Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@08:05:06 GMT

نظارت بر دفن بهداشتی پسماندهای مراکز درمانی کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۹۷۲۰

نظارت بر دفن بهداشتی پسماندهای مراکز درمانی کرمانشاه

فریدون یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مواد استفاده شده برای گندزدایی اماکن تأثیر چندانی بر درختان و گیاهان ندارد، اظهار داشت: به دنبال انجام ضدعفونی محیط، ترکیبات بکار رفته در این مواد را از علوم پزشکی جویا شدیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: آب ژاول رقیق شده مواد ضدعفونی کننده را تشکیل می‌دهد و از آنجا که بسیار رقیق می‌شود تأثیر چندانی بر درختان و فضای سبز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: البته شاید یکسری عوارض داشته باشد اما به دلیل اینکه در شرایط بحرانی هستیم و این ضدعفونی کردن محیط می‌تواند در کنترل این بیماری مؤثر باشد فعلاً از این ترکیب استفاده می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه این کار تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود، گفت: بارندگی‌هایی که داشتیم به ترقیق بیشتر و کاهش آثار مخرب آن کمک می‌کند.

یاوری در ادامه به اقدامات انجام شده جهت مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا طبق دستورالعمل‌های ابلاغ شده نسبت به ضدعفونی کردن محیط کار و سلامت همکاران اقدام کردیم و همچنین تعداد همکاران را بدون اینکه خللی در کار ایجاد شود کاهش دادیم.

مدیریت انواع پسماندهای عفونی و پزشکی مهم و ضروری است

وی همچنین در چنین شرایطی جهت کاهش چرخه انتقال بیماری مدیریت انواع پسماندهای عفونی و پزشکی را بسیار مهم و ضروری عنوان کرد وگفت: در این شرایط دفن پسماندهای بیمارستانی در بیمارستان‌هایی که برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده، با دقت بیشتری انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان داشت: پسماندهای این بیمارستانها با توجه به ریسک بالای انتشار ویروس کرونا در قالب پسماندهای عفونی به محل دفن پسماندها منتقل می‌شود.

این مسئول اظهار داشت: به طور مرتب گشت‌هایی محل دفن زباله‌های بی خطر سازی شده را به صورت دقیق مورد نظارت قرار می‌دهند.

یاوری خاطر نشان کرد: از آنجا که این زباله‌ها جزو زباله‌های عفونی محسوب می‌شوند توسط دستگاه‌های غیرسوز بی خطر سازی می‌شوند و تحت نظارت علوم پزشکی به صورت کاملاً بهداشتی دفن می‌شوند.

۲۳ بیمارستان استان به سیستم‌های غیرسوز مجهز هستند

وی بیان داشت: در حال حاضر ۲۳ بیمارستان در سطح استان داریم که تمامی آنها به سیستم‌های غیرسوز مجهز هستند و زباله‌ها از طریق این سیستم بی خطر سازی شده و پس از جمع آوری، به طریق بهداشتی دفن می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه ادامه داد: در کارگروه مدیریت پسماند استان که قبل از تعطیلات عید به منظور مدیریت پسماندهای ناشی از بیماری کرونا تشکیل شد عنوان کردیم اگر چنانچه میزان پسماندها از توان سیستم‌های غیر سوز خارج بودند در برخی از بیمارستان‌ها سیستم‌های سوز داریم که در صورت نیاز می‌توانیم از این امکانات استفاده کنیم، اما تاکنون به لحاظ بی خطرسازی مشکلی نداشتیم.

این مسئول گفت: یکی از مهم‌ترین تمهیداتی که در این نشست به آن اشاره شد موضوع فراهم کردن سطل‌های زباله مازاد است تا در مکان‌های پرتردد مردم دست کش‌ها و ماسک‌های خود را در آن بیندازند.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط خاص کنونی پسماندهای جمع آوری شده از مخازن شهری به صورت مستقیم به محل دفن منتقل و از ورود آنها به خط پردازش جلوگیری می‌شود.

کد خبر 4890517

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام سیلاب گرگان سال جهش تولید طرح غربالگری بارش باران فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد روز طبیعت تردد وسایل نقلیه زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی سازمان‌ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند

سید محمد موسوی با اشاره به تعداد مراکز درمانی منطقه ۱۱ تهران گفت: در منطقه ما، بیش از ۲۰ بیمارستان و مرکز درمانی وجود دارد و سرانه آموزشی و درمانی ما زیاد است.

وی با اشاره به بافت قدیمی این منطقه افزود: از آنجایی که این منطقه از مناطق قدیمی و پرجمعیت پایتخت است؛ متأسفانه اکثر ساختمان‌های موجود، مشکلات ایمنی دارند. برخی از ساختمان‌ها خیلی مشکل دارند و برخی ساختمان‌ها هم مشکلات کمتری دارند.

شهردار منطقه ۱۱ تهران ادامه داد: از مدتی پیش، بازرسی تک تک ساختمان‌های مراکز درمانی آغاز شده و همکاران من از ساختمان‌ها بازرسی می‌کنند تا با شناسایی و رفع مشکلات، ضریب ایمنی این مراکز درمانی و در مجموع کل منطقه را بالا ببرند.

موسوی در پاسخ به این پرسش که آیا در بازدید از مراکز درمانی اعم از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها، این مراکز با مشکلی مواجه هستند؟ گفت: آتش نشانی در زمینه بازدید و بررسی از این مراکز هیچ مشکلی ندارد. همچنین ساختمان‌های تحت نظر شهرداری نیز با آتش نشانی در این زمینه همکاری دارند؛ زیرا آتش نشانی جزئی از شهرداری است؛ اما برخی مالکان ساختمان‌های شخصی یا برخی مراکز و ارگان‌های دولتی ممکن است اجازه این کار را ندهند.

وی افزود: عوامل آتش نشانی هر جا که بخواهند به ساختمان‌های مدیریت شهری ورود کنند؛ نه تنها هیچ مانعی وجود ندارد؛ بلکه ما استقبال هم می‌کنیم.

شهردار منطقه ۱۱ تهران ادامه داد: متأسفانه برخی از مردم و سازمان‌ها اجازه بازدید‌های ایمنی را به آتش نشانی نمی‌دهند و این مسئله تخصصی باید در قانون دیده شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بلاهایی که پسماندهای پلاستیکی بر سر زمین می‌آورد
  • لزوم انجام اقدامات مضاعف برای مدیریت پسماندهای صنعتی، ویژه و پزشکی
  • ارائه خدماتی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم
  • برخی سازمان‌ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • معدوم کردن ۶ تن فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در خمینی شهر
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در زنجان معدوم شد
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان