Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@12:36:24 GMT

فریدونکنار؛ شهری کوچک اما با عزمی بزرگ در برابر بحران‌ها

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۰۶۲۷

فریدونکنار؛ شهری کوچک اما با عزمی بزرگ در برابر بحران‌ها

نقش موثر مردم و گروه‌های جهادی فریدونکنار در حمایت از مسئولان این بار خود را در فرصت‌های کرونایی نشان داد که بسیار چشم‌گیر بود و البته از مسئولانی که هنوز از این فرصت‌ها استفاده نکردند و قرنطینه را برای خود برگزیدند خواست که حالت خود را تغییر داده چراکه فرصت به‌وجود آمده بسی اندک است و مردم بسیار باهوش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، کنار هم بودن یکی از ویژگی‌های بسیار خوب و نیک مردم ایران است که هر زمان احساس کنند برای هموطنان آن‌ها مشکلی به‌وجود آمده بنابر توصیه‌های دینی و آئینی که دارند دست در دست یکدیگر می‌گذارند تا آن مشکل برطرف شود.
 
شهرستان فریدونکنار در استان مازندران درحالی که از نظر جمعیتی و میزان مساحت به‌عنوان یک منطقه کوچک در کشور به حساب می‌آید اما مردمانش در زمان‌های بحرانی کارهای بزرگی را انجام می‌دهند.



حضور خیل عظیمی از مردم فریدونکنار در جنگ هشت ساله که فقط یک روستای آن ۴۳ شهید و در مجموع ۳۵۰ شهید از این شهرستان تقدیم انقلاب شد، شاید نخستین برگ زرین برای این شهرستان کوچک باشد که به ثبت رسید و همین موضوع موجب شد که مقام معظم رهبری از فریدونکنار به نام “خطه مبارک” یاد کنند.

پس از دفاع مقدس، فریدونکنار در زمینه‌های مختلف پای کار نظام ایستاد که از جمله آن می‌توان به حضور پررنگ در راهپیمایی‌ها، انتخابات و حوادثی از جمله زلزله کرمانشاه، سیل سال گذشته در بسیاری از مناطق کشور و برپایی همه ساله موکب اربعین اشاره کرد.
 


از اسفند ماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا دوباره مردم و مسئولان فریدونکنار دورهم جمع شدند تا با همدلی بتوانند بر این بیماری غلبه کنند.

در همین راستا ستادی در فریدونکنار به نام “ستاد حامیان مردمی مبارزه با کرونا” تشکیل شد تا با شناسایی کمبودها و تقسیم وظایف بتوانند اقدامات مناسبی را انجام دهند.
 
محمدمهدی نصیری فرماندار فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا ستاد حامیان مردمی مبارزه با کرونا در این شهرستان تشکیل و تلاش شد تا از تجربیات گذشته که در کمک‌رسانی به حوادث طبیعی در دیگر استان‌ها داشتیم استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در ستاد حامیان مردمی مبارزه با کرونا، کارگروه‌های رسانه، خیرین و امور مالی، پشتیبانی و تدارکات، تولید، جهادی و اجرایی، توزیع، آموزش و تدفین تشکیل شده است.

فرماندار فریدونکنار تصریح کرد: بخشی از وظایف گندزدایی و ضدعفونی کردن شهر با مسئولیت شهرداری انجام شد و در روستاها قرارگاه پدافند زیستی با حضور دهیار، رئیس شورا، امام جماعت، فرمانده پایگاه بسیج و بهورز برای خدمت‌رسانی تشکیل شد.

نصیری یادآور شد: تا تاریخ هفتم فروردین ماه امسال تعداد ۱۴۳ منزل مبتلایان بیماری کرونا روزانه توسط کارگروه جهادی و اجرایی مورد گندزدایی قرار گرفت.


 
وی ادامه داد: بالغ بر ۷۰۰ بسته سبد کالا اقلام اساسی قبل از عید نوروز با کمک هیئت‌ها و شبکه‌های نیکوکاری توسط نیروها و گروه‌های مردمی در بین خانواده‌ها توزیع شد.

فرماندار فریدونکنار خاطرنشان کرد: تا تاریخ هفتم فروردین ماه مبلغ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان از کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده که از این کمک‌ها یک دستگاه ونتیلاتور(تنفس مصنوعی) به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان، ۱۹ عدد بای‌پپ(افزایش دهنده اکسیژن) به ارزش ۲۸۵ میلیون تومان تهیه و به بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار تحویل داده شد.

این مسئول اظهار کرد: تلاش شد تا از تمام ظرفیت‌های تولیدی‌های ماسک و گان استفاده شود و درحال حاضر ۳۰ خیاط مشغول تولید هستند و تاکنون هفت هزار و ۵۰۰ متر پارچه آنتی‌باکتریال به ارزش هشت میلیون تومان تهیه و تحویل خیاطان شده است.
 
نصیری افزود: ۱۰ هزار ماسک تا روزهای آینده بین خانواده‌ها و اقشار مختلف از مردم شهرستان فریدونکنار توزیع می‌شود و همچنین نزدیک به ۳۰ هزار دستکش خریداری و توزیع شد.

فرماندار فریدونکنار یادآور شد: تاکنون بالغ بر ۳۱ هزار و ۴۱۰ بطری نیم‌لیتری اتانول مناسب برای ضدعفونی و گندزدایی منازل بین خانواده‌های مختلف در سطح شهر و روستا توزیع شد.

 



وی گفت: در چندین مرحله از پرستاران و کادر درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) دیدار و با اهدای شاخه گل از زحمات آن‌ها تجلیل به‌عمل آمد.
 
نصیری افزود: گندزدایی از بیمارستان، ادارات، محلات و منازل بیماران شامل شست‌وشو شبانه و آهک‌پاشی به صورت منظم توسط کارگروه‌های جهادی و اجرایی با حمایت هیات‌ها، مساجد و پایگاه‌های بسیج درحال اجرا است.

به گزارش بلاغ، کرونا که به عنوان تهدید بزرگ به شمار می‌رود و بسیاری از کشورهای دنیا را با خود درگیر کرده اما فرصت‌هایی هم داشته که یکی از آن‌ها همدلی همه افراد جامعه است.



نقش موثر مردم و گروه‌های جهادی فریدونکنار در حمایت از مسئولان این بار خود را در فرصت‌های کرونایی نشان داد که بسیار چشم‌گیر بود و البته باید از مسئولانی که همیشه آماده به‌کار هستند قدردانی کرد و از مسئولانی که هنوز از این فرصت‌ها استفاده نکردند و قرنطینه را برای خود برگزیدند خواست که حالت خود را تغییر داده چراکه فرصت به‌وجود آمده بسی اندک است و مردم بسیار باهوش.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار فریدونکنار میلیون تومان فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان

به گزارش جام جم آنلاین- چهارمحال و بختیاری؛ محسن مولوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بمناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در جمع اصحاب رسانه گفت: هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگروه جهش تولید و ایران قوی» در نشست خبری با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از بهمن‌ماه سال گذشته گفت: این طرح با اطلاع‌رسانی به‌موقع رسانه‌ها در قالب فجرانه با استقبال مطلوب مواجه شد که همچنان ادامه دارد و به‌دنبال تمدید آن هستیم.

مولوی تأکید کرد: در مرحله نخست اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در چهارمحال و بختیاری ۹۷ درصد خانوارها، در مرحله دوم ۹۰ درصد و در مرحله سوم (از ۲۱ فروردین‌ماه سال‌جاری تاکنون) ۱۵۱ هزار خانوار برابر ۶۳ درصد از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی این استان در سالجاری گفت: این تعداد فرصت شغلی از سوی ۳۸ دستگاه اجرایی در مناطق مختلف استان فراهم می‌شود که ۲۵ درصد درصد آن برابر سه هزار و ۲۳۸ فرصت شغلی مختص دانش‌آموختگان دانشگاهی است.

مولوی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل برای بیکاران متقاضی کار و کارفرمایان متقاضیان نیروی کار افزود: چهار هزار نیروی متقاضی کار و ۶۸۰ کارفرمای متقاضی نیروی کار در این سامانه نام‌نویسی کرده‌اند که از این تعداد برای ۵۳۴ متقاضی کار مناسب پیدا شده است.

مولوی به فعالیت ۵۵ مرکز کاریابی و مشاوره خدمات کارآفرینی در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۳۰ مرکز کاریابی و ۲۵ مرکز مختص مشاوره خدمات کارآفرینی است.

وی با اشاره به پرداخت ۱۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۱۱ هزار متقاضی واجد شرایط چهار حوزه مشاغل خانگی، تبصره ۱۶، مشاغل روستایی و عشایری یادآور شد: این تسهیلات ارزان‌قیمت با کارمزد چهار تا ۶ درصد پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نرخ بیکاری استان در سال گذشته را ۱۰.۶۷ درصد دانست و اظهار داشت: نرخ بیکاری این استان در زمستان ۱۴۰۲ برابر ۹ درصد و در زمستان سال قبل از آن ۱۳.۵ درصد بوده است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به تصویب پنج مصوبه برای اجرای ۱۱ پروژه ورزشی کارگری استان در سفر دوم رییس‌جمهور به شهرکرد اشاره و تصریح کرد: در این سفر ۲ تفاهم‌نامه برای توسعه زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به جامعه کارگری استان تنظیم شد.

وی یادآور شد: ۵۰ عنوان برنامه با هدف تکریم مقام،منزلت و جایگاه کارگران در چهارمحال و بختیاری همزمان با پنجم تا یازدهم اردی‌بهشت‌ماه جاری اجرا می‌شود.

مولوی رعایت ایمنی در محیط کار و پرداخت به‌موقع حقوق و مزایای کارگران را ضروری دانست و اظهار داشت: سال گذشته هفت هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری انجام شد.

وی گفت: در سال گذشته ۲۴۵ دوره آموزشی برای ۲ هزار و ۳۵۲ کارگر و کارفرما در چهارمحال و بختیاری برابر افزون‌بر ۲۰ هزار نفرساعت برگزار و همچنین ۲ هزار و ۴۸۰ فقره مشکل بین کارگران و کارفرمایان این استان در هیأت‌های حل‌اختلاف رفع شد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به لزوم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در محیط‌های کارگیری دارای ۵۰ نیروی انسانی و بالاتر اشاره و تاکید کرد: صلاحیت شرکت‌هایی که این مهم را رعایت نکنند، لغو می‌شود و گواهی تعیین‌صلاحیت برای آن‌ها صادر نخواهد شد.

وی با اشاره به وجود ۲۴۲ تشکل کارگری و کارفرمایی در چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد ۲۲۰ تشکل شامل ۱۹۰ تشکل کارگری و ۳۰ تشکل کارفرمایی فعال و ۲۲ تشکل دیگر غیرفعال است.

مولوی تصریح کرد: سال گذشته یک‌هزار و ۶۰ میلیارد ریال مستمری بابت بیمه بیکاری به یک‌هزار و ۲۶۷ مقرری‌بگیر در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ برابر ۱۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی یادآور شد: از ابتدای امسال کارفرمایان موظفند ماهانه پنج میلیون ریال حق تاهل به کارگران در راستای قانون جوانی جمعیت پرداخت کنند.

مولوی اظهار داشت: سال گذشته در محیط‌های کارگری چهارمحال و بختیاری ۱۰ حادثه منجر به فوت گزارش شد که امسال ارتقای سطح ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار از جمله اهداف و برنامه‌های مدنظر است.

دیگر خبرها

  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • کلوپ از هواداران لیورپول عذرخواهی کرد
  • فارن افرز: چرا قدرت بزرگ‌تر همیشه در ژئوپلیتیک بهتر عمل نمی‌کند؟
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • انصراف میلان: خط قرمز روی نام مربی بزرگ
  • فرصت برابر در شبکه تهران
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • سوال بزرگ بخشی از رئال مادرید؛ چرا آنچلوتی به آردا گولر فرصت کافی برای بازی نمی‌دهد؟
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل