Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به پیشنهاد مطرح شده از سوی شورای شهر تهران درباره حذف برخی از ایستگاه‌های میانی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو و اتوبوس) پس از پایان تعطیلت نوروز به منظور کاهش حجم تردد شهروندان و قطع زنجیره کرونا گفت: ما در مدیریت شهری با اجرای این دست از پیشنهاد‌ها مخالف هستیم، زیرا منافع عموم شهروندان در آن لحاظ نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: مدیریت شهری همواره در تلاش است تا دسترسی مردم به ایستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی از درب منازل آن‌ها راحت و کوتاه باشد و حالا با مطرح شدن این دست پیشنهاد‌ها چرا باید همه شهروندان به ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی دسترسی نداشته باشند و استفاده از این ناوگان به نقطه دیگری مراجعه کنند؟

بیشتر بخوانید: حذف ایستگاه های میانی خطوط حمل و نقل عمومی برای مقابله با کرونا 

حجت با اشاره به مشاغل خدماتی و اقشار کم در آمد جامعه گفت: همه افراد خودرو به همراه راننده در اختیار ندارند که آن‌ها در محل‌ها مورد نظر و دلخواه سوار و پیاده کند و شما تصور کنید اگر بخواهیم دسترسی یک کارگر نانوایی را به ناوگان حمل و نقل عمومی محدود کنیم تمام در آمد ماهیانه او باید صرف هزینه ایاب و ذهاب با استفاده از تاکسی سرویس شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش سرفاصله سرویس دهی ناوگان حمل و نقل عمومی شاهد تراکم جمعیت و ادامه زنجیره شیوع کرونا نیستیم، گفت: تنظیم سر فاصله حرکت و سرویس دهی ناوگان حمل و نقل عمومی یکی از هنر‌های مدیریت شهری است تا بتواند از این طریق به گونه‌ای عمل کند که نه قطار و اتوبوسی خالی از مسافر باشد نه به دلیل اقزایش سر فاصله حرکت قطار‌ها تراکم جمعیت داشته باشیم.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: با رصد لحظه به لحظه وضعیت حمل و نقل عمومی در روز ابتدایی پایان تعطیلات به طور حتم تدابیری اتخاذ می‌شود که در هیچ کدام از ایستگاه‌های ناوگان حمل و نقل عمومی شاهد تراکم جمعیت نباشیم.

پیش تر زهرا نژاد بهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران خبر از ارائه پیشنهادی در شورای شهر تهران داد که در آن به تعطیلی تعدادی از ایستگاه های میانی ناوگان حمل و نقل عمومی به منظور قطع زنجیره شیوع کرونا اشاره شده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر ناوگان حمل و نقل عمومی ایستگاه های میانی مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • بسته شدن پرونده ایستگاه خط ۷ مترو تهران