Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:54:30 GMT

فعالان بخش خصوصی برای مقابله با کرونا چه کردند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۶۸۷۲

فعالان بخش خصوصی برای مقابله با کرونا چه کردند؟

اتاق بازرگانی تهران می‌گوید پس از نهایی شدن گام نخست حمایتی بخش خصوصی از کادر درمان کشور در مقابله با کرونا که در اسفند ماه انجام شد، تا ۱۲ فروردین، محموله‌های جدیدی برای ارسال به بیمارستان‌ها در سراسر ایران نهایی شده است.

فرزین فردیس، عضو اتاق بازرگانی تهران و سخنگوی پویش نفس اتاق بازرگانی برای مقابله با کرونا، در این باره به ایسنا گفت: فعالان بخش خصوصی که با محوریت و مدیریت اتاق بازرگانی تهران از همان روزهای آغازین اعلام رسمی ورود ویروس کرونا به کشور تلاش خود را برای کمک به کنترل شیوع این ویروس خطرناک آغاز کردند، موفق شده‌اند تاکنون علاوه بر سیاستگذاری‌های داخلی در راستای کاهش تردد و مراجعه فعالان اقتصادی، دورکاری کارکنان، تغییر خطوط تولید و افزایش تولید اقلام مورد نیاز برای کنترل و درمان کرونا، اقدامات موثری دیگری مانند تامین و توزیع اقلام مورد نیاز کادر درمان در بیمارستان‌ها در استان‌های مختلف، کمک به راه‌اندازی کلینیک نفس برای ویزیت سرپایی افراد مشکوک به ابتلا، راه‌اندازی خط تولید لباس مخصوص کادر درمان با همکاری سازمان انرژی اتمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز به انجام رسانند.
به گفته وی، در کنار محموله‌هایی که در اسفند امسال به تعدادی از استان‌های درگیر با کرونا فرستاده شده بود، تا ۱۲ فروردین امسال نیز محموله‌های جدید به ۱۸۵ بیمارستان ارسال شده است.
فردیس توضیح داد: فعالان بخش خصوصی در قالب اتاق بازرگانی تهران، کمپین نفس و بنیاد یاران عشق (متشکل از فعالان بخش خصوصی) تا روز ۱۲ فروردین ماه توانسته‌اند نزدیک به ۲۵۰ هزار عدد انواع البسه شامل ۱۶ هزار ۴۸۱ عدد محافظ صورت، ۱۷ هزار و ۱۰۴ عدد عینک، ۵۳ هزار و ۳۸۲ ماسک سه‌لایه، ۶۱ هزار ۹۰۰ ماسک N۹۵، ۱۰ هزار و ۵۰۰ عدد کلاه، ۳۴۲۵ عدد کلاه تمام فیلتر، ۱۷ هزار و ۹۳۵ دست لباس یکسره یکبار مصرف (گان)، ۱۳ هزار و ۹۱۱ دست لباس مخصوص کرونا (اورآل)، ۷۰۴۰ دست ست کامل حفاظتی (گان، شلوار، کلاه، کاور و کفش)، ۸۰ دست لباس مخصوص آی‌سی‌یو، ۲۱ هزار و ۳۵۰ جفت دستکش جراحی و ۲۵ هزار جفت دستکش معاینه برای استفاده کادر درمان بیمارستان‌ها، تامین و با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی به مراکز درمانی در ۲۱ استان  ارسال کنند.
به گزارش ایسنا، اتاق‌های بازرگانی ایران و تهران در نخستین روزهای اسفند امسال، ضمن لغو کلیه برنامه‌های حضوری خود، اعلام کردند که بخش خصوصی تلاش می‌کند در کنار دولت با شیوع ویروس کرونا مقابله کند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بخش خصوصي اتاق بازرگانی تهران فعالان بخش خصوصی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج

طرح راه اندازی مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و جمعی از مسئولان استانی، اعضای اتاق بازرگانی و اصحاب رسانه رونمایی شد.

مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج کنسرسیومی علمی، آموزشی، تحقیقاتی، خدماتی و صادراتی است که برای زنجیره ذینفعان کارآفرینی، بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری کردستان برنامه‌ریزی و ایجاد ریل گذاری هوشمند و کاربردی را ممکن خواهد کرد.

این مرکز به عنوان یکی از بازو‌های بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان به منظور ارتقای کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت راه‌اندازی می‌شود و در نظر دارد طی هزار و ۸۳۵ روز برای سه هزار نفر فارغ‌التحصیل دانشگاهی استان فرصت شغلی فراهم کند.

هزینه کردن برای تاسیس «مرکز رشد و نوآوری تاک» در واقع عملی کردن این گزاره «مهم‌ترین راه پیش‌بینی آینده، ساختن آینده است» که سرلوحه فعالیت سازمان‌های آینده‌ساز جهان است.

برنامه ریزی برای ایجاد «ساختار یکپارچه تولید دانش و تسهیل گری خدمات برای مجموعه‌های نوپا، نوآور و فناور» در قالب یک مرکز رشد و نوآوری امری ضروری برای اقتصاد استان تلقی می‌شود.

 راه‌اندازی مرکز رشد و نوآوری تاک که با همکاری دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی در فرایند افتتاح قرار می‌گیرد مجموعه‌ای برای جذب، آموزش، سازماندهی و بکارگیری جوانان خلاق و نوآور استان کردستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!