Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت:آخرین بررسی نقشه‌ها و مدل‌های پیشنگری بارش برای ۱۶ روز آینده در سطح حوضه‌های آبریز نشان می‌دهند که مقادیر عددی بارندگی افزایش خواهد یافت.

داریوش بهارلویی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز در تحلیل شرایط منابع آبی استان اظهار کرد: آخرین بررسی نقشه‌ها و مدل‌های پیشنگری بارش برای ۱۶ روز آینده در سطح حوضه‌های آبریز نشان می‌دهند که مقادیر عددی بارندگی افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ورودی سدهای استان خوزستان ۲۲۶۴ مترمکعب بر ثانیه و خروجی آن‌ها ۱۰۰۷ مترمکعب بر ثانیه بوده و در حال حاضر حجم خالی سدهای خوزستان بدون احتساب سد سیمره، ۵۲۸۱ میلیون مترمکعب می‌باشد که نسبت به دیروز ۱۰۰ میلیون متر مکعب کاهش یافته است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان عنوان کرد: تخمین روان‌آب‌های ورودی برای۱۶ روز آینده بیانگر آن است که حدود ۲۹۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیون مترمکعب آب وارد مخازن سدها خواهد شد.

وی افزود: در حوضه‌های آبریز کرخه و دز نیز طی ۱۰‌ روز آینده میزان ورودی‌ها به مخازن سد کمتر از تاب آوری رودخانه‌ها در پایین دست ارزیابی می‌شود اما در هفته پایانی ماه فروردین مقادیر ورودی افزایش پیدا خواهند کرد.

بهارلویی در تشریح وضعیت احتمالی سدها بیان کرد: ‌سدها در آن شرایط نسبت به تعدیل جریان مشکلی نداشته و همچنان تمامی جریانات ورودی قابل کنترل می‌باشد و با وجود آنکه آبگیری مخازن در حال انجام است اما خطر سیل، منطقه‌ای را تهدید نمی‌کند.

 مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان در پاسخ به وضعیت بارش‌ها در اردیبهشت ماه گفت: چشم اندازهای بارشی از آنومالی مثبت بارندگی‌ها در ماه اردیبهشت خبر می‌دهد اما می توان به طور نسبی در ماه اردیبهشت شرایط بارشی را نرمال ارزیابی نمود.

وی افزود: بر اساس آمار ثبت شده میزان بارش طی ۱۲ روز اول ماه فروردین ۵۴ میلیمتر در سطح حوضه‌های آبریز استان بوده که نسبت به سال گذشته ۴۶ میلیمتر کاهش داشته است اما در مقایسه با آمار بلند مدت ۲۲ میلیمتر افزایش را نشان می‌دهد.

بهارلویی در ارائه آمار میزان آب‌های ورودی به سدها بیان کرد:  حدود ۲میلیارد مترمکعب آب طی ۱۲ روز گذشته وارد مخازن سدهای استان خوزستان گردیده است که انتظار می‌رود در صورت تحقق پیش‌بینی‌ها در نهایت مانند شرایط نرمال ماه فروردین ( ۵ میلیارد مترمکعب ) میزان ورودی به مخازن اتفاق افتد.

وی افزود: حوضه‌های آبریز کارون و مارون همچنان کسری منابع آبی را تجربه نموده و اندکی بهبود در شرایط آنها می‌توان انتظار داشت.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق گفت: در حال حاضر خروجی سد کرخه بر مبنای ۲۰۰ مترمکعب برثانیه ، دز ۴۵۰ مترمکعب بر ثانیه، کارون ۱۸۰ مترمکعب بر ثانیه و مارون ۷ مترمکعب بر ثانیه تنظیم شده که احتمال کاهش خروجی در سدهای کرخه و دز طی روزهای آینده وجود دارد.


انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان منابع آب آب بارش مترمکعب بر ثانیه حوضه های آبریز روز آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سعید پاشازاده اظهار داشت: در سال گذشته اداره بهره برداری (بخش تولید آب) اقدام به شستشوی تعداد ۷ مخزن به ظرفیت ۵۲۶۰۰ متر مکعب نموده است.   وی افزود: شستشوی این مخازن با مقدار ۱۷۰ مترمکعب آب توسط دستگاه پر فشار واترجت به همراه ۶۰ کیلوگرم پودر پرکلرین جهت ضدعفونی کردن مخازن مورد استفاده قرار گرفته است.   وی گفت: همچنین در فرآیند تصفیه خانه طبق برنامه تعداد ۵ دستگاه از اکسیلاتور‌های تصفیه خانه شماره یک با مقدار ۵۰ مترمکعب آب پر فشار و ۱۰ کیلو ماده گندزدا (پودر پرکلرین) شستشو و سوپرکلرینه شد.

دیگر خبرها

  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
  • ۴۱۲ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • احداث بیش از ۵۲ هزار مترمکعب مخزن آب در شهر کرمانشاه
  • ‌اضافه شدن ۳۰ میلی‌متر به میانگین آب سدهای فارس
  • پرشدگی ۶۲ درصد سدها در کشور
  • پرشدگی سدها به ۶۲ درصد رسید
  • پرشدگی سدها به ۶۲درصد رسید