Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام رهپویان انقلاب اسلامی گفت: دولت باید با بازبینی آئین نامه‌ها و با نگاه جدی به جهش تولید حمایت‌های لازم را از کارآفرینان داشته باشد.

زهره الهیان قائم مقام رهپویان انقلاب اسلامی در گفتگو با امتداد درباره شرایط تحقق جهش تولید گفت: امسال در راستای تقویت تولید سال جهش تولید نام گرفت و این جهش تولید مقدماتی دارد که امکان تحقق آن را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز ما در کشور ظرفیت‌های عظیمی از نیروهای متخصص جوان و نخبگان داریم که این آمادگی را دارند تا ظرفیت‌های فکری و توان دانشی خود را در مسیر تولید به کار گیرند.

وی در ادامه گفت: در شرایط فعلی بخشی از این جوانان متخصص با حرکت خود جوش به سمت تأسیس شرکت‌های دانش بنیان رفته‌اند و استارت آپ هایی در حوزه‌های انرژی، سلامت، محیط زیست و گردشگری بنا نهاده‌اند که می‌تواند بخشی از مشکلات و کمبودها و نواقص را برطرف کند.

الهیان با اشاره به اینکه ظرفیت‌ها در کشور بیش از آن مقداری است که تاکنون به مرحله تولید رسیده است گفت: نامیدن امسال به جهش تولید از سوی رهبر انقلاب تدبیری است که اگر مسئولان آن را سرلوحه عمل خود قرار دهند و به عنوان اولویت به آن نگاه کنند می‌توانند ظرفیت باقی مانده جوانان متخصص و نخبگان را به کار گیرند تا در مسیر تولید قدم بردارند.

وی افزود: امروز ما حدود ۵ هزار شرکت دانش بنیان داریم که این ظرفیت می‌تواند تا ۴۰۰ هزار شرکت هم افزایش یابد، بنابراین با مختصری حمایت از سوی مجلس و دولت این جوانان خواهند توانست شرکت‌های دانش بنیان بیشتری را تأسیس کنند.

قائم مقام رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه گفت: در این مسیر اولاً مجلس باید قوانین مزاحم و دست و پاگیر را بردارد و اگر قانون حمایتی لازم است آن را به تصویب برساند و ثانیاً دولت باید با بازبینی آئین نامه‌ها و با نگاه جدی به جهش تولید حمایت‌های لازم از قبیل تسهیلات و همچنین اختصاص مکان‌ها برای کارآفرینان را به عمل آورد تا شرکت‌های دانش بنیان این ظرفیت‌ها را با شتا ب هر چه بیشتر به به فعلیت برسانند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: دانش بنیان جهش تولید ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید علی حسینی، معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی با توجه به جزئیات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم «کانکت پلاس» گفت: هدف از «کانکت پلاس» سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است.

وی ادامه داد: براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلاً در خارج از کشور شرکت تأسیس و یا محصولی تولید کردند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تأسیس کنند، در این سامانه حمایت می‌شوند.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد  دانش بنیان ریاست جمهوری اشاره کرد:  با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق ها و وی سی های همکار کانکت به افرادی که به دنبال تأسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می‌شود.

وی گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌ های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

حسینی، با بیان اینکه طی دو ماه و نیم، ۳۸۰ پروپوزال واصل شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین پروژه‌های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضاً برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه‌ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شأن کمتر است.

 وی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از هزار و ۷۰۰ محقق پسادکتری در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: اگر پروپوزال فرد تأیید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یک سال بیمه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • رونمایی از بسته حمایت از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در راستای مردمی‌سازی اقتصاد یزد