Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعداد مبتلایان به کرونا به مرز یک میلیون نفر نزدیک شده است. از مجموع 859929 کیس مبتلا در جهان از ابتدای ثبت رسمی تا امروز اول آوریل 2020 تعداد 178364 تن بهبود پیدا کرده‌اند. همچنین از مجموع 639221 کیس فعال، حال 33070 تن وخیم گزارش شده است.

در آمریکا آمار تلفات در این ایالت از هزار تن گذشته و پزشکان با کمبود دستگاه تنفس مصنوعی مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویری از این کشور منتشر شده که نشان می‌دهد بیماران کرونایی در راهروهای بیمارستان نیویورک مداوا می‌شوند.
به گزارش بی بی سی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید مطابق مدل‌های پیش‌بینی که کارشناسان ارایه کرده‌اند ممکن است ۱۰۰ تا ۲۴۰ هزار آمریکایی جان خود را بر اثر بیماری کووید-۱۹ از دست دهند اما او امیدوار است که با رعایت هشدارها از سوی مردم این کشور این پیش‌بینی‌ها به واقعیت بدل نشود. ترامپ که عصر سه‌شنبه، ۳۱ مارس، به همراه مایک پنس، معاون خود و مدیران مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا در کنفرانس خبری روزانه شرکت کرده بود همچنین از تولید دستگاه های کمک تنفسی در ۱۱ کارخانه و نیز آماده شدن تست های جدید کرونا که ظرف چند دقیقه نتیجه ان مشخص خواهد شد، خبر داد. این خبرگزاری همچنین نوشته که  ناخدای ناو هواپیمابر روزولت آمریکا که با ۴۰۰۰ خدمه در گوآم پهلو گرفته از واشنگتن درخواست کمک کرده و گفته پس از مثبت شدن تست حدود ۱۰۰ ملوان این ناو، بیم آن دارد که همه‌گیری به سرعت در این کشتی غول‌پیکر نظامی گسترده شود.

ناخدا برت کروزیر در نامه ای به پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا پیشنهاد داده که کل ملوانان و خدمه این ناو قرنطینه شوند و تاکید کرده: "ما در حال جنگ نیستیم و نیازی نیست که ملوانان من بمیرند."  صدای امریکا نوشته که فرماندار کالیفرنیا نیز اعلام کرده که در این ایالت طی چهار روز گذشته آمار مبتلایان دوبرابر و تعداد بیماران در بخش آی‌سی‌یو در این مدت سه برابر شده است. همچنین به گزارش دویچه وله، تایوان می خواهد ۱۰ میلیون ماسک را به عنوان کمک به کشورهای شدیداً متاثر شده از بیماری همه گیر جهانی کووید ۱۹ بدهد. تایوان به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ ماسک در نظر دارد تولید ماسک را به ۱۵ میلیون در روز افزایش بدهد.

به گزارش صدای امریکا اسپانیا تنها در یک روز مرگ بیش از ۸۰۰ نفر را ثبت کرده است.  اسپانیا اکنون پس از ایتالیا شاهد بیشترین شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان است. به گزارش اناتولی  همچنین 5 هزار و 872 اسپانیایی مبتلا به کرونا نیز تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند. تاکنون 22 هزار و 647 تن نیز پس از بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شده اند. مادرید شاهد بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در این کشور بوده و 29 هزار و 840 نفر در این منطقه به کرونا مبتلا و 3 هزار و 865 نفر نیز جان باخته اند. ایالات کاتالونیا نیز پس از مادرید بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا را ثبت کرده و تاکنون 19 هزار و 991 تن در این ایالت به کرونا آلوده شده و 1849 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

به گزارش ایندیپندنت یک وزیر کابینه بریتانیا گفت در راستای کمک به توقف انتشار ویروس کرونا، مردم باید فقط هفته‌ای یک بار برای خرید از خانه بیرون بروند. گرنت شپز، وزیر حمل و نقل، گفت مردم در دوران قرنطینه فقط باید هفته‌ای یک بار برای خرید مایحتاج ضروری، و نه چیز دیگر، از خانه بیرون بروند.  شپز در برنامه صبحانه شبکه خبری بی‌بی‌سی گفت:‌ «مردم قوانین مقرر شده را می‌دانند، و باید تلاش کنند که هفته‌ای یک بار به خرید بروند. فقط کارهای ضروری را انجام دهید، نه چیز دیگر.» همچنین به نوشته بی بی سی ادامه شیوع ویروس کرونا فوتبال انگلیس را تا ۳۰ آوریل به حالت تعلیق درآورده‌ است. نمایندگان پارلمان انگلیس خواستار برگزاری جلسات مجلس عوام به صورت مجازی به دلیل شیوع کروناویروس شدند.

به نوشته رویترز، طبق آمار ارائه شده توسط موسسه رابرت کخ آلمان تا امروز (چهارشنبه) تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 67366 نفر افزایش یافته است. تا کنون 732 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را در این کشور از دست داده‌اند.

احتمال افزایش آمار مرگ و میر در ایتالیا هم مطرح شده است. انستیتوی ملی سلامت در ایتالیا اعلام کرد که آمار مرگ و میر در این کشور ممکن است بیشتر از رقمی باشد که تاکنون اعلام شده است. قرنطینه سراسری در ایتالیا تا زمان عید پاک تمدید شده است. اما گفته می شود که ایتالیا با ثبت 727 فوتی در مقایسه با یک هفته اخیر کمترین میزان فوتی را ثبت کرد اما عدد ابتلا با افزایش به رقم 4782 تن رسید.

به گزارش دیلی میل اولین مورد کرونای وارداتی در ووهان چین به ثبت رسید. دانش آموز 16 ساله چینی پس از بازگشت از انگلیس به عنوان بیمار کرونایی در ووهان رصد شد.

به نوشته تی ار تی روسیه برای مقابله با کروناویروس تجهیزات پزشکی به آمریکا فرستاد.در بیانیه وزارت دفاع روسیه خاطرنشان شده که هواپیمای حامل تجهیزات پزشکی و ماسک از فرودگاه نظامی چکالوسک از منطقه مسکو به سمت آمریکا پرواز کرده است.ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تاریخ 30 مارس در رابطه با  وضعیت بیماری ناشی از ویروس کرونا با یکدیگر به صورت تلفنی گفتگو کرده بودند. همچنین پوتین هم به جمع دورکاران پیوسته است. پس از مثبت شدن آزمایش کروناویروسی پزشک همراه رئیس جمهور روسیه در ملاقات از کرونایی‌ها در بیمارستان مسکو، به پوتین توصیه شده تا برای چند روزی دورکار شود.

 ژاپن مقررات منع ورود را به 73 کشور توسعه داد. به گزارش آر تی بدین ترتیب شهروندان 73 کشور حق ورود به ژاپن را نداشته و در صورت ورود قرنطینه 14 روزه خواهند شد.

دیلی میل نوشته که ترکمنستان روش جدیدی برای مبارزه با کروناویروس به اجرا گذاشته است.  در روش جدید هر کسی کلمه «کروناویروس» را بر زبان بیاورد توسط ماموران بازداشت خواهد شد.  دولت ماموران مخفی خود را در اتوبوس و ... گذاشته تا به محض شنیدن کلمه کروناویروس، خاطی را بازداشت کرده و با خود ببرند!

312 310

کد خبر 1371659

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ایتالیا بریتانیا ژاپن روسیه ایالات متحده آمریکا تعداد مبتلایان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲

محمدصادق مهرجو گفت: تحریم‌های آمریکا در مقطع زمانی کنونی خیلی جدی دنبال نخواهد شد و صادرات نفت خام ما را خیلی با چالش مواجه نمی‌کند. روند تولید نفت خام در سال جدید افزایشی خواهد بود و متعاقب آن، صادرات ما هم در سطح فعلی حفظ خواهد شد

محمدصادق مهرجو، کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: به طور متوسط ایران در سال ۱۴۰۲، روزانه ۳.۲ میلیون بشکه نفت خام تولید کرده است که از این میزان، روزانه یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه به سمت پالایشگاه‌های داخلی ارسال و مابقی برای صادرات در دسترس بوده است. یعنی ما به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام برای صادرات داشتیم. عمده صادرات ما نیز به پالایشگاه‌های چین و هند انجام می‌شد.

 

وی ادامه داد: در این بین، راه‌های صادرات نفت خام به بازار‌های آسیا مجددا احیا شد و نیاز کشور‌های بزرگ و واردکننده نفت خام مانند چین و هند را تامین کرد؛ به خصوص کشور چین که به دلیل چشم‌انداز مثبت اقتصادی، بعد از پاندمی کرونا قصد افزایش واردات نفت خام و افزایش ظرفیت‌های پالایشی را دارد.

 

مهرجو درخصوص نیاز وارداتی کشور چین توضیح داد: اگر تولید روزانه نفت خام چین را به طور متوسط ۴.۲ میلیون بشکه و ظرفیت پالایشی این کشور را ۱۹.۵ میلیون بشکه در نظر بگیریم، چین روزانه نیاز به واردات ۱۵ میلیون بشکه نفت خام دارد که با توجه به تحریم‌های آمریکا و اروپا علیه صادرات نفت خام روسیه و تخفیف‌هایی که این کشور مجبور است برای فروش نفت خام خود بدهد، بخش عمده‌ای از واردات نفت خام چین را به خودش اختصاص می‌دهد.

 

وی افزود: البته تخفیف‌های ایران با توجه کیفیت بالاتر نفت خام صادراتی ما نسبت به نفت خام روسیه، به مراتب کمتر است. از طرفی ما رقیب دیگری، چون عراق داریم که مانع تحریمی برای فروش نفت خام خود ندارد و البته تخفیفی هم بابت فروش، پرداخت نمی‌کند. از آنجا که نوع نگاه چینی‌ها و هندی‌ها به بازار واردات نفت خام صرفا استفاده از موقعیت کنونی برای تامین بیشتر و ارزان‌تر نفت خام پالایشگاه است، لذا چشم‌پوشی از این موقعیت که به سبب تحریم فروش نفت خام ایران و روسیه، فراهم کرده بسیار سخت است. به همین علت به نظر می‌رسد میزان سودی که پالایشگاه‌های نفت خام چین و هند ناشی از واردات نفت خام تخفیف‌دار ایران و روسیه (مخصوصا تخفیف‌های روسیه) دریافت می‌کند، باعث می‌شود که بتوانند ریسک‌های وارداتی را تحمل کنند و از این سود قابل توجه، صرف نظر نکنند.

 

این کارشناس انرژی عنوان کرد: بر اساس خبر‌هایی که وجود دارد، حتی پالایشگاه‌های نفت خام اروپایی که قبل از تحریم‌های روسیه و سقف قیمتی اعمال شده، مقصد اصلی صادرات نفت خام این کشور بوده‌اند همچنان نتوانستند از واردات نفت خام این کشور علی رغم تحریم‌های اعمال شده اتحادیه اروپا، چشم پوشی کنند و همچنان از طریق واسطه‌های خودشان واردات نفت خام تخفیف دار روسیه را ادامه می‌دهند. این سود آنقدر زیاد است که توجه شرکت‌های نفتی اروپایی را به خودش جلب کرده و این شرکت‌ها از طریق شرکت‌های کوچک واسطه‌ای، در زمینه واردات و معامله‌های محموله‌های نفت خام فعال هستند.

 

مهرجو با اشاره به اینکه امسال در آمریکا انتخابات برگزار خواهد شد و برای حزب دموکرات و رئیس جمهور فعلی آمریکا عدم افزایش قیمت‌های فرآورده‌های نفتی در بازار آمریکا، یکی از هدف‌های اصلی است، گفت: آمریکایی‌ها سعی می‌کنند علی رغم اعلام رسمی تحریم‌ها، در عمل سختگیری زیادی را برای تجارت کشور‌های تحت تحریم (حداقل تا موعد انتخابات) نداشته باشند تا کمبود عرضه در بازار نفت خام به خصوص باعث تلاطم قیمتی در بازار آمریکا نشود.

 

وی ادامه داد: از مجموع این صحبت‌ها می‌توان نتیجه گرفت که تحریم‌های آمریکا در مقطع زمانی کنونی (حداقل تا زمان انتخابات آمریکا) خیلی جدی دنبال نخواهد شد و صادرات نفت خام ما را خیلی با چالش مواجه نمی‌کند. روند تولید نفت خام در سال جدید افزایشی خواهد بود و متعاقب آن، صادرات ما هم در سطح فعلی حفظ خواهد شد و اگر چالشی از ناحیه تحریم برای صادرات ما بوجود بیاید قابل توجه نخواهد بود.

 

این کارشناس انرژی درمورد نگاه چین به کشور‌های تامین کننده نفت خام گفت: نحوه برخورد چین با توجه به سابقه و نوع نگاه اقتصادی که دارد، تغییر به‌خصوصی نخواهد کرد؛ چون نگاه چین به کشور‌های تامین کننده نفت خام، یک نگاه مقطعی نیست و تمایل دارد که روابط خود را با تمامی صادر کنندگان حفظ کند و البته در سبد انرژی خود، انواع نفت خام وارداتی با مشخصات مختلف داشته باشد.

 

مهرجو در پایان اضافه کرد: چین رابطه خوبی با عمده صادرکنندگان نفت خام در آسیا از جمله عربستان و عراق و کویت دارد و بعد از تحریم‌ها هم در قالب قرارداد ۲۵ ساله ایران، رابطه خوب و پایداری با ما برقرار کرده است. قطعا حفظ این رابطه هم به نفع آنهاست و هم قابل چشم پوشی نیست. با توجه به تخفیف‌هایی که ما برای نفت خام خود درنظر داریم، سود بیشتری هم از واردات نفت خام ما نسبت به واردات از عربستان و عراق خواهد برد؛ لذا با توجه به احتمال اعمال تحریم‌های جدید آمریکا، فکر می‌کنم که تنها خریداران ما در شرکت‌های چینی میزان چانه زنی شان را بیشتر خواهند کرد به بهانه اعمال تحریم‌های احتمالی، ولی صرف نظر کردن و یا کاهش نفت خام از ایران، بسیار بعید به نظر می‌رسد، چون هر دو طرف (هم ایران و هم چین) از این شراکت سود خواهند برد.

دیگر خبرها

  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم؛ تورم به کانال ۳۰ درصد رسید
  • گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم/ منظور: تورم به کانال ۳۰ درصد رسید