Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات استان گیلان توسعه پایدار فعالیت‌های صید و صیادی در گیلان را مورد توجه قرار داد و گفت: بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی و خاویاری دریای خزر از اهدافی محسوب می‌شود که همواره مورد تأکید شیلات قرار داشته است. ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

عظیم مدبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی و خاویاری دریای خزر را از جمله اولویت‌های کاری و اهداف مجموعه شیلات استان گیلان تلقی کرد و اظهار داشت: وجود مزارع بزرگ چندین هکتاری به ویژه در بندر کیاشهر آستانه‌اشرفیه و در جوار رودخانه سفیدرود ظرفیت خوبی برای تحقق این هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه مزرعه یکصد هکتاری شیلات استان گیلان واقع در بندر کیاشهر از ظرفیت و توانمندی بسیار خوبی در زمینه حفظ انفال دریای خزر برخوردار است تصریح کرد: توسعه پایدار صید و صیادی امری است که بدون اجرای برنامه‌های شیلات در بخش تکثیر و رهاسازی ماهیان استخوانی در دریای خزر امکان‌پذیر نمی‌شود.

مدبری بازار الگویی ماهی در شهرستان رشت را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر اینکه راه‌اندازی چنین مراکزی نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصاد گیلان و افزایش فعالیت‌های مربوط به حوزه آبزی‌پروری استان دارد ابراز داشت: اجرای چنین طرحی در مرکز گیلان از پیشینه و غنای تاریخی فعالیت‌های حوزه شیلات در استان حکایت دارد.

رئیس سازمان شیلات: ‌هیچ برنامه‌ای برای صدور مجوز صید نداریم / شناورهای صیادی برای دریافت سوخت ثبت‌نام کننددستور رئیس جمهور برای جلوگیری از واگذاری اراضی شیلاتی در مجاورت ژئوپارک جهانی قشمنخستین پایانه شیلاتی گلستان با 60 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در گمیشان ساخته می‌شود

مدیرکل شیلات استان گیلان کاربردهای متنوع بازار الگویی ماهی شهرستان رشت به ویژه در حوزه گردشگری و ایجاد فرصت‌های شغلی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: ارتقاء کسب و کارها به ویژه در عرصه فعالیت‌های آبزی‌پروری که منجر به افزایش سهم صادراتی محصولات این بخش می‌شود مورد حمایت قرار می‌گیرد.

مدبری نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری و لزوم حرکت به سمت تحقق این هدف بزرگ را یکی از برنامه‌های مجموعه شیلات گیلان ذکر کرد و افزود: وجود مجموعه‌ها و شرکت‌های تولید خوراک طیور و آبزیان یکی از پیش‌نیازهای مهم تحقق این شعار محسوب می‌شود که گیلان از آن برخوردار است.

وی ایجاد چرخه خلق ارزش از مرحله تولید تا مصرف و فراهم آوردن شرایط و زمینه لازم جهت تولید غذا برای ماهیان گرمابی را از جمله مزیت‌های شرکت‌های تولید خوراک طیور و آبزیان گیلان خواند و اظهار داشت: چنین مراکزی علاوه بر اینکه یک طرح اقتصادی مطلوب محسوب می‌شوند از مؤلفه‌های توجیه اقتصادی هم برخوردار هستند.

مدیرکل شیلات استان گیلان زمینه‌سازی برای انجام فعالیت‌های چند منظوره تولید در حوزه کشاورزی و شیلات نظیر شرکت‌های تولید غذا برای ماهیان گرمابی را لازم و ضروری تلقی کرد و بیان داشت: بدون شک ایجاد چنین شرکت‌هایی آن هم بر اساس نیاز سنجی اقتصادی و دانش روز، برای استان گیلان بسیار حائز اهمیت است.

مدبری به شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که به موجب آن در استان پدید آمده نیز اشاره کرد و با تأکید بر اینکه اقدامات پیشگیرانه و مبارزه با این بیماری در جامعه صیادی گیلان اجرایی می‌شود عنوان کرد: در راستای پیشگیری از ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال آن به افراد در جامعه و شرکت‌های تعاونی صیادی اطلاع‌رسانی لازم انجام شد.

مدیرکل شیلات گیلان از همکاری این اداره کل با اتحادیه تعاونی‌های صیادی پره جهت توزیع تعداد هزار عدد ماسک سخن گفت و خاطرنشان کرد: توزیع بروشور در سطح جامعه صیادی و نظارت بر نحوه انجام فعالیت‌هاز حوزه صید و صیادی و جامعه آبزی‌پروری تا مساعد شدن اوضاع از جمله اموری است که در دستور کار شیلات گیلان قرار دارد.

انتهای پیام/614/ ت

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شیلات استان گیلان ماهیان استخوانی مدیرکل شیلات شیلات گیلان دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح الگوی تولید در زیربخش‌های شیلات و دامپرورری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، علی معتمدی پور ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بار اصلی اجرای اصلاح الگوی کشت که باید آن را الگوی تولید، مصرف و بازار دانست، به دوش کشاورز است.

وی بیان داشت: سیاست گذاری‌ها باید به سمتی پیش رود که همسو با رهیافت‌های ترویجی و با نگاه اقتصادی و درآمدی و نه حاکمیتی، کشاورز تشویق به اجرای این طرح شود.

معتمدی پور تصریح کرد: در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت باید تولید تا صادرات مورد مطالعه قرار گیرد.

وی افزود: در تولید، مصرف و بازار باید مجموعه‌ای از زنجیره‌های ارزش، توسعه پایدار، افزایش بهره وری، توجهات زیست محیطی، و بهره برداری اقتصادی از منابع به عنوان یک سیاست کلان اجرا شود.

کد خبر 6084497

دیگر خبرها

  • توقیف دو فروند قایق صیادی ترال در آب‌های قشم
  • توقیف ۲ فروند قایق صیادی در آب‌های قشم
  • توقیف ۲ فروند قایق صیادی ترال متخلف در قشم
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر
  • اصلاح الگوی تولید در زیربخش‌های شیلات و دامپرورری ضروری است
  • رشد ۱۲ درصدی صید کیلکا ماهیان دریای خزر
  • ثبت ۱۲۶۱ اثر تاریخی گیلان در فهرست آثار ملی/ ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی در اولویت است
  • صید کیلکا ۱۲ درصد افزایش یافت