Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع آمریکا که بیش از یکهزار نفر از نیروهای تحت امرش به ویروس کرونا دچار شده‌اند، خواستار توقف آنچه که رفتار مخرب ایران نامید، شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، مارک اسپر که عصر چهارشنبه همراه با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و برخی از اعضای ارشد نظامی در نشست مربوط به ویروس کرونا حضور یافته بود، در پاسخ به این سوال که در شرایطی که ایران درگیر ویروس کرونا است و هزاران نفر از آنها جان باخته‌اند، مقامات نظامی ایران به اظهارات تهاجمی روی آورده‌اند، آیا این یک اظهارات استراتژیک است یا یک بلوف، این مطلب را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحرکات نظامی آمریکایی‌ها در عراق تصریح کردند هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه منافع جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.

وی افزود: نخست آنکه باید بگویم که مردم ایران (از طرف این ویروس) بسیار سخت مورد ضربه قرار گرفته‌اند. من فکر می‌کنم رئیس جمهوری صبحت کرد که وزیر خارجه پمپئو پیشنهادهایی را برای ارسال کمک‌های پزشکی ارائه داد اما ایران آنها را رد کرد.

وزیر دفاع آمریکا مدعی شد: من فکر می‌کنم در حال حاضر حکومت ایران باید بیشتر مراقب مردم خود باشد تا در این شرایط ویروس کرونا بهتر خدمت کنند؛ در عوض ایران به گسترش رفتارهای بدخواهانه خود در منطقه ادامه می‌دهد.

اسپر بدون اشاره به هزاران سرباز آمریکایی که در خاورمیانه حضور دارند و اقدامات اشغالگرانه و ضدمردمی انجام داده‌اند که از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری تحت جنایت جنگی تحت پیگرد قرار دارند، اظهار کرد: آن‌ها به اعزام نیروهای سپاه قدس به خارج از کشور ادامه می‌دهند و می دانیم که برخی طرح‌ها از طرف شبه نظامیان شیعی در عراق شکل می‌گیرد، تصویب و اجرا می‌شود تا نیروهای آمریکایی را مورد هدف قرار دهند.

وی در چهره‌ای دلسوز مدعی شد که عمیقا نسبت به شرایط مردم ایران نگران است و گفت اما مهم این است که حکومت ایران به فکر مردم باشد و این رفتار مخرب را که ۴۰ سال عمل می‌شود، متوقف سازد. در این صورت فکر می‌کنم شرایط برای تمام منطقه و مردم ایران بهتر خواهد شد.

این اظهارات وزیر دفاع آمریکا در شرایطی مطرح می‌شود که مردم کشورهای منطقه خواستار خروج نیروهای آمریکایی هستند و مجلس عراق هم قانونی را برای خروج نظامیان آمریکایی به تصویب رساند.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان منطقه‌ای، حضور نظامی آمریکا در منطقه به برقراری ثبات و مبارزه با تروریسم کمک نکرده است و آنها تنها به فکر منافع مادی خود هستند به گونه‌ای که ترامپ در اظهارات خود درباره چاه‌های نفتی شمال سوریه بارها مطرح کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکا ایران وزیر دفاع آمریکا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است

وزیر دفاع فرانسه می‌گوید جمهوری اسلامی ایران به یک «چالش امنیتی برای اروپا» تبدیل شده است، با این حال فرانسه قصد ندارد با ایران وارد درگیری نظامی شود.

به گزارش انتخاب، سباستین لکورنو در گفت‌وگویی که روز یکشنبه دوم اردیبهشت در روزنامه «لوپاریزین» منتشر شد، به حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل، تنش‌ها در خاورمیانه و نقش فرانسه در این میان پرداخت.

او مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران «ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه» را در دستور کار خود قرار داده است و پاریس چنین رویکردی را محکوم می‌کند.

لکورنو گفت: «ایران نه تنها برای اسرائیل و کشور‌های منطقه، بلکه برای اروپا نیز یک چالش امنیتی است».

وزیر دفاع فرانسه افزود که این کشور در خاورمیانه منافع دریایی دارد و به همین دلیل، ناوچه‌های فرانسوی از کشتی‌های تجاری که به‌طور بالقوه هدف حمله حوثی‌ها قرار می‌گیرند، محافظت می‌کنند.

لکورنو درباره دیگر مصادیق چالش‌های امنیتی جمهوری اسلامی ایران برای اروپا مدعی شد که «این کشور در حال توسعه برنامه هسته‌ای خود است که خطر گسترش سلاح‌های هسته‌ای را به همراه دارد، و به روسیه به ویژه از طریق ارسال پهپاد‌های شاهد، در جنگ علیه اوکراین کمک می‌کند».

لکورنو دوشنبه هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به یکی از نمایندگان حزب چپ رادیکال فرانسه در پارلمان نوشت که رهگیری پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی توسط فرانسه «با رعایت قانون اساسی فرانسه و قوانین بین‌المللی» انجام شد.

پیش از آن، برخی نمایندگان فرانسوی، «انگیزه‌ها، اهداف و شیوه‌های اقدام نیرو‌های فرانسوی» برای مقابله با حمله تهران علیه اسرائیل را زیر سوال برده بودند.

اما وزیر دفاع فرانسه تاکید کرده که «این اقدام به محدود کردن خطر تشدید تنش در منطقه کمک کرد و از آنجایی که به ویژه با توافق مقامات اردن انجام شد، کاملاً مطابق با قوانین بین‌المللی بود.»

فرانسه در اردن حضور نظامی دارد و پیشتر نیز در ائتلاف به رهبری آمریکا علیه تروریسم در منطقه مشارکت داشته است.

دیگر خبرها

  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • شکست پنجه عقاب در صحرای طبس
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است
  • فرانسه: حضور ما در خاورمیانه باعث مهار تنش است!
  • فایننشال‌تایمز: ۶۱ میلیارد آمریکا، جنگ اوکراین را متوقف نمی‌کند