Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@23:26:54 GMT

تمدید حضور حداقلی کارکنان تا ۲۰ فروردین

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۶۸۱۶

تمدید حضور حداقلی کارکنان تا ۲۰ فروردین

از ایام قبل از نوروز امسال با توجه به شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و ضرورت کاهش تردد، در رابطه با ساعت حضور کارکنان در سازمان‌ها و ادارات تغییراتی ایجاد شد؛ به طوری که تا پایان اسفند حضور کارکنان از ساعت ۸ تا ۱۳ تعیین و اجرایی شد.

با تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد تمدید زمان فاصله اجتماعی و کاهش ترددها، سازمان اداری و استخدامی نیز اعلام کرد که تا ۲۰ فروردین ماه حضور کارکنان مجددا به صورت یک سوم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از ایام قبل از نوروز امسال با توجه به شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و ضرورت کاهش تردد، در رابطه با ساعت حضور کارکنان در سازمان‌ها و  ادارات تغییراتی ایجاد شد؛ به طوری که تا پایان اسفند حضور کارکنان از ساعت ۸ تا ۱۳ تعیین و اجرایی شد.

اما در ایام نوروز و با تشدید نظارت‌ها بر تردد و همچنین اعمال محدودیت‌های بیشتر به منظور کنترل ویروس کرونا تصمیم بر کاهش حداقلی حضور کارکنان در محیط‌های اداری گرفته شد؛ به طوری که به دنبال تصمیم ستاد مدیریت کرونا، سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرای، بانک‌ها و بیمه‌ها به صورت حداقل یک سوم نیرو و به صورت شیفت بندی خواهد بود؛ در عین حال که بقیه کارکنان می‌توانند دورکاری کنند و یا اینکه به آنها مرخصی داده شود.

این دستور العمل سازمان اداری و استخدامی از ۵ تا ۱۵ فروردین قابلیت اجرا داشت.

با این حال با تصمیم اخیر دولت و ستاد ملی مدیریت کرونا برای تمدید محدودیت‌های اعمال شده تا ۲۰ فروردین، سازمان اداری و استخدامی طی بخش‌نامه‌ای اعلام کرده که شرایطی که تا ۱۵ فروردین ماه اعلام کرده بود تا ۲۰ فروردین تمدید و ابلاغ می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابراین از شنبه (۱۶ فروردین) به مدت یک هفته، کارکنان در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به صورت حداقلی و شیفت حضور خواهند داشت؛ به طوری که یک سوم آنان سر کار  حاضر می شوند و دو سوم دیگر به دورکاری رفته یا مرخصی خواهند  گرفت.

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، مرخصی افراد در این مدت استحقاقی محسوب نخواهد شد و به عبارتی جزو ۳۰ روز مرخصی استحقاقی سالانه آنها قرار نخواهد گرفت.

اعلام نحوه حضور کارکنان دولت در دستگاه‌های اجرایی

 معاون رئیس جمهور در بخشنامه‌ای سازوکار مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا را به کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.

جمشید انصاری معاون رئیس جمهور در بخشنامه‌ای سازوکار مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا را به کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.

به گارش فارس، در این بخشنامه تصریح شده است: وزراء و روسای دستگاه‌های اجرایی ضمن تعیین و اعلام عناوین خدمات عمومی ضروری حوزه مسئولیت دستگاه متبوع خود، نسبت به شیفت‌بندی کارکنان به نحوی اقدام کنند که خدمات عمومی ضروری با حضور روزانه حداقل یک سوم کارکنان ارائه شود.

در این بخشنامه آمده است: تعداد کارکنان حاضر در محیط‌های اداری از طریق نوبت‌بندی و اعطای مرخصی و یا انجام دورکاری به میزان تا دوسوم کاهش یابد.

در بخشنامه ابلاغی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید شده است که «مرخصی موضوع این بخشنامه جزء مرخصی استحقاقی کارکنان محسوب نخواهد شد».

شایان ذکر است ستاد ملی مدیریت کرونا در بند ۱۰ مصوبه مورخ ۵ فروردین ۱۳۹۹ که به تایید ریاست محترم جمهوری رسیده ، آورده است: با توجه به ضرورت تداوم ارائه خدمات عمومی در عین کاهش تردد و تجمع، با تشخیص وزرا، روسای سازمان‌ها و مدیران در کلیه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها و بیمه‌ها به گونه‌ای عمل شود که حداقل یک سوم نیروها به طریق شیفت‌بندی تا ۱۵ فروردین در محل کار حضوریابند و بقیه به صورت دورکاری به خدمات خود ادامه دهند یا به آنان مرخصی اعطا شود.

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی ستاد ملی مدیریت کرونا دستگاه های اجرایی حضور کارکنان تا ۲۰ فروردین ویروس کرونا سازمان ها ۵ فروردین کاهش تردد یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند

طبق ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰/۷/۲۴ مادران دارای فرزند دوقلو و بیشتر می‌توانند از مرخصی زایمان به مدت یک‌ سال استفاده کنند اما سازمان تامین اجتماعی، بدون در نظر گرفتن این قانون، همچنان مرخصی مادران صاحب دوقلو را ۹ ماه و مرخصی یکساله را برای مادران صاحب سه قلو و بیشتر در نظر می‌گیرد.

اجرا نشدن این قانون در حالی است که نگهداری از دوقلوها برای همه مادرانی که چنین شرایطی دارند، در کنار همه شیرینی‌هایی که یک مادر تحربه می‌کند، سخت و گاه طاقت‌فرساست.

یکی از مادران صاحب فرزند دو قلو درباره عدم اجرای این قانون توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه سازمان تامین اجتماعی برای ثبت مدارک مرتبط با مرخصی زایمان و پرداخت مزایای این مدت، از همان ابتدا آب پاکی را روی دست ما ریخت؛ به‌طوری که تنها امکان انتخاب آیکون ۶ تا ۹ ماه مرخصی و دریافت حقوق برای مادران صاحب فرزند دوقلو فعال است.

وی با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه در این خصوص ادامه داد: وقتی با سامانه تلفنی تامین اجتماعی (۱۴۲۰) تماس گرفتیم، کارشناس تامین اجتماعی اطلاعی از این قانون نداشت و پس از پرس و جو از مدیران خود، اعلام کرد که هنوز ابلاغیه‌ای به آن ها داده نشده است؛ بنابراین مرخصی و مزایای شما همان ۹ ماه محاسبه می‌شود.

به گفته این مادر، برخی دیگر نیز راهکار ارائه می‌دهند؛ مثلاً گفته‌اند پس از اتمام دوره ۹ ماهه مرخصی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، برای احقاق حق قانونی خود اقدام کنیم که در صورتی که رای دیوان به نفع ما باشد، تنها می‌توانیم از غرامت استفاده کنیم اما همچنان مرخصی همان ۹ ماه خواهد بود.

وی  ادامه داد: این رشته سر درازی دارد؛ گره کور این ماجرا گویا باید با کفش آهنین در رفت‌وآمدهای اداری حل شود؛ حال آنکه برای مادری با چنین شرایط، زمان و انرژی، طلا و کیمیاست.

بنا بر آمار مرکز رصد سازمان ثبت احوال کشور، در سال گذشته تعداد ۲۹ هزار و ۷۲۸ چندقلو در کشور متولد شده‌اند که از این تعداد، ۲۸ هزار و ۱۴۸ دو قلو بوده‌اند؛ امتناع سه ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون، در حالی است که ماده ۱۷ مصوبه مذکور، در راستای حمایت از خانواده‌ها به منظور جوانی جمعیت به تصویب مجلس رسیده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • حضور آتش نشانان قزوینی در ۲۶۸ عملیات طی فروردین ماه
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید