افزود: کانون قمر بنی هاشم در طول یک ماه گذشته به صورت مستمر نکات بهداشتی و کلیپ های آموزشی برای مقابله با کرونا در فضای مجازی ویژه اعضای کانون  فرهنگی قمر بنی هاشم(ع) و عموم مردم تولید و ارائه کرده است.

 

کریمیان  تصریح کرد: همچنین این کانون در نظر دارد در دومین مرحله، بسته ها و ملزومات بهداشتی از جمله ماسک های یک بار مصرف و مواد ضد عفونی کننده را بین تمامی خانواده های روستا توزیع کند.

 

 

وی در پایان به مردم روستای کاغذی و اعضای کانون  فرهنگی قمربنی هاشم(ع) و عموم مردم توصیه کرد: در خانه بمانند و نکات معنوی و بهداشتی را رعایت کنند تا به لطف خدا کرونا را شکست دهیم و آرامش به کشور عزیزمان برگردد.

 

کانون فرهنگی قمر بنی هاشم(ع) روستای کاغذی از توابع بخش کویرات شهرستان آران و بیدگل از کانون های فعال فرهنگی این شهرستان است که با ۴۰۰ عضو فعال از نیروهای جوان و نوجوان روستا، برنامه های مختلف فرهنگی مذهبی، هنری و اجتماعی را اجرا می کند./

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: روستای کاغذی شهرستان آران و بیدگل ویروس کرونا آران و بیدگل کرونا اصفهان کانون فرهنگی قمر بنی هاشم ع کانون قمر بنی هاشم روستای کاغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    محسن رضایی،   در نشستی با اصحاب رسانه بر لزوم احیای کارکردهای متنوع مساجد تاکید کرد و گفت: دهه شصتی‌ها در سنین نوجوانی و جوانی بیشتر از نسل فعلی با مساجد مانوس بودند گرچه مشکلات مالی در آن زمان هم مثل اکنون وجود داشت و خانواده‌ها نیز پرجمعیت بودند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه امروز دلیل عدم حضور در مساجد را به مسائل و  مشکلات مالی گره می‌زنند، ادامه داد: حال آنکه ابداع فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچنین نفوذ آن به افکار نسل جدید باعث عدم رغبت به مسجد می‌شود، ولی چنانچه فضای متناسب، مفرح  و مفید در کانون‌های مساجد ایجاد شود به طور قطع نسل جدید از آن استقبال خواهند کرد.

رضایی به آغاز سطح‌بندی کانون‌های مساجد استان براساس تنوع و میزان فعالیت همچنین دامنه فعالیت در طول یک سال و نیم گذشته اشاره کرد و بیان داشت: براساس این سطح‌بندی نسبت به حمایت از کانون‌های مساجد استان اهتمام خواهیم کرد به طوری که در سال گذشته برای نخستین بار از طرح مسجد کانون نشاط یک با همه توان حمایت کرده و همه ملزومات موردنیاز تفریحی، ورزشی و هنری را در اختیار نوجوانان قرار دادیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه‌های مختلف با دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های مختلف و جذب اعتبارات موردنیاز گام برداشتیم و توانستیم ملزومات موردنیاز در ۱۵۰ کانون برای جذب افراد ۱۰ تا ۱۸ ساله  را فراهم کنیم، به طوری که ۱۰ هزار نفر عضو جدید در سنین جوانی و نوجوانی به اعضای کانون مساجد استان اضافه شده و با شوق و انگیزه مضاعف در رویدادهای مختلف شرکت می‌کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ۱۰۶ هزار نفر در مناطق مختلف استان عضو کانون‌های مساجد هستند که ۱ هزار و ۴۰۰ کانون نیز در سراسر استان راه‌اندازی شده و در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: جذب و به کارگیری مربیان توانمند، متعهد و ارزشی در رشته‌های مختلف ورزشی، پرورشی، هنری، علمی و ... را در برنامه گنجانده‌ایم، تا از این رهگذر وقت و انرژی نسل جدید در مساجد استان به بهترین نحو صرف شود و بتوانند به مهارت‌های خود بیفزایند و به فردی موفق در جامعه تبدیل شوند.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • توزیع صد بسته بهداشتی بین دانش آموزان روستای ویدوجا
  • تیم شهید نادری قهرمان جام ۳ جانبه روستایی نهاوند شد
  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت