Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@16:40:21 GMT

زالی: فرودهای آماری کرونا نباید ما را فریب دهد

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۸۳۴۷

زالی: فرودهای آماری کرونا نباید ما را فریب دهد

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران رعایت توصیه های بهداشتی توسط مردم در روز طبیعت را قابل تقدیر دانست و گفت: فرودهای آماری کرونا نباید ما را فریب دهد.

به گزارش مهر، علیرضا زالی، روز چهارشنبه، اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهد تحقق یک رفتار ستودنی و بسیار افتخار آمیز از سوی مردم استان به خصوص شهروندان تهران بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز شاهد آن بودیم که مردم شریف تهران با یک نگاه مسئولانه و با مسئولیت پذیری اجتماعی توصیه‌های بهداشتی را در دستور کار قرار دادند و با توجه ویژه به این توصیه‌ها شاهد حداقل حضور افراد در شهر بودیم.

زالی با بیان اینکه مشاهدات میدانی موید عدم حضور و اسکان مردم در شهر به ویژه پارک‌ها و تفرجگاه‌ها در روز طبیعت بود، گفت: مردم انتخاب کردند روز طبیعت را در منازل در کنار خانواده خود بمانند.

وی افزود: این موضوع جای تقدیر و قدردانی دارد و امیدواریم همان طور که امروز مردم چنین حرکت مدنی ارزنده‌ای را از خود نشان دادند، به سمتی حرکت کنیم که مجموعه خدمات درمانی و بهداشتی کشور در کنار حس مسئولانه آحاد شهروندی هرچه سریع‌تر بتواند به ریشه کن کردن این مشکل کمک کند.

زالی درباره وضعیت اپیدمی در استان تهران، توضیح داد: با توجه به اینکه در بخشی از تحقق فاصله گذاری اجتماعی هستیم و در تعطیلات نوروزی بوده ایم، ممکن است شاهد یک کاهش نسبی در شیوع بیماری باشیم.

وی هشدار داد: البته باید احتیاط کنیم و این کاهش برای ما فریبنده نباشد، زیرا گاهی اوقات با توجه به نوسان پذیری اپیدمی‌ها، ممکن است با فرودهای آماری رو به رو باشیم اما این فرودها نباید ما را بفریبد زیرا ممکن است بیماری با کم کردن مداخلات شهری در تکانه‌های بعدی مجدد بازگشت کند.

زالی تاکید کرد: باید هوشیاری خود را حفظ کنیم و با استفاده از همه ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی و همراهی مردم شاهد تحقق برنامه‌های متعالی برای ریشه کن کردن قطعی ویروس در تهران باشیم.

وی درباره وضعیت تعطیلی استان تهران، گفت: دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا تا آخر روز بیستم فروردین را تعطیل اعلام کرده اند، البته ما در حال طراحی سناریوهای احتمالی هستیم، زیرا وضعیت بیماری با توجه به بازگشت مردم از سفرهای نوروزی در روزهای آتی نیازمند تخمین‌ها و گمانه زنی‌های فنی‌تر است و ما در حال تدارک این سناریوهای احتمالی هستیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا بیماری زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • فعالیت مستمر ۶۵ تیم نظارتی پلیس راه در محور‌های مواصلاتی
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • انتقاد تند چمران از سه بانک اصلی در تهران | نمای شیشه‌ای ساختمان‌هایتان دهن کجی به اصول معماری است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟