Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدیریت خوب شدت شیوع کووید ۱۹ در استان و حجم مراجعین مراکز درمانی گفت: یکی از اصول دانشگاه علوم پزشکی استان با توجه به محدودیت در تعداد کیت‌های تشخیصی، غربالگری و بیماریابی به موقع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او افزد: چهارمحال و بختیاری در این زمینه جز استان‌های پیشتاز در ایجاد مراکز بهداشتی برای مقابله با این بیماری نوپدید بوده است و سعی نموده است تا از مراجعه افراد به بیمارستان‌ها و انتشار بیماری پیشگیری نماید.
شیرانی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری علی رغم شیوع بالای این بیماری در استان‌های همجوار، به خوبی شرایط را مدیریت و کنترل خوبی بر میزان شیوع بیماری و حجم مراجعات بیمارستانی داشته است.
او ادامه داد: این استان به سراغ بیماران و افراد مشکوک به بیماری رفته و اجازه انتشار بیماری را نداده است.
شیرانی افزود: کادر درمانی استان بر اساس آخرین پروتکل‌ها و استاندارد‌های تعریف شده به بیماران خدمات ارائه می‌نمایند که یکی از علل آن عدم تراکم بالای بیماران در بیمارستان‌ها و مدیریت حجم مراجعات بوده است.
او اضافه کرد: بیشتر مرگ و میر‌ها مربوط به افراد مسن با بیماری زمینه‌ای شدید بوده و در افراد جوان عوارض بیماری و مرگ و میر کمتر بوده است.
شیرانی با بیان اینکه طی روز‌های گذشته آمار مبتلایان جدید به طور متوسط شش تا هشت مورد بوده است افزود: اکنون برای قضاوت اینکه کاهش تعداد موارد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته معرف آغاز شیب نزولی شیوع بیماری است، زود است.
او ادامه داد: در صورت تداوم کاهش موارد جدید ابتلا طی روز‌های آینده می‌توان امیدوار بود که وارد شیب نزولی شیوع این بیماری نوپدید شده باشیم.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در همایش تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت استان گفت: اشتغال در عرصه سلامت، نعمتی بزرگ از سوی خداوند است چراکه فعالیت برای احیای جان مردم، مراقبت از سلامت و پیشگیری از بیماری هاست.
اعرابی افزود: همواره خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری مقدم بر امر درمان است.
وی گفت: اجرای برنامه غربالگری پرفشاری خون در قالب پویش ملی سلامت، سبب شد بیش از ۱۰ هزار نفر در استان از بیماری خاموش و بی علامت فشارخون بالای خود مطلع شوند و این یعنی پیشگیری از ۱۰ هزار نیازمند دیالیز در آینده.
اعرابی افزود: ایجاد و توسعه شبکه‌های بهداشت یکی از افتخارات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، بطوری که هم اکنون بیش از ۹۵ درصد جمعیت استان به خدمات سطح یک بهداشت دسترسی دارند.
وی گفت: اجرای «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» نیازمند مشارکت همگانی است.
در این مراسم از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تصادف منجر به فوت در چهارمحال و بختیاری
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری
  • جزئیات پرداخت وام سفر دوم رئیس‌جمهور به چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟