Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ «سید علی حسینی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مردم این استان به مصوبات ستاد مبارزه با کرونا احترام گذاشته و با رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و ماندن در خانه همکاری مناسبی را با مسئولان داشتند.

وی بیان کرد: در روز ۱۱یازدهم فروردین‌۲ هزار خودور که در خیابان‌های شهر تردد داشتند پیامک هشدار ارسال شد و در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه این ترددها به حداقل ممکن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی برای روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین‌ماه  هرگونه تردد در شهرهای استان به استثنای خودروهای خدمات رسان ممنوع بود که شمار زیادی از مردم این مصوبه را رعایت کردند و تعداد انگشت شمار قانون شکن نیز پنج میلیون ریال جریمه شدند.

سرهنگ حسینی اظهار داشت:  مطابق دستورالعمل طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از چهاردهم فروردین ماه ممنوعیت تردد برای خودروهای غیربومی اعمال می‌شود و  خودروهای پلاک هر شهرستان می‌توانند در معابر تردد داشته باشند.

وی گفت: انتظار است مردم برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا، همچنان در منازل خود بمانند و از ترددهای غیرضروری بپرهیزند.

استان مرکزی با دار بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان مرکزی پلیس راه فرماندهی انتظامی پیامک سرماخوردگی قانون بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فاصله گذاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد پاک به معنای واقعی با موتورهای هیدورژنی پرقدرت

برندهای خودروسازی پیشرو، هیوندای و کیا، با همکاری متخصصان خودروهای هیدروژنی، قصد دارند ناوگان بعدی خودروهای بدون آلایندگی خود را بهبود بخشند و مرز جدیدی از تردد پاک را به نمایش بگذارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، موتورهای پیل سوختی هیدروژنی حوزه اصلی توسعه معاصر هستند و ایده کاملاً جدیدی در زمینه حمل‌ونقل سازگار با محیط زیست به‌نظر می‌رسد. برخلاف موتورهای بنزینی و دیزلی که با احتراق داخلی عمل می‌کنند، سوخت موتورهای هیدروژنی از مخلوط هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است.

دو خودروساز تاریخی آسیایی به‌تازگی برای توسعه یک موتور هیدروژنی جدید با یکدیگر همکاری می‌کنند. نسل قبلی این موتورها نسبتاً موفق بود، اما تا حدی به دلیل فقدان زیرساخت شارژ کافی با مشکل مواجه شد، بنابراین هدف فعلی شرکت‌ها بهبود برد مدلی مشابه است که دارای برد بی‌سابقه و قدرتی چند برابر شده باشد تا در بخش آلایندگی صفر پیشروی کند.

موتور هیدروژنی آسیا؛ پیشرفتی در تردد پایدار

هیوندای و کیا قصد دارند با همکاری متخصصان خودروهای هیدروژنی ناوگان بعدی خودروهای بدون آلایندگی خود را بهبود بخشند و مرز جدیدی از تردد پاک را به نمایش بگذارند. هدف از این همکاری توسعه موتورهای هیدروژنی و داشتن بازار انبوه وسایل‌نقلیه بدون آلایندگی است. نتیجه این همکاری عملکرد هرچه بهتر در برد و قدرت موتورهای هیدروژنی و احتمال ظهور خودروهای تمیز با کارایی بالا خواهد بود.

مهندسی موتورهای هیدروژنی با چالش‌هایی همراه است. گاز هیدروژن بسیار قابل‌اشتعال است و با سرعت بیشتری نسبت به بنزین می‌سوزد، بنابراین اجزای موتور باید طوری طراحی شوند که در برابر حرارت و فشار شدید مقاومت کنند. تزریق سوخت دقیق و زمان جرقه‌زنی نیز برای بهینه‌سازی عملکرد موتور بسیار مهم است.

هیوندای و کیا با فناوری KEYOUNG برای توسعه نمونه اولیه موتور احتراق هیدروژنی همکاری و از گاز هیدروژن فشرده ذخیره‌شده در مخازن برای تغذیه انژکتورها استفاده می‌کنند. نحوه طراحی موتور به آن اجازه می‌دهد تا تنها با هیدروژن یا با سوخت انعطاف‌پذیر همراه با بنزین کار کند.

این موتور بازده حرارتی بیش از ۵۰ درصد را به دست آورد که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از یک موتور بنزینی معمولی است. همچنین بیش از ۲۰۰ اسب بخار قدرت، گشتاور قابل مقایسه و آلایندگی نزدیک به صفر تولید کرد. این فناوری راه را برای خودروهای سواری هیدروژنی با برد طولانی و عملکرد چشمگیر هموار می‌کند.

هیوندای و کیا در حال حاضر عملیات نصب موتور احتراق هیدروژنی جدید را در مدل‌های آینده خودروهای سواری خود آغاز کرده‌اند. انتظار می‌رود این دو خودروساز علاوه بر خودروهای هیبریدی و سوخت هیدروژنی، توانایی بالای موتور را در مسافت پیموده شده و طول عمر نیز به کار گیرند. این خودروهای هیبریدی با جفت کردن یک موتور گازی کوچک با موتور احتراق هیدروژنی، مصرف بنزین را کاهش می‌دهند.

شرکت‌ها قصد دارند فناوری خود را در سال ۲۰۲۵ به‌طور کامل به بازار خودرو عرضه کنند و تا سال ۲۰۲۷ سوخت تمام کامیون‌ها و ون‌های مسافربری ساخت خود را نیز به هیدروژن تغییر دهند. نسل بعدی مدل‌های خودروهای الکتریکی پیل سوختی FCEV با بهره‌وری انرژی توسط این برندهای پیشرو از سال ۲۰۲۸ وابستگی آن‌ها را به باتری بزرگ‌تر کاهش می‌دهد. افزایش ظرفیت برد این موتورهای هیدروژنی به کمک نوآوری هیوندای و کیا کمک می‌کند که خودروها ضمن کاهش وزن موتور، فضای داخلی بیشتری داشته باشند.

کد خبر 745039

دیگر خبرها

  • وعده صادق عملیاتی تنبیهی و یک واکنش حداقلی بود
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • رییس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • تردد روزانه بیش از هزار زائر از مرز خسروی
  • دریای مواج با وزش باد‌های نسبتاً شدید شمال غربی، ۳۰ فروردین
  • تردد پاک به معنای واقعی با موتورهای هیدورژنی پرقدرت
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • ماجرای ماشین‌های دوربین‌دار پلیس‌ در تهران | بیشترین تردد خودروهای دوربین‌دار در ۳ منطقه | موتورسیکلت‌های پلیس با دوربین در ۶ جهت
  • ذوالنور: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • محدودیت‌های ترافیکی ویژه روز ارتش در ساری