Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه زنگ ۷ شبکه آموزش با اشاره به اینکه با بزرگترین  وقفه آموزشی در دنیا مواجه بودیم که بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دانش آموز از رفتن به مدرسه محروم شدند، اظهار کرد: بعد از این تعطیلی در کشور صدا و سیما به یاری آموزش و پرورش آمد و اکنون با همکاری سه شبکه فعالیت‌های آموزشی را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد که استقبال خوبی از این برنامه‌ها شده است و با توجه به گسترش پوشش این شبکه‌ها گستره قابل توجهی از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند، البته باید برای این وقفه آموزشی فکر کنیم چرا که به محض بازگشایی مدارس این وقفه با مخاطراتی همراه است که باید آن را کوتاه کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه هنوز زمان بازگشایی مدارس نمی‌دانیم چراکه تابع سیاست‌های ستاد مدیریت کرونا هستیم، تصریح کرد: هر زمان که این ستاد اعلام کند و شاخص‌ها به ما این ایمنی را دهد که خطری متوجه دانش آموزان نیست، اقدام به بازگشایی مدارس می‌کنیم.

تداوم آموزش های مجازی بعد از بازگشایی مدارس 

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اما در شرایط فعلی این برنامه‌های آموزش مجازی تا پایان این دوره آموزشی تداوم دارد و پیشنهاد بنده این است که بعد از بازگشایی مدارس هم به منظور تامین عدالت آموزشی آموزش‌های با کیفیت را در مناطق مختلف کشور ارائه دهیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه اکنون بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان لازم التعلیم تحت پوشش قرار گرفتند، گفت: با وجود این شرایط ممکن است کیفیت آموزشی در همه جای کشور یکسان نباشد اما این فرصت مجازی امکانی را فراهم می‌کند که همگان آموزش‌های مناسب‌تری را ببینند علاوه بر آن فرصت مناسبی برای معلمان تازه کار است تا تجربیات لازم را کسب کند.

او با بیان اینکه ۲۵۰ عنوان درسی و یک هزار کتاب درسی داریم اظهار کرد: این مجال نمی‌تواند همه نیاز‌های ما را پاسخ دهد بنابراین‌ برنامه‌های اینترنتی هماهنگی‌های انجام دادیم تا بتوانیم آموزش تعاملی را به‌عنوان جبران این وقفه آموزشی فعال کنیم در واقع از روش‌های متفاوتی بهره می‌بریم تا این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و جریان آموزش را استمرار دهیم.

معلمان تعطیل نیستند بلکه محل فعالیتشان تغییر کرده است

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در شرایط فعلی که دانش آموزان نمی‌توانند به مدرسه بروند به معنای تعطیلی روند آموزشی نیست اکنون دانش‌آموزان، معلمان و دست‌اندرکاران آموزشی همگی فعال هستند، اما محل فعالیت آن‌ها تغییر پیدا کرده است.

حاجی میرزایی درباره تمهیدات این وزارتخانه برای برگزاری امتحانات با توجه به احتمال تمدید تعطیلات بیان کرد: با گروهی در وزارتخانه شرایط را بررسی می‌کنیم تا متناسب با سناریو‌های مختلفی که برای پایان سال تحصیلی در نظر گرفته شده است بررسی‌های لازم انجام و طراحی مناسبی برای برگزاری با کیفیت آزمون‌ها داشته باشیم.

او وی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها به ارتقای کیفیت آموزشی منجر می‌شود، ادامه داد: به اشتراک گذاشتن تجربیات معلمان در تدریس این مجال را به سایرین می‌دهد تا در عمل ظرفیت‌های خود را بالا ببرند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: معلمان ما در دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند و روش‌های تدریس را می‌آموزند، اما این آموزش مجازی عرصه عملی برای همکاران ما محسوب می‌شود.

حاجی میرزائی با اشاره به اینکه خواهرزاده محصل و خواهران دبیری دارم که از برنامه مدرسه تلویزیونی استقبال کردند، گفت: در مواقعی بعضی دروسی مثل درس ریاضی بیش از ۱۰۰ هزار بار دانلود شده است که این موضوع نشان از کیفیت کار دارد و اقدامی موفقیت آمیز است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدرسه تلویزیونی وزیر آموزش و پرورش بازگشایی مدارس حاجی میرزایی دانش آموزان آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: شرکت در امتحانات شبه‌نهایی الزامی نیست اما به جهت آمادگی بیشتر برای امتحانات نهایی توصیه شد که دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در این امتحانات شرکت کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دانش‌‌آموزان دو پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه 27 فروردین 1403 در امتحانات شبه‌نهایی شرکت کردند.

امتحانات شبه‌نهایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان با امتحانات نهایی برگزار می‌شود؛ نادر کریمی بیرانوند؛ مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با اشاره به اینکه از 27 فروردین تا 4 اردیبهشت امتحانات شبه‌نهایی برگزار می‌شود، گفت: با توجه به نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی سال گذشته، دو درس عمومی و دو درس اختصاصی برای برگزاری امتحانات شبه‌نهایی البته با توجه به رشته تحصیلی دانش‌آموزان انتخاب شده‌ است.

همچنین محمدمهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات شبه‌نهایی گفت: امیدواریم شرایطی که‌ در امتحانات شبه‌نهایی ایجاد شده است، زمینه‌ساز عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با امتحانات نهایی و از سوی دیگر کاهش استرس آنها شود.

وی افزود: سعی شده طراحی سوالات، فرایند برگزاری امتحانات، حضور مراقبان و کنترل‌های قبل از ورود به آزمون مانند شرایط امتحانات نهایی باشد.

کاظمی ادامه داد: امتحانات شبه‌نهایی که برنامه‌اش تحت عنوان طرح «سه نما» توسط معاونت آموزش متوسطه برگزار شد با هدف توجه به دروس لازم التوجه و شناخت نقاط ضعف آموزشی در فرآیندهای یاددهی و یادگیری، برنامه‌ریزی برای بهبود نقاط ضعف و آشنایی دانش‌آموزان با امتحانات نهایی به ویژه با رویکرد سوالات مفهومی و استاندارد است.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برای نخستین بار امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم برگزاری می‌شود به همین دلیل تمرکز امتحانات شبه‌نهایی بر پایه‌‌های دهم و یازدهم است که در 4 عنوان واحد درسی به صورت دو عنوان درس عمومی و دو عنوان درس اختصاصی انجام می‌شود.

کاظمی ادامه داد: به استان‌ها اعلام شده است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که محیط امتحانات شبه‌نهایی مشابه امتحانات نهایی باشد و دانش‌آموزان آمادگی بیشتری را در این رابطه داشته باشند چون این موضوع باعث کاهش استرس دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد می‌شود.

وی متذکر شد: تصحیح برگه‌های امتحانات شبه‌نهایی توسط معلمان دانش‌آموزان انجام می‌شود و امتحان در همان مدرسه محل تحصیل دانش‌آموز برگزار می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: شرکت در امتحانات شبه‌نهایی الزامی نیست اما به جهت آمادگی بیشتر برای امتحانات نهایی توصیه شد که دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در این امتحانات شرکت کنند، پس از تصحیح اوراق نقاط ضعف دانش‌آموزان مشخص می‌شود و رفع اشکالات می‌تواند توسط معلم و حتی دانش‌آموزان انجام شود.

وی افزود: طراحی سوالات امتحانات شبه‌نهایی از 90 درصد محتوای کتاب‌های درسی با رویکرد سوالات مفهومی و استاندارد به شیوه امتحانات نهایی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان