Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفترچه راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) منتشر شد.

به گزارش گروه آموزش‌ و پرورش خبرگزاری فارس، اکنون بیش از هر زمانی دولت الکترونیک، یادگیری الکترونیکی وآموزش الکترونیکی می‌تواند به آموزش‌ و پرورش به‌ عنوان بزرگ‌ترین متولی آموزش در کشور کمک کند؛ در واقع ابزار یا بستری است برای تداوم فرآیند یاددهی و یادگیری و به ‌اصطلاح در این زمان که بیماری کرونا باعث تعطیلی مدارس شده است، بستر آموزش تعطیل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گستردگی شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی، سیستم‌های مدیریت یادگیری و سایت‌های آموزشی باعث شده معلمان از هر ابزاری که به نظر فرآیند یاددهی را تسهیل می‌بخشد، استفاده کنند اما به نظر می‌رسد ساماندهی فرآیند یادگیری در فضاهای مجازی برای متولیان امر آموزش یک ضرورت است و یکپارچه‌سازی ارائه آموزش و گردش محتوا، سنجش تحصیلی و تعامل بین دانش‌آموز و معلم موجب ایجاد عدالت آموزشی می‌شود.

وزارت آموزش‌ و پرورش با ایجاد یک رابط کاربری، ارتباط بین سامانه سناد که پایگاه داده اطلاعات مدارس، دانش‌آموزان، کلاس‌ها و معلمان است را با پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کرده است. در اینجا نیز انتخاب پیام‌رسان به مدیر مدرسه که در فضای واقعی مدرسه در خط مقدم فرآیند آموزش قرار دارد، واگذار شده است؛ مدیر مدرسه باید سعی کند در این شرایط بحرانی انتخابی مبتنی بر توانایی‌ها و شناخت خود از پیام‌رسان‌ها را داشته باشد.

شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) چیست؟

شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) به‌منظور ساماندهی آموزش مجازی دانش‌آموزان در وزارت آموزش‌ و پرورش طراحی و پیاده‌سازی شده است؛ زیرساخت اجرای این طرح، استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی است که یک رابط کاربری ساده جهت اتصال به پیام‌رسان و احراز هویت مدیر، معلم و دانش‌آموز، طراحی‌شده است و برگزاری کلاس‌های برخط و غیر برخط مبتنی بر تبادل پیام و محتوا در گروه‌هایی به نام کلاس‌های مدرسه در بستری ایمن و به‌ دور از تداخل سایر کاربران فضای مجازی برای معلم و دانش‌آموز فراهم کرده است.

دفترچه راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) را می‌توانید دانلود کنید:   راهنمای شاد  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان معلمان آموزش والدین شبکه اجتماعی دانش آموزان پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری

اطلاعیه اعلام اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره ۲) آزمون ورودی دکتری (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ صادر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته (شماره ۲) آزمون ورودی دکتری (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۲۸ فروردین، ضمن اعلام اصلاحات جدید مربوط به دفترچه راهنما به اطلاع می‌رساند، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون دکتری می‌توانند در مهلت مقرر پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای فوق و مندرجات این اطلاعیه، تا پایان روز چهارشنبه به‌تاریخ پنجم اردیبهشت ماه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

در ضمن آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش کدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

مشاهده اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری( ph.D ) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۳ از طریق این لینک میسر است.

کد خبر 746860

دیگر خبرها

  • اعلام اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟
  • اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سرانجام معلم بلاگرها چه شد؟
  • پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت
  • خط و نشان آموزش و پرورش برای معلم بلاگرها
  • تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی
  • تصویب یک ماده واحده درباره معلم بلاگرها | تعرض به حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان ممنوع
  • تصویب کلیات حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان؛ تکلیف «معلم بلاگرها» مشخص شد
  • دنیای کوچک ایتا