Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-18@08:38:12 GMT

مرگ دومین نوزاد مبتلا به کرونا در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۸۹۷۷

مرگ دومین نوزاد مبتلا به کرونا در آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

شبکه خبری ان‌بی‌سی گزارش داد «ند لامونت» فرماندار ایالت کنکتیکات آمریکا بامداد پنجشنبه در پیامی توییتری از مرگ یک نوزاد ۶ هفته‌ای مبتلا به کرونا در این ایالت خبر داد و اعلام کرد که علت دقیق مرگ این نوزاد در حال بررسی است.

لامونت گفت که این نوزاد هفته گذشته در حالی به بیمارستان منتقل شد که علایم حیاتی نداشت و تلاش‌ها برای احیای او ناکام ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش کرونای این نوزاد مثبت اعلام شد و متخصصان در حال بررسی علت دقیق مرگ او هستند.

مرگ این نوزاد در حالی است که یک نوزاد زیر یک سال دیگر که مبتلا به کووید۱۹ تشخیص داده شده بود، اوایل این هفته در ایالت ایلینوی جان باخت.

«جی پریتزکر» فرماندار ایالت ایلینوی ضمن اعلام این خبر، افزود که علت دقیق مرگ این نوزاد در حال بررسی است، اما این مسئله تاکنون اعلام نشده است.

از زمان آغاز شیوع کرونا در چین در بیش از ۳ ماه پیش تاکنون هیچ مورد مرگ نوزادی گزارش نشده بود. دو نوزاد فوت شده در آمریکا تنها موارد مرگ نوزاد مرتبط با کووید۱۹ در جهان است.

شمار مبتلایان به کووید۱۹ در ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه (به وقت واشنگتن) از ۲۰۰ هزار نفر فراتر رفت.

تارنمای Worldometers.info که آخرین آمارهای مربوط به کرونا در سراسر جهان را براساس آمارهای رسمی کشورها اعلام می‌کند، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا را ۲۰۷ هزار و ۵۳۵ نفر ثبت کرد.

در حالی که این تارنما آمار مبتلایان قطعی به کرونا در سراسر جهان را ۹۲۰ هزار و ۹۳۹ تن اعلام کرده، این عدد نشان می‌دهد که آمریکا به تنهایی بیش از یک پنجم مبتلایان به کرونا در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است.

تارنمای مذکور همچنین شمار کل جانباختگان بر اثر کرونا در آمریکا را ۴ هزار و ۶۰۹ مورد اعلام کرد؛ این در حالی است که تنها ۸ هزار و ۷۶۲ مبتلا در آمریکا بهبود یافته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نوزاد کرونا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل

ممکن است که شما هم کلیدهای خود را جا بگذارید یا اسم همکار جدیدتان را فراموش کنید. ما با افزایش سن، اغلب فراموشکارتر می شویم. اما آیا این نشانه چیزی جدی مانند بیماری آلزایمر است؟

با افزایش سن، مغزمان به طور طبیعی کوچک شده و فرآیندهای فکری ما کند می شوند.

با این حال، در بیماری آلزایمر تغییراتی که در مغز اتفاق می‌افتد، با تغییراتی که در روند طبیعی پیری مشاهده می‌شود، متفاوت است.

این بیماری، حافظه فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت توانایی انجام ساده ترین کارها را از بین می برد.

به گزارش روزیاتو، هنوز هیچ روش درمانی برای آلزایمر وجود ندارد. اما آشنایی با مراحل ابتلا به این بیماری و تشخیص زودهنگام آن، مدیریت آلزایمر را آسان تر می کند.

پزشکان اغلب از یک مقیاس جهانی که هفت مرحله آلزایمر را مشخص می کند، برای تشخیص این بیماری استفاده می کنند.

آلزایمر روی افراد تأثیر متفاوتی می گذارد، اما با گذشت زمان می توانید انتظار تغییراتی مانند موارد ذکرشده در ادامه را داشته باشید:

مرحله ۱: قبل از ظهور علائم

درست مانند بسیاری از بیماری ها، تغییراتی در مغز که مربوط به آلزایمر هستند، قبل از ظاهر شدن علائم شروع می شوند.

اسکن PET، یک آزمایش تصویربرداری سه‌بعدی که نحوه عملکرد مغز را نشان می دهد، می تواند نشان دهد که آیا بیماری در حال توسعه است یا خیر.

مرحله ۲. از دست دادن حافظه مختصر

این مرحله با کاهش عملکرد شناختی مشخص می شود. سلول های آسیب‌دیده مغز شروع به نشان دادن اثر کرده و افراد نشانه های از دست دادن حافظه و فراموشی را تجربه می کنند.

در این مرحله، ممکن است که برخی از علائم ظریف ظاهر شوند؛ البته نه در حدی که روی توانایی فرد برای زندگی به تنهایی یا کار تاثیر بگذارد.

در این مرحله می توان نشانه هایی مثل فراموش کردن کلمات یا قرار دادن اشیا در جای اشتباه را دید.

مرحله ۳: اختلال یا زوال خفیف

علایم و مراحل بیماری آلزایمر در این مرحله خیلی مشخص نیستند‌. اگر چه این مرحله حدود ۷ سال طول می کشد، با این حال علایم در مدت ۲ تا ۴ سال آشکار خواهند شد.

در این مرحله فقط افراد نزدیک بیمار متوجه علایم می شوند. کیفیت کار بیمار کاهش پیدا کرده و فرد در یادگیری مهارت های جدید دچار مشکل خواهد شد. دیگر علایم مرحله ۳ از مراحل بیماری آلزایمر عبارت‌اند از:

گم شدن، حتی در یک مسیر آشنا دشواری در یادآوری کلمات یا اسامی صحیح ناتوانی در به یاد آوردن اسامی یا شناخت افراد جدید گم کردن اشیای ارزشمند یا قرار دادن آن ها در مکان نامناسب

در این مرحله بیمار مبتلا به آلزایمر نیازمند مشاوره است. به خصوص زمانی که مسئولیت های کاری پیچیده ای داشته باشد. فرد در این مرحله اضطراب و انکار خفیف تا متوسط را تجربه می کند. در این مرحله است که برخی تغییرات آشکارتر در توانایی تفکر پدیدار خواهد شد.

برخلاف مشکلات حافظه که در مرحله سه مشاهده می شوند، این علایم احتمالاً زندگی فرد را مختل می کنند.

مبتلایان ممکن است با حافظه کوتاه‌مدت خود مشکل داشته باشند. برای مثال، به سختی چیزی که به تازگی خوانده اند را به خاطر بسپارند.

آنها ممکن است در محیط های جدید گم شوند که می تواند باعث اضطراب و ترس شود.

مرحله ۴: آلزایمر خفیف یا زوال متوسط

مرحله ۴ حدود ۲ سال طول می کشد و مشخصه آن، قابل تشخیص بودن آلزایمر است.

تغییرات خلق و خو نظیر گوشه‌گیری و انکار نیز بیش از پیش تظاهر پیدا می کنند. کاهش پاسخ عاطفی نیز در این مرحله شایع است. علایم جدید زوال که در مرحله ۴ پدیدار می‌شوند، عبارت‌اند از:

کاهش آگاهی از وقایع در جریان فراموش کردن سوابق شخصی دشواری در مدیریت امور مالی ناتوانی در شمارش معکوس از ۱۰۰ به صورت ۷ تا ۷ تا

پزشک همچنین به مواردی که در مرحله ۳ اشاره شد نیز توجه خواهد کرد. با این حال، در اغلب موارد تغییری در آن ها احساس نمی شود. در این مرحله فرد شرایط آب و هوایی و وقایع و آدرس های مهم را به یاد می آورد. اما ممکن است برای نوشتن چک، سفارش دادن غذا و خرید خوار و بار نیازمند کمک باشد.

مرحله ۵: کاهش استقلال و نیاز به کمک افراد دیگر

تا این مرحله، مبتلایان ممکن است قادر به زندگی مستقل بدون وجود هیچ گونه چالش جدی بوده باشند.

اما تشدید مشکلات حافظه در این مرحله، می تواند باعث نیاز به کمک افراد دیگر شود.

مبتلایان در مرحله پنجم احتمالاً در به خاطر سپردن اطلاعات مهم، از جمله اینکه کجا هستند و ساعت چند است، مشکل خواهند داشت.

علاوه بر این، ممکن است که آنها در انجام کارهای اساسی مانند لباس پوشیدن مشکل داشته باشند.

مرحله ۶: بروز علائم شدید آلزایمر

مبتلایان در این مرحله دچار هذیان و توهم می شوند.

برای مثال، مبتلایان ممکن است فکر کنند که شریک زندگی آنها یک شیاد است، یا تصویر خود در آینه را نشناسند.

آنها همچنین ممکن است شروع به اشتباه گرفتن افراد با شخص دیگری کنند. به عنوان مثال، فکر می کنند همسایه آنها همسرشان است.

مرحله ۷: از دست دادن کنترل فیزیکی

بسیاری از توانایی های اولیه در فرد مبتلا به آلزایمر مانند غذا خوردن، راه رفتن، صحبت کردن و نشستن در این مرحله تحت تاثیر قرار می گیرد.

در آخرین مرحله، افراد مبتلا به این بیماری متکی به کمک مراقبین خود هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زخمی شدن نوزاد ۲۰ روزه در غزه
  • گم شدن پول‌هایی که قرار بود خرج بی‌خانمان‌های کالیفرنیا شود
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • بارندگی‌ در پاکستان جان ۲۱ نفر را گرفت
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • هوش مصنوعی ناجی مبتلایان به آلزایمر خواهد شد؟
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • موج جدید اخراج مهاجران افغان از پاکستان
  • سونامی دیابت در ایران/ بسیاری از مبتلایان به دیابت از بیماری خود بی اطلاع هستند