Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-25@18:57:19 GMT

افزایش ۱۲ درصدی مصرف آب در کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۷۴۶۵

افزایش ۱۲ درصدی مصرف آب در کشور

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، رضا اردکانیان در حاشیه جلسه هیات دولت با بیان اینکه آب و برق، جزو همکاران خاموش بخش بهداشت و درمان کشور در این مبارزه هستند. گفت: ۲۰ هزار پرسنل در بخش برق و ۵ هزار پرسنل در بخش آب، شبانه روزی مشغول به کار هستند.

وزیر نیرو افزود: عوارض سیلاب های اخیر نیز از لحاظ قطع آب و برق تا حدودی مرتفع شده و فقط موارد محدودی باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مصرف آب افزایش یافته است، ادامه داد: وقتی می گوییم چالشی در موضوع مصرف آب داریم؛ لزوما منظورمان حجم موجودی آب در مخازن و سدها نیست؛ بلکه ظرفیت تصفیه خانه ها مدنظر است زیرا باید کشش تامین داشته باشند. درست است که برای بخش بهداشت آب مصرف می شود اما این آب از محل آب شرب است.

اردکانیان گفت: در برخی از مناطق کشور مصرف آب ۴۰ درصد و گاها بیشتر از ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است. به طور کلی نیز مصرف آب در سطح کشور با افزایش ۱۲ درصدی مواجه بوده است.

وی افزود: مردم توجه کنند بدون کوچک ترین خلالی در رعایت مسائل بهداشتی، شیوه رعایت بهداشت به گونه ای انجام شود که آب شرب کمتری مصرف شود تا بدون مشکل این ایام را بگذرانیم.

وزیر نیرو به مجموع بارش ها اشاره کرد و گفت: مجموع بارش ها نسبت به پارسال ۱۱ درصد کاهش داشت اما باید در نظر داشته باشیم که پارسال یک سال استثنایی بود. مجموع بارش ها در سال جاری نسبت به متوسط ۵۰ ساله کشور ۲۳ درصد افزایش داشته است که یعنی وضعیت مخازن کشور خوب است.

اردکانیان افزود: فقط در خوزستان برای آماده شدن جهت مقابله با سیلاب های احتمالی، ۵.۵ میلیارد متر مکعب حجم خالی مخازن داریم.

وی همچنین گفت: ۴۰ طرح بزرگ فقط برای بهار امسال با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومان افتتاح خواهیم کرد. همچنین شرکت آب و فاضلاب را در استان ها یکپارچه کردیم به گونه ای که شرکت های استانی آب و فاضلاب «شهر و روستا» را با هم در برمیگرند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ویروس کرونا سامانه بارشی وزارت نیرو برق آبرسانی رضا اردکانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خوب و بد وضعیت بارندگی در کشور/ افزایش و کاهش۱۶ درصدی بارش ها