Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@23:12:05 GMT

داروی favipiravir بر روی بیماران کرونایی موثر است

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۸۹۵۱

داروی favipiravir بر روی بیماران کرونایی موثر است

طبق آزمایش‌های بالینی مقامات پزشکی چین، داروی ژاپنی "favipiravir" در درمان بیماران کرونا موثر است. ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۰ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ به گفته رسانه‌های ژاپنی، مقامات پزشکی در چین اعلام کردند دارویی که در ژاپن برای درمان انواع جدید آنفلوانزا استفاده می‌شود، بر روی بیماران کرونا نیز موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "گاردین" نوشت، "ژانگ شینمین"، یک مقام مسئول در وزارت علوم و فناوری چین بیان کرد که داروی "favipiravir" که توسط شرکت "Fujifilm" ساخته شده است،  نتایج مثبتی را در کارآزمایی های بالینی شامل 340 بیمار در "ووهان" و "شنژن" ایجاد کرده است.

ژانگ اظهار داشت که این دارو از درجه ایمنی بالایی برخودار است و به وضوح در آزمایش‌های بالینی انجام داشته، تاثیر داشته است.

بیمارانی که در شهر "شنژن" این دارو را دریافت کردند، بعد از حدود 4 روز بهبود یافته‌اند و این در حالیست که این ایام براى افراد مبتلا، بدون دریافت این دارو بطور متوسط 11 روز است .

همچنین در عکس‌های رادیولوژی 91 درصد از بیماران تاثیر داشته و باعث بهبودی در ریه‌های افراد مبتلا شده  است؛ در حالیکه این درصد برای افرادی که این دارو را دریافت نکردند حدودا 62 درصد است.

تاکنون شرکت تولید کننده این دارو که با نام "avigan" نیز شناخته می‌شود، هیچ اطهار نظری در اینباره نکرده است.

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون؛ پیشنهاد روسیه برای کار مشترک روی واکسن کروناورود "ابَررایانه" برای ساخت واکسن ویروس کروناانجام تست واکسن کرونا روی داوطلبان در چین

انتهای پیام/

R1545/P/S2,24/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "ژاپن" اخبار "چین" ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ژاپن اخبار چین ویروس کرونا اخبار ژاپن اخبار چین ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
  • یک خبر جدید درباره داروی معروف کاهنده قند خون
  • ولایی: هیچ دلیلی برای وجود داروی غیرمجاز در داروخانه‌ها قابل پذیرش نیست
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم