Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مؤسسه مطبوعاتی ایران و مدیرمسئول روزنامه همشهری در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای تأکید کردند که هرچند منتشر نشدن روزنامه در هفته آینده برای موجب خشنودی نیست، اما برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا و تداوم اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، این دو روزنامه در هفته آینده منتشر نخواهند شد و نسخه‌های الکترونیکی آنها قابل دسترس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه دفتر مدیرعامل موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران آمده است:

«با نام خدا

همکاران ارجمند! مخاطبان عزیز

با آرزوی سلامتی و فرخندگی ایام نوروز و اعیاد شعبانیه به اطلاع می‌رساند که این موسسه برای حفظ سلامت کارکنان خود همچنان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را تا بیستم فروردین ماه ادامه خواهد داد و انتشار روزنامه همچنان به صورت دورکاری همکاران تدارک دیده خواهد شد.

از آن جا که فعالیت چاپخانه‌ها طبق مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا ممنوع است، لذا روزنامه‌های ایران و ایران ورزشی همچون ایام نوروزی تا تاریخ بیستم فروردین به صورت الکترونیکی منتشر خواهد شد. بر این اساس تمام روزنامه‌های موسسه ایران شامل ایران، ایران ورزشی، ایران سپید، ایران دیلی و الوفاق از روز شنبه به صورت کامل بر روی سایت‌های اینترنتی خود قابل مشاهده هستند که می‌توان تمام فایل‌های آن را دانلود و منتشر کرد. همچنین سایت ایران آنلاین و اکانت‌های موسسه در شبکه‌های اجتماعی که در تعطیلات نوروز به صورت تمام‌وقت فعالیت داشتند، به فعالیت خود همچنان ادامه خواهند داد.

از همه‌ همکاران درخواست می‌شود طبق مصوبه موسسه و تصمیم مدیریتی (دورکاری در حداکثر بخش‌ها) به انجام وظایف خود از ۱۵ تا ۲۰ فروردین ماه عمل کنند.

تمام مخاطبان و مشتریان نشریات موسسه نیز می‌توانند از طریق تلفن و اینترنت نیازهای اطلاع‌رسانی، بازرگانی و آگهی‌های خود را همچون گذشته دنبال کنند و همکاران ما پاسخگویی لازم را خواهند داشت. امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی و رعایت مصوبات ستاد مقابله با کرونا از سوی مردم و کاهش شیوع و اپیدمی این بیماری مجددا فضای کاری به روال عادی خود بازگردد.»

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه مدیرمسئول روزنامه همشهری نیز آمده است:

«شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ برای تاریخ مطبوعات ایران روزی منحصربه‌فرد و اندوه‌بار خواهد بود. روزی که چرخ مطبوعات ایران برای نخستین‌بار از زمان آمدن این حرفه به کشور پس از ۱۷۰ سال از حرکت ایستاد.

مطبوعات ایران در این ۱۷۰ سال سختی‌ها و تحولات فروانی همچون انقلاب مشروطیت، جنگ جهانی اول و دوم و اشغال کشور به دست قوای متفقین، کودتای ۲۸ مرداد، انقلاب اسلامی، جنگ، سازندگی، اصلاحات و حوادث سال‌های پس‌از آن را از سرگذراند. سال‌هایی که برای نشریات کاغذی تجربیات تلخ و شیرین فراوانی داشت ولی هیچ‌کدام نتوانستند مطبوعات را از تک‌ و تا بیندازند. در همه این ۱۷۰ سال محدودیت‌ها و تنگناهای سیاسی برای مطبوعات وجود داشت اما این انقلاب دیجیتالی و سربرآوردن رسانه‌ها و شبه‌رسانه‌های دنیای مجازی بود که با گسترش استفاده از فن‌آوری هوشمند موبایلی، رسانه‌های مکتوب را به گردابی بی‌برگشت کشاند.

گران‌جانی مطبوعات ایران تا همین چند هفته پیش و جهانگیر شدن ویروس کرونا به مقاومت در برابر فشارها ادامه داشت و مطبوعات با وجود چالش‌های فراوان کاغذ و چاپ و مشکلات اقتصادی به زندگی خود ادامه می‌دادند.

کرونا با مطبوعات ایران و همچنین برخی از دیگر کشورها کاری کرد که تا پیش از آن هیچ جنگ و انقلاب اجتماعی و سیاسی و دیجیتالی نکرده بود تا بدانجا که از کیهان تا شرق و از جوان تا همشهری را به یک سرنوشت دچار کرد.

این سرنوشت اگرچه توقیف موقت است و مطبوعات در این سال‌ها و دهه‌ها توقیف موقت کم ندیده است، اما این‌بار همچون خودِ کرونا، خودی و غیرخودی و مسئول و معمولی نکرد و همه را به یک حکم راند.

به هر حال اگرچه هیچ روزنامه و روزنامه‌نگاری از بسته‌شدن روزنامه و نشریه‌اش خوشنود نمی‌شود ولی از آنجا که به شکست کشاندن ویروس مرگبار کرونا نیازمند گسستن زنجیره انتقال است و انتشار کاغذ به دست خواننده نیز می‌توانست در این گسست وقفه ایجاد کند، ما مطبوعاتی‌ها به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا گردن نهادیم و تا زمانی که مسئولان امر پایان اپیدمی کرونا را اعلام کنند در کنار آنان به مخاطبان خود با حفظ فاصله‌گذاری فیزیکی به تلاش پیگیر برای روشنگری و اطلاع‌رسانی در حوزه‌های دیگر همچون آنلاین، ویدیوکست و پادکست و حضور در فضای مجازی ادامه خواهیم داد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روزنامه ايران روزنامه همشهري کروناویروس طرح فاصله گذاری اجتماعی مطبوعات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهادی بود که در مدت زمانی کوتاه، شگفتی جهانیان را برانگیخت و اکنون با گذشت ۴۵ سال، همچنان شاهد افتخارآفرینی‌های متعددی هستیم و چه بسا شیرمردان و شیرزنانی که از میدان رزم به عرصه جهاد و سازندگی، بهداشت و درمان و آموزش قدم نهاده‌اند تا ایران اسلامی پایدار بماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهادی تحت فرماندهی عالی مقام رهبری است که هدف آن نگهبانی از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای‌آن و کوشش مستمر در راه تحقق آرمان‌های الهی و گسترش حاکمیت قانون خدا طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و تقویت کامل بنیه دفاعی جمهوری اسلامی از طریق همکاری با سایر نیروهای مسلح و آموزش نظامی و سازماندهی نیروهای مردمی است.

امام خمینی (ره) در بخشی از سخنان خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمود: «من از سپاه راضی هستم و به هیچ وجه نظرم از شما برنمی‌گردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می‌دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه‌ای جز سابقه اسلامی ندارید».

ایشان همچنین درباره نقش سپاه در پشتیبانی از جمهوری اسلامی فرمود: «سپاه پاسداران که رُکنی بزرگ در پیروزی انقلاب اسلامی است، با اقتدا به مولای خود سید مظلومان علیه الصلوة والسلام نجات بخش ملت ایران و اسلام عزیز از شب‌های تاریک و ظلمانی ستمشاهی بود و در پاسداری از انقلاب و هدف‌های آن، عاملی مؤثر و رُکنی رکین بوده و هست».

شاخصه‌های سپاه

ویژگی و شاخصه‌های برجسته سپاه را در چند محور می‌توان برشمرد:

۱. تبلور ارزش‌ها و معیارهای دینی: پاسداران که به عنوان نیروهای متدین و انقلابی مجموعه سپاه را تشکیل می‌دهند، امتیاز بالایی را در معرفت دینی، معنویت و بصیرت و هوشیاری و بینش سیاسی دارا هستند که در رفتار، کردار، عملکرد، مدیریت، حتی خانواده و اجتماع آشکار بوده است.

۲. مردمی بودن: سپاه که نهادی برخاسته از متن توده‌های متدین جامعه است، همواره یکی از ویژگی‌های ذاتی خود را که مردمی بودن بوده حفظ کرده است، ویژگی مردمی سپاه با شجره طیبه بسیج نهادینه گشت و این ویژگی بر استراتژی و راهبردهای دفاعی سپاه نیز تأثیرگذار بود، همچنین این امتیاز سپاه را به یک قدرت ملی مردمی در نظام جمهوری اسلامی تبدیل کرد که بزرگترین توانمندی‌ها را در مقایسه با سایر ارتش‌های منطقه‌ای و جهانی دارا است.

۳. ولایی بودن: اعتقاد و التزام و عشق به ولایت در وجود تک تک پاسداران سپاه یکی از ویژگی‌های برجسته آن است، از سوی دیگر سپاه به دلیل حساسیت و ویژگی‌های خاص خود از سوی هر سه حوزه فرماندهی، حفاظت و نمایندگی وابسته به نهاد ولایت بوده که این ویژگی و اشراف رهبری و هدایت‌های ایشان سپاه را به عنوان نهاد مکتبی و ولایی در جامعه ایران معروف کرده است.

۴. شهادت طلبی: روحیه و خصلت فداکاری، ایثار، جان فشانی برای آرمان‌های دینی و انقلابی با روحیه شجاعت و تهور، توانی را به پاسداران و سپاه داده که در مواجهه با دشمنان داخلی و خارجی با تمام قدرت ایستادگی و آنان را وادار به تسلیم در مقابل قدرت جمهوری اسلامی کنند، ایستادگی کلاهدوزها، خرازی‌ها، همت‌ها و بروجردی‌ها در مقابله با ضد انقلاب داخلی و دشمنان متجاوز در حماسه هشت سال دفاع مقدس تابلویی زرین و افتخارآفرین از نقش برجسته سپاه را ترسیم کرده است.

حضور سپاه در عرصه سازندگی

پس از پذیرش قطع نامه ۵۹۸، سپاه پاسداران افزون بر وظیفه اصلی خود که حفظ کیان اسلامی کشور بود، بر اساس فرمان مقام معظم رهبری، وارد میدان سازندگی کشور شد، هدف سپاه از ورود به این عرصه، استفاده بهینه از منابع و امکانات اقتصادی و عمرانی موجود در سپاه، مشارکت در اجرای برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، کسب تجربه و دانش فنی به منظور افزایش توان دفاعی سپاه، تداوم ارتباط سپاه و مردم و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت نیروهای متخصص بسیجی در توسعه کشور بود.

البته همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی و از همان روزهای نخست، موضوع سازندگی کشور از سوی بنیان گذار انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌ها مطرح شد و به دنبال تأکید حضرت امام خمینی (ره)، موضوع سازندگی در جنبه‌های گوناگون سرلوحه امور قرار گرفت، دیری نپایید که کینه‌ورزی دشمنان انقلاب و اسلام، این تحول را نشانه رفت و آثار کارشکنی، ابتدا با درگیری‌های داخلی و سپس با تحمیل جنگ و صدها توطئه خرد و کلان دیگر، بر ضد نظام نوپای انقلاب اسلامی شدت گرفت.

پس از فراغت از جنگ، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در راه مأموریت دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و توسعه همه جانبه کشور، وارد عرصه سازندگی شد، این مرکز با اجرای طرح‌های بزرگ ملی و محلی در زمینه‌های گوناگون، مانند سدسازی، جاده‌سازی، زه‌کشی و احداث کانال، ساخت تصفیه‌خانه، احداث خطوط انتقال آب و گاز و نفت، ساخت سازه‌های شناور، بندر، اسکله و موج شکن، ساخت پالایشگاه، احداث تونل، سازه‌های زیرزمینی، مخازن نفت و آب، حمل و نقل، معدن، کشاورزی و خدمات مشاوره‌ای، کمک به دولت جمهوری اسلامی و خدمت به مردم را هدف خود قرار داد.

سپاه در کنار کادر درمان در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا

در شرایطی که کشور با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کرد و در روزهایی که تمام بیمارستان‌ها مبتلایان به کرونا را پذیرش می‌کردند، سپاه پاسداران در آزمون بزرگ خدمت‌رسانی در مبارزه با بیماری کرونا و کمک مومنانه به مردم و آسیب‌دیدگان با سربلندی بیرون آمد و در کنار سایر نهادها، جلوه دیگری از مسئولیت‌پذیری در برهه‌های حساس را به نمایش گذاشته است.

ساخت بیمارستان‌های موقت، تولید و توزیع انبوه انواع تجهیزات بهداشتی همچون ماسک و موادضدعفونی کننده، خدمات رسانی به محرومان در کرونا و حضور گسترده در رزمایش کمک مومنانه، تنها بخشی از اقداماتی است که سپاه در دوران کرونا برای مقابله با این ویروس انجام داد.

ضدعفونی کردن معابر همه شهرهای کشور، اختصاص ۷۰ درصد تخت‌های بیمارستانی سپاه به بیماران کرونا، راه اندازی دو سامانه جدید برای بیماری کرونا، انجام ۱۰۰ پروژه تحقیقاتی در دانشگاه بقیة الله (ع)، وارد شدن حوزه سلامت به برنامه نواحی سپاه و توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان، تنها بخش دیگری از اقداماتی است که سپاه در طول همه‌گیری بیماری کرونا انجام داد.

آموزش مردمی در قالب بسیج

حفظ و انسجام و آموزش مردمی در قالب بسیج یکی از رسالت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، سپاه مکمل کار دولت‌ها است و از همان ابتدای انقلاب هرجایی که باری بر زمین بوده، سپاه در میدان بوده است؛ در مسائل طبیعی و غیرطبیعی مانند سیل، زلزله و بیماری‌های واگیر نقش سپاه به وضوح قابل مشاهده است و در خصوص اقتصاد مقاومتی، مسائل فرهنگی و اجتماعی و دفاعی، سپاه ید طولایی دارد؛ یکی از رسالت‌های سپاه در زمینه مسائل اجتماعی است، سپاه با همه مردم در سنین مختلف ارتباط دارد و به دنبال تربیت نسل جوان طراز انقلاب است.

محرومیت‌زدایی‭ ‬توسط‭ ‬سپاه

سپاه‭ ‬در‭ ‬سال‌های‭ ‬اخیر‭ ‬قرارگاهی‭ ‬با‭ ‬عنوان‭ ‬محرومیت‌زدایی‭ ‬تشکیل‭ ‬داد‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬نیروها‭ ‬و‭ ‬سپاه‌های‭ ‬استانی‭ ‬هم‭ ‬قرارگاه‭ ‬محرومیت‌زدایی‭ ‬شکل‭ ‬گرفت‭، ‬نیروی‭ ‬زمینی‭ ‬سپاه‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مهم‌ترین‭ ‬یگان‌های‭ ‬سپاه‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬محرومیت‌زدایی‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬راستای‭ ‬تأمین‭ ‬امنیت‭ ‬پایدار‭ ‬در‭ ‬مرزهای‭ ‬کشور‭ ‬به‌خصوص‭ ‬در‭ ‬مرزهای‭ ‬جنوب‌شرقی‭ ‬و‭ ‬شمال‌غربی‭ ‬کشور‭ ‬در‭ ‬دستور کار‭ ‬قرار‭ ‬داد‭. ‬

نقش زنان پاسدار در سازندگی کشور

در جامعه اسلامی، زنان نقش عظیمی را بر عهده دارند و در نهضت اسلامی نیز بنا به فرمایش امام راحل (قدس سره) نه تنها زنان عقب تر از مردان نبودند، بلکه در کنار آنها و در بسیاری از جبهه‌ها، شاید پیشتاز، در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی هم بودند و با حضور جدی خود به تکلیف الهی خویش عمل کردند، سپاه از همان لحظه‌های آغازین تکوین و تکامل خویش، حضور خواهران و برادران را توأم با حفظ ارزش‌های انقلابی و اسلامی شاهد بوده است و حضور زنان در سپاه از دو بعد قابل بررسی و تأمل است: بعد نظامی و بعد غیر نظامی.

در بعد غیرنظامی، زنان با حضور در پایگاه‌های بسیج و جمع‌آوری کمک‌های مردمی و ارسال آنها به جبهه‌ها بار سنگین مسئولیت تدارک جبهه‌ها را بر دوش کشیدند و از سوی دیگر خواهران برای حفظ امنیت کشور، در مکان‌های حساس، حضوری هوشیارانه و فعال دارند، هم اکنون نیز زنان سپاهی با شرکت در حرکت‌هایی که حضور خواهران در کنار برادران یا بیش از آنها احساس می‌شود، مسئولیت‌های کم نظیر و منحصر به فردی را به عهده گرفته‌اند.

از این نمونه مسئولیت‌ها که بر عهده آنان گذاشته شده است می‌توان به حضور در عرصه‌های پزشکی و پیراپزشکی اشاره کرد، زنان پرستار، پزشک و مددکار سپاهی با حضور در مناطق محروم، دور دست، صعب‌العبور کشور در عرصه سازندگی کشور به خدمت و آموزش می‌پردازند و گام بلندی در جهت فقرزدایی، عدالت اجتماعی و سازندگی کشور بر می‌دارند، همچنین نباید فراموش کنیم که مهمترین وظیفه آنها در منزل و در تربیت فرزندانشان در نبود همسران و تأمین بعد آرامش روانی شوهران در جهت سازندگی کشور است.

کد خبر 746530

دیگر خبرها

  • رای دادگاه مطبوعات برای همشهری آنلاین و جام‌جم
  • رای دادگاه مطبوعات برای همشهری‌ آنلاین و روزنامه جام‌جم
  • همشهری آنلاین و جام جم در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته نشدند
  • همشهری آنلاین و روزنامه جام جم در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته نشدن
  • در دادگاه مطبوعات امروز چه گذشت؟
  • واکنش‌ها به ال‌کلاسیکو: همه چیز تمام شد (عکس)
  • انتشار لینک‌ ثبت‌نام در طرح تذکر لسانی به کشف حجاب/ پلیس اطلاعیه داد
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • رد ادعای کذب یک رسانه معاند درباره فدراسیون کاراته
  • صفحه یک روزنامه همشهری در شبکه خبری N۱۲ اسرائیل + عکس | ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند